עבור לתוכן

tom clancy advanced warfare - מסוקים ארורים!

Featured Replies

פורסם

הגעתי למשימה בא צריך להציל את צוות הטנקים. הצלתי אותם, הובלתי אותם לטנקים שלהם והובלתי את הטנקים בביטחה דרך המינהרה (אפא שארבו להם חיילים עם נ"ט). ביציאה מהמנהרה מחכים לי 2 מסוקים שלצערי אינני מבין איך ניתן לחסלם. נראה שלנשק האישי (התת מקלע) אין השפעה עליהם והחיילים שאיתי לא ממש עוזרים לי. מה לעשות? איך ממשיכים הלאה? איך מחסלים את המסוקים הללו?

פורסם

היית צריך לקחת שתי נשקי AT איתך בחימוש בתחילת המשימה כמו שאני עשיתי ואז אני חיסלתי מסוק אחד וחייל שאיתי קיבל פקודה לחסל תשני ...

יש מצב שתצטרך להתחיל מחדש תמשימה בגלל זה כי אני לא יודע אם יש דרך אחרת לעבור את זה ..

פורסם
  • מחבר

אם לא תהיה ברירה - זה מה שאני אעשה, אבל אני מחפש דרך לעקןף את זה- רב המשימה כבר מאחוריי :-(

בכל מקרה, משחק מצויין - רק פישלו בגדול באופציה של בחירת הנשקים. מה עוזר לי לבחור נשק לפני המשימה - כאשר אינני יודע בכלל מה יהיו הצרכים של המשימה עצמה, בדיוק כמו בדוגמא הזו?!

פורסם

זה באמת פשלה אבל מה לעשות זה מה יש ...

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שאתה טועה - באמת :-X

פורסם

אתה יכול לנסות לפגוע בטייסים אגב, אולי זה יעזור

פורסם

תוריד אותם עם בארט...

פורסם
  • מחבר

בארט?!

פורסם

XM95?

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאתה מתייחס לשם של נשק (רובה הצלפים במקרה?) - אבל בכל מקרה זה לא יעזור כי המטרה היא להשמיד אותם בלי להתחיל מההתחלה את כל המשימה. אם אני אעשה את זה אני אקח כבר את הנ"ט וזוה, אבל אני מנסה למצוא פיתרון שלא יערב התחלה מחדש של המשימה.

משיהו פה הוריד את המסוקים ללא נ"ט? משיהו יודע אם זה אפשרי? יכול להיות שאני פשוט לא מרוקן לתוכם מספיק מחסניות? או שרק נשק נ"ט יוריד אותם?

בכל מקרה - מי שכבר עבר את המשימה - איך הורדתם אותם?

פורסם

תתן הוראה לצלף שלך להוריד אותם

פורסם

אני לקחתי טילים על ההתחלה כי אני תמיד לוקח בחשבון איזה הפתעה מהסוג הזה ווכה סיימתי אבל לנסות לפגוע בטייסים אם יש לך רובה צלפים או להשתמש בצלף שלך שינסה להוריד, בלי טייס הרי מסוק יתרסק ויתפוצץ ...

פורסם
  • מחבר

טוב - עידכונים:

1. אי אפשר לתת הוראה לחיילים שאיתך לתקוף את המסוקים - הם מתעלמים מהם לחלוטין (במפה בה נותנים את הפקודות אי אפשר לסמן את המסוק בתור מטרה וללא המפה הם פשוט עומדים שם ולא עושים כלום).

2. אי אפשר להרוג את הטייס עם רובה צלפים - זה פשוט נספג בנזק הכללי של המסוק ולא פוגע בטייס.

3. אם מרוקנים מספיק כדורים לתוך המסוק הוא בסוף מתפוצץ. הייתי צריך כמות א ד י ר ה של כדורים - כמעט התייאשתי!

ד"א - מהמשימה הזו והלאה אני תמיד לוקח נ"ט!

פורסם

1) תקלה של המשחק שאי אפשר להוריד את הטייסים עם הרובה צלפים(שאמור להיות חודר מיגון כמו שיש למסוק), מבחינה טקטית זה פוגע במשחק

2) לפחות אבל אפשר לרסס את המסוק עם המקלעים ...

פורסם

במשימה הראשונה עם 2 הHAVOC

מצאתי לי שם מקום בית שני בתים ככה המסוקים כמעט ולא יכול לראות אותי

ופשוט ריססתי להם את הצורה.

וכן מאוד מומלץ לקחת את הנשק נגד טנקים במיוחד בשלבים האחרונים שכל פעם מפתיע אותך טנק או מסוק

ושיש לך את זה, אז אתה כבר לא תהיה מופתע :)

אחלה משחק, סיימתי אותו, נחמד ביותר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים