פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר בדקתי את האפשרויות ב"חיפוש" ..אבל לא בדיוק מצאתי את מה שאני מחפש ..אני רוצה יותר המלצות מנסיון אם זה אפשרי ...המעבד מיתחמם מעל ומעבר ...הוא מגיע ל55 במנוחה... ואני יודע שזה לא תקין ..(בדרך אגב ... הלוח אם שלי הוא - Albatron KX18D ProII)אני רוצה אם אפשר בבקשה עזרה לפתרון קירור יעיל ושקט (ומומלץ) בסביבות 200-300 שקל !
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים קודם כל תנסה לנקות אבק..יש לך מדריך פה בפורום..אבל בכלליות תפתח ת'מחשב..תנקה אבק מהמאוררים ואז תוציא את המאורר של המעבד וכו' ותנקה..זה בטוח יוריד קצת
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר סוקט מבחינת הלוח אם .. או המעבד ? (וכבר ניסיתי לנקות את האבק ... אבל זה לא עזר כל כך ... אבל תודה על העצה) : )
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר ולסוקט הנ"ל ...אולי יש איזה המלצות לפתרון קירור יעיל ? כי אני לא כל כך רוצה להישאר ככה עם טמפ' כזאת גבוה !
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים שוב אני מסביר...המעבד שלך הוא בסוקט ישן (A ) ככה שאתה אומר המעבד או הלוח זה שניהם..כי הסוקט יושב על הלוח והמעבד עליו....
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר או קיי עכשיו הבנתי אותך .. תודה אחי ! האם THERMALTAKE BIGTYPHOON יכול להתאים לי ?ואיך GIGABYTEבקטע של קירור ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.