עבור לתוכן

מעונין במדפסת עד 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני חושב לקנות מדפסת - היתה לי קאנון S400 במשך 5 שנים בערך והיא כבר לא ממש מדפיסה.

התקציב לא ממש מוגדר אבל כנראה יוגבל לכמה מאות שקלים - כרגע לא בטוח כמה מאות. כתבתי 600 אבל אם יש משהו אדיר עם חריגה קלה אני אעמוד בזה.

הרעיון הוא שאני לא רוצה לשלם סתם בשביל משהו שלא צריך, אבל ללא איכפת לי לשלם קצת יותר אם זה כדאי.

אני לא בטוח שאני צריך משולבת כי לדעתי סורק זה ממש מיותר (עוד לא מצאתי משהו לסרוק) ולפי מה שהבנתי הפקס בד"כ לא עובד עצמאית (תקנו אותי אם אני טועה).

הדרישות שלי לא גבוהות במיוחד - זולה בהדפסות ודיו זמין וזול יחסית.

אם אפשר להדפיס תמונות לפעמים זה נחמד.

בד"כ היא תדפיס פה ושם עבודות לב"יס וכל מיני ציורים ודפי צביעה לילדים.

אם אפשר גם לקבל מדפסת עם חיבור רשת זה ממש יתרון.

הבנתי ש HP לא מציאה (שירות ומחיר דיו) ואני די מרוצה מקאנון, אבל פתוח להצעות.

פורסם

קנון 4200 המצוינת והחסכונית או HP 5943 עם מיכל שחור ענק.

פורסם

מצטרף להמלצה על הקנון - מעולה.

פורסם
  • מחבר

ה 4200 נראית בסדר אם כי קצת over kill וכ 700 ש"ח :kopfpatsch:, אבל מה שמטריד אותי זה ביקורת מ ZAP:

חסרונות:

מי שמכיר את המקרה של אפסון והשבב האלקטרוני, יתפלא לשמוע שזה חוזר גם בקנון. למי שלא יודע - קנון, לדעתי שלא בחכמה, בחרה לשים שבב אלקטרוני על ראש הדיו כמו המתחרה אפסון. תפקידו של השבב לתת חיווי של כמות הדיו שיש במיכל באופן ויזואלי ובכל רגע. אבל אם תנסו לשים דיו חליפי או למלא את המיכל תופתעו לגלות שקנון "תפסה אתכם". תקבלו הודעה שאם לא תשימו דיו מקורי של קנון אתם עומדים בפני ביטול האחריות מצד קנון וכן ביטול שירות החיווי הנחוץ כלכך, שלא יצא מצב שבו אתם פתאום נתקעים עם מיכל ריק.

האם זה באמת כך?

כי אז באמת מחיר ההדפסה עולה ולא משתלם, מחסנית דיו מקורית אחת עולה 80 ש"ח.

ודבר נוסף - רק ב ZAP מוזכר ממשק אלחוטי, אפילו באתר של CANON לא כתוב על זה כלום.

פורסם

הטעות הנפוצה ביותר היא לקרוא ביקורת בזאפ,כבר אין כוח להסביר למה,

אין לה ממשק אלחוטי.

פורסם
  • מחבר

רונאלדו,

מה בקשר למחסניות דיו והצ'יפים האלקטרוניים בהם?

האם ניתן להשתמש במחסניות חלופיות או שאני נתקע עם מקוריות ב 80 שקל לאחת?

פורסם

זה לא נקרא להיתקע,כל חברה גם HP וגם קנון מסירות את האחריות אם השתמשת בדיו חלופי,

ועוד לא דיברנו שדיו חלופי סתם לא מפנק את המדפסת ויכול לגרום לנזקים,

מה יצא לך להפסיד שנת אחריות אצל HP או במקרה של קנון 3 שנים בשביל כמה שקלים

פורסם

לי יש את ה Canon IP2200 (שעולה בסביבות ה-400 ש"ח) ואני מאוד מרוצה ממנה. מהירה, הדפסה איכותית, דיו עולה פחות מחצי ממה שעלה לי עבור ה HP 959c הישנה שלי.

החיסרון היחיד שלה הוא שאין לה מגש לדפים המודפסים (על שולחן זאת לא בעיה, אבל אצלי כשהיא נמצאת על מדף בפינה של המחשב הייתי צריך לאתר משהו כדי שהדפים לא "יזרקו" לאויר).

פורסם
  • מחבר

טוב תודה למגיבים.

קניתי את ה IP4200. יש מבצע מענין לקאנון שקונים מדפסת ומקבלים מהם 150 ש"ח החזר בדואר. הזמנתי אתמול בלילה דרך האינטרנט והיום בערב היא הגיעה עם שליח (איזה שירות :) )

קניתי ב 670 במשרדיה ועם ההחזר זה יצא 520 ש"ח, מחיר לא רע . . .

ניסיתי להדפיס ואני מאוד מרוצה מהתוצאה.

פורסם

תתחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים