פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים ביקשתי מהספקית שלי לעבור מחיבור קבוע לחייגן ,ואני לא מצליח להתחבר על פרוטוקל l2tp רק על פרוטוקל pptp vpn או שמוגדר שם automaticמה עושים ?שאני מנסה להתחבר על l2tp זה לא מגיב..והבנתי ממישהו שיש באקס פי הגבלה על זה שצריך לבטל או משהו ?ניסיתי להתקין גם קובץ reg בשם DisableIPSEC וזה לא עזראני גולש עם אקס פי פרופשול אקס פי סרבסיס פאק 2 שהתקנתי לפני שבוע בערך..יש רעיונות איך אני מצליח לסדר את זה ?והאם בכלל זה נכון שעדיף לגלוש על l2tp מאשר pptp מה נחשב יותר בטוח ואיכותי ?
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים יש ספקיות שאין להם LOAD BALANCER שיכול לזרוק אותך לשרת מתאים לפי סוג הפרוטוקול לכן אם אתה מתחבר ב PPTP אתה מתחבר לשרת מסויים (כלומר רושם במאפייני החייגן, תחת "כללי" את כתובת שרת ה PPTP הישירה שלהם) ואם אתה מתחבר ב L2TP אז צריך לרשום שם שרת אחר אם לא עשית הפעלה מחדש למחשב, אחרי שהתקנת את התיקון לרג'יסטרי תקבל שגיאה 789 בנסיון להתחבר לשרת L2TP בפרוטוקול L2TP אחרי הפעלה מחדש של המחשב, זה יסתדר, כי ההגדרות הוטמעו במערכת ההפעלה. אם אתה מנסה להתחבר ב L2TP לשרת שלא תומך בזה, תקבל שגיאה 678 או 769 לפעמים אם יש לך פירוול, שחוסם את הפורט שדרכו עובד פרוטוקול L2TP אז גם תקבל את אותן שגיאות תנסה לנטרל את הפירוול שלך ולתחבר עבד ? אתה צריך לפתוח את פורט 1701 בפירוול (ל PPTP זה פורט 1723) (או להפך, אני תמיד מתבלבל... אולי זה PPTP1701 L2TP1723... לאיודע ) קרא כל מה שכתבתי פה, לפני כמה ימים בדיוק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204198.0 זה יעזור לך להבין גם בקשר ל"מה יותר טוב" לרשימה של השרתים השונים של הספקיות השונות : http://www.netcheif.com/Articles/BrdBandDefs/BrdBandDefs.htm בהצלחה (אגב, למה לעבור לחיבור בחייגן ??)
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר זהו שלפני הפרמוט אני כן הצלחתי להתחבר תחת l2tp. אחרי שהתקנתי את המחשב מחדש והתקנתי את הדיסק של המודם שלי thomson זה הפך לי את החיבור ללא חייגן אכשהו. אני גולש דרך בזק בין לאומי ואני מתחבר לשרת בשם gch.bezeqint.net שהוא מתאים גם ל l2tp וגם ל pptp. למה אני רוצה להתחבר תחת l2tp ? כי אני זוכר שהוא הרבה יותר יציב ובטיחותי מאשר PPTP למה אני לא רוצה להתחבר דרך חייגן ? כי אני גולש בלי ראוטור , ואני לא רוצה איי פי קבוע..ולא רוצה חיבור קבוע כשגלשתי עם חייגן אז במשך 8 חודשים בערך לא היה לי אף ספייוור או משהו כזה במחשב , ועכשיו שאני גולש עם חיבור קבוע עם איי פי קבוע במשך חודש רק..ועם אותם הגנות : אנטי וירוקס של קפסרסקי ופייוול של kerio אז כמעט כל יום האד אוור מוצא לי כל יום ספייוורים וכל מיני רוגלות , זה לא בטיחותי וגם אני לא רוצה שהחיבור יהיה קבוע ,שרק לוחצים על הדפדפן ונכנסים , כי יש לי אחים קטנים שהורסים לי ככה דברים במחשב.. וגם נניח ורשמתי בפורום של פנינה רוזנבלום שהיא לא פוליטאקית ברמה..והיא חסמה לי את האיי פי..אז אני רק מתחבר מחדש ונהנה מהפורום שלה שוב עוד לא קראתי את כל האשכול שלך כי הוא ארוך..אבל אני אקרא זה נשמע מעניין. אבל אם יש לך לינק למשהו שמעיף את ההגבלה מהאקס פי שאני אוכל להתחבר על l2tp זה יעזור תודה.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים זהו שלפני הפרמוט אני כן הצלחתי להתחבר תחת l2tp.אחרי שהתקנתי את המחשב מחדש והתקנתי את הדיסק של המודם שלי thomson זה הפך לי את החיבור ללא חייגן אכשהו.לפני הפירמוט הצלחת להתחבר ב L2TP כי בטח בעבר התקנת חייגן של ספקית כלשהיא, מהאתר כבלים שלהזה התקין את התיקון לרג'יסטרי ולכן הצלחת להתחברמי שקובע אם אתה מחובר "בחייגן" או "בלי חייגן" מבחינה פיזית - זו חברת הכבלים (לפי אישור שהם מקבלים מהספקית כמובן)לכן אין סיכוי שהתקנה של דיסק שינתה לך את צורת החיבורמה ששינה את צורת החיבור היה תומך של HOT שהעביר אותך במחשבים שלהם לחיבור חייגן (או לפי בקשתך, או סתם כי בא לו, או טעות מחשב שלהם)בקיצור, בשביל לפתור את הבעיה שלך (שהיא לא כזו קריטית, אם היית קורא מה שכתבתי בלינק, היית מבין שזה הבדל לא ממש מורגש בשבילך)הפתרון :תתקין את החייגן של נטויז'ן מהאתר http://cables2.netvision.net.il/תעשה הפעלה מחדש למחשבבשביל להוריד דברים שהחייגן הזה מתקין :א. מחק את הקיצור דרך בצורת הלטאה, משולחן העבודהב. כנס לתפריט התחל - תוכניות (כל התכניוות) - הפעלה - מחק את הקיצור דרך ללטאה, גם מכאןתגדיר בחזרה את דף הבית שלך למה שהיה בעבר.זה הכל(הסיבה שכתבתי להתקין חייגן דווקא של נטויז'ן, היא פשוטה - אני יודע בדיוק מה הוא מתקין חוץ מ"חייגן" + פאטצ' לרג'יסטרי.בנוגע לחברות אחרות - אין לי מושג מה החייגן מתקין בנוסף, ולכן לא יכולתי לכתוב לך איך להסיר כל מיני שטויות שאתה לא צריך)עכשיו יש לך חייגן L2TP של נטויז'ן בחיבורי רשתשנה לו את השם למה שבא לך (בזק בין לאומי) , כנס למאפיינים ותערוך את הכתובת לכתובת של הספקית שלךותנסה להתחבר איתוקרא שוב את כל מה שכתבתי לך כאן, בתגובה הראשונה שלי, במיוחד בנוגע לפורטים ופירוולים.וקרא בעיון את מה שכתוב בלינק שהתחלת כבר לקרואיש בסה"כ תשובות לכל השאלות האלה בכל הטקסט שכתוב...אם כלום לא עוזר, אז תכתוב :מה הודעות השגיאה בדיוק שאתה מקבל (תחכה עד שתהיה אחת, לפעמים זה לוקח זמן)ולאיזה שרתים ניסית להתחבר.בהצלחה#2
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר צדקת !! זה עובד עכשיוזה באמת היה הפיירוול..תודה רבה לך !אז ממה שאמרת באשכול ההוא..אם אני רואה שהאינטרנט שלי איטי אני יכול לנסות להתחבר לשרת pptp כדי לראות אם שם זה הולך יותר מהר..בהנחה ולספקית שלי יש הרבה כאלה ?אגב , במה אתה אישית משתמש ?חיבור קבוע..l2tp או pptp
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים אם אני מתחבר בחייגן - אז ב L2TP (עקרונית, אני מחובר לברק 013 , בדרך כלל..) אם זה בלי חייגן - אז כמובן זה לא משנה (איך יש לי היכולת לבחור ? זה כבר סיפור אחר לגמרי.... )
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר כל הידע הזה ואתה גולש עם ברק ?אני הייתי אצלהם איזה שנה ומשהוואחרי זה ניסיתי את אינטרנט זהב ,ושעברתי לבזק הכל השתנה כל הפורטים פתוחים והכל רץ..אי אפשר להשוות בכלל בין המהירויות של בזק לברק וזהבלדעתי בארץ זה או 012 או בזק בין לאומיוגם אני משלם להם פחות..אני משלם לבב"ל 29 שקל בחודש ללא התחייבותולמה אתה לא יכול לבחור ?תבקש מהספקית חיבור קבוע..למרות שאני חושב שזה לא טוב כי אתה חשוף ככה לטורג'נים וספייוורים ומלא מזיקים
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים עקרונית אסור להביע כאן חוות דעת על ספקיותאבל צא מנק' הנחה שטוב לי איפה שאני (ואני לא עובד שם)ורוב הספקיות בארץ (מלבד בודדות) מספקות נתונים די דומים לגלישה לחו"ל, ופינגים זה עניין שמשתנה עם הזמן (ולי אישית פחות חשוב)(כנ"ל לגבי פורטים, למרות שיש ספקיות שחוסמות, אבל לעולם לא יודו בזה, תשתמש בפורטים גבוהים אקראיים, זה פותר הכל, אימיול מוריד קבוע במקסימום)בקשר ל"חשיפה" למזיקיםכל עוד אתה יודע איך לשמור על המחשב כמו שצריך, זה לא ממש משנה, תקופות ארוכות הייתי ללא חייגן(כמו מאות אלפי אנשים בארץ) והכל היה בסיידר..והתכוונתי שאפשר לבחור מעכשיו לעכשיו, (תוך חצי דקה) בבית, בלי להתקשר לאף אחדלעבור לחיבור חייגן או בלי חייגן, וגם לאיזה ספקית להתחבר (רק במצב של בלי חייגן)אבל זה לא נושא חוקי כ"כ, אז בוא נעצור את זה כאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.