עבור לתוכן

שאלה בקשר ל Kaspersky Internet Security 6.0

Featured Replies

פורסם

הבנתי שהאנטי וירוס קספריסקי הכי טוב ,

טני בקרוב הולך לקנות אותו, השאלה עם שווה לי

לקנות את Kaspersky Internet Security 6.0 יש שם פיארר ואלל טוב?

והפיאר ואלל הוא עם אישורים כן או לא או פתיחת פורטים?

עכשיו אל תנעלו לי את הדיון!!! אין את זה בסטיקי!!!!

פורסם

זה פיירוואל טוב

אבל יש גם את זון אלרם

פורסם

הוא מעולה..אתה יכול לפתוח כמה פורטים שבא לך..

ותעשה טובה..אם אתה מתעקש לא לרשום באנגלית..תרשום פיירוול...לא פירר (אף אחד פה לא היטלר) ולא ואללל...תודה :xyxthumbs:

תתחדש

פורסם
  • מחבר

הוא מעולה..אתה יכול לפתוח כמה פורטים שבא לך..

ותעשה טובה..אם אתה מתעקש לא לרשום באנגלית..תרשום פיירוול...לא פירר (אף אחד פה לא היטלר) ולא ואללל...תודה :xyxthumbs:

תתחדש

תודה על העזרה אבל השאלה האם הפיירוול שם הוא כמו ZONE ALAM ו SYGATE שכל דבר שמתקשר לאינטרנט הוא שאול ALLOW או BLOCK?

כי אני לא אוהב את הפיירוולים שחוסמים הכול וצריכים לפתוח להם פורטים..

אני רוצה להיות בטוח ליפני שאני הולך לקנות.

פורסם

לי אישית יש SYGATE

וזה לא עושה לי בעיות ואף פעם לא פרצו לי איתו

והקספרסקי הוא ממש טוב

פורסם

קספרסקי מעולה.

יש לו רשימת תוכנות מוכרות שהוא לעולם לא ישאל לגביהן האם לאפשר גישה לרשת או לא. + הרשימה די גדולה ומתעדכנת כל הזמן

כך שאם לא תשחק עם האפשרויות שלו, סביר להניח שמעולם לא תיתקל במסך "אשר גישה".

פורסם

לי יש קספרסקי כבר שבועיים בערך so far so good. קצת מעצבן אותי שאם לדוג', שולחים לי לינק באייסיקיו ואני לוחץ עליו הוא יתן לי אזהרה ואני צריך ללחוץ על Allow. כנ"ל לגבי בבילון. כל פעם שאני לוחץ שיפט+עכבר ימני (בשביל לפתוח את בבילון) הוא מחכה שאני יאשר, יחסום או יגיד לו ליסגור את התוכנה. באופן כללי הוא די מציק.

פורסם

ליש יש קספרסקי כבר חודשיים ככה..אחרי שנסיתי הכל..ZA נורטון מקאפי..אני הכי מרוצה עד עכשיו לפחות!

מכל הבחינות!

ולא נתקלתי בבעיות של לינקים באיסי ובבעיות בבילוןכמו שתיארת

פורסם

מוזר... מישהו יודע איך לפתור את זה?

פורסם

מוזר... מישהו יודע איך לפתור את זה?

אין שמה אפשרות כמו Remember Rule או משהו כזה?

שיזכור את הגישה שנתת לתוכנית?, חייב להיות.

פורסם

Make rule או משהו כזה זה רק בשביל לאפשר לתוכנית מסויימת גישה לרג'יסטרי. אין לי אפשרות לעשות את זה במקרים הנ"ל. :-\

פורסם
  • מחבר

קספרסקי מעולה.

יש לו רשימת תוכנות מוכרות שהוא לעולם לא ישאל לגביהן האם לאפשר גישה לרשת או לא. + הרשימה די גדולה ומתעדכנת כל הזמן

כך שאם לא תשחק עם האפשרויות שלו, סביר להניח שמעולם לא תיתקל במסך "אשר גישה".

אז זהו לא מפריע לי המסך הזה BLOCK או ALLOW ההפך השאלה שלי היא

נכון יש פיארוללים שפשוט לו שואליפ כלום וחוסמים הכול וצריך לפתוח פורטים כמו רווטאר אני שונא כאל פיירוולים השאלה שלי האם

קספריסקי הוא שואל ALLOW או BLOCK או שהוא עובד בשיטה של לפתוח פורטים?

פורסם
  • מחבר

אז זהו לא מפריע לי המסך הזה BLOCK או ALLOW ההפך השאלה שלי היא

נכון יש פיארוללים שפשוט לו שואליפ כלום וחוסמים הכול וצריך לפתוח פורטים כמו רווטאר אני שונא כאל פיירוולים השאלה שלי האם

קספריסקי הוא שואל ALLOW או BLOCK או שהוא עובד בשיטה של לפתוח פורטים?

מצתער על ההקפצה פשוט אני רוצה להיות בטוח שזה פירוול כזה ליפני שאני קונה אותו.

תודה

פורסם

לי יש קספרסקי כבר שבועיים בערך so far so good. קצת מעצבן אותי שאם לדוג', שולחים לי לינק באייסיקיו ואני לוחץ עליו הוא יתן לי אזהרה ואני צריך ללחוץ על Allow. כנ"ל לגבי בבילון. כל פעם שאני לוחץ שיפט+עכבר ימני (בשביל לפתוח את בבילון) הוא מחכה שאני יאשר, יחסום או יגיד לו ליסגור את התוכנה. באופן כללי הוא די מציק.

אולי מדובר על ה-Proactive Defence, נסה או לבטל את ההגנה הזו, או להוסיף את התוכנה המדוברת ל- Add toTrusted לינק שמופיע בהודעה שהוא מקפיץ לך בצבע כחול.

פורסם

אולי מדובר על ה-Proactive Defence, נסה או לבטל את ההגנה הזו, או להוסיף את התוכנה המדוברת ל- Add toTrusted לינק שמופיע בהודעה שהוא מקפיץ לך בצבע כחול.

תודה רבה! זה עובד עכשיו.

ד"א, הוספתי את זה ל-AddToTrusted. לא ביטלתי את ההגנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים