עבור לתוכן

מעוניין בהמלצות לקניית מחשב בסביבות 2500 ש"ח ללא מסך.

Featured Replies

פורסם

DUAL CHANNLE...ערוץ כפול בתרגום חופשי...הזכרונות עובדים תאורתית במהירות כפולה..בפועל זה נותן אולי 30 אחוז תוספת..ככה שכדאי לנצל...

המארז בא ללא ספק כוח..נכון אין לKSP מארזים עם ספקי כוח..לא משהו נורמאלי לפחות...מה שאומר בעצם שאתה לא ממש יכול לקנות משם..והם גם לא טובים לתשלומים כי הם לוקחים ריבית על כל תשלום...קח את המפרט שWHITE הציע (לא זוכר מאיפה) תוסיף ת'חלקים שלי ושלום על ישראל!

פורסם
  • מחבר

xtract1 היקר

זה בדיוק מה שעשיתי לא? (תבדוק רגע את המפרט שנתתי למעלה) עכשיו שאמרת לי: "קח את המפרט שWHITE הציע (לא זוכר מאיפה) תוסיף ת'חלקים שלי ושלום על ישראל!" גרמת לי לחשוב שעשיתי טעות. תבדוק אותי רגע.

ואיפה אני ירכיב אותו? (בהנחה שאת הכל אני יכול לקנות דרך KSP ורק את המארז במקום אחר. אלא אם כן יש מקום אחר שטוב לפריסה לתשלומים?) חחח... אתה יכול לעזור לי בהרכבה?

פורסם

התבלבלתי...בכל מקרה..לסיכום (לא יודע כבר מי נגד מי) המפרט של WHITE + המעבד והלוח שנתתי וזהו!

512*2 אתה לוקח כדי לנצל את הDC....

אתה יכול לקנות מארז מחנות אחרת ואני מאמין שKSP ירכיבו לך הכל בפנים ללא בעיה מיוחדת. תרים טלפון לוודא...

אני אישית לא יכול להרכיב (סיבות אישיות) אבל אני מניח שגם לא חסרים פה אנשים בפורום שתמורת תשלום סימלי (אולי בהתנדבות-מי יודע) יסכימו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים