עבור לתוכן

עקב השעמום -תביאו המלצות למשחקים מעניינים שאפשר להעביר תזמן בכייף

Featured Replies

פורסם

[ltr]System Shock 2, a bit oldie, but highly addictive and with the Rebirth Beta 01 and SHTUP Beta 5 mods the graphics are pretty decent.[/ltr]

פורסם

אם לא שיחקת בMAFIA אז זה ההזדמנות, גם משחק תותח גם גרפיקה יפה וגם יעבוד לך על המחשב

פורסם

קודם כל El Matador בכלל לא יצא אז זה לא יעזור לא.

שנית, אתם לא קוראים את ההודעה שלו? לא מספיק שבאחת מהתגובות שלו כתבו שיש לו כרטיס מסך חלש, אתם גם לא קוראים את ההודעה הראשית? יש לו ג'יפורס 4 למען השם, אין מצב שזה יעבוד לו!!!

פורסם

age of empires 2

וההרחבה שלו!!

הם אחלה משחקים והם בכלל לא כבדים!!

פורסם

יש גם את OFP:GOTY שזה המשחק הכי טוב שיצא אי פעם לדעתי ב-100 שקל ויעבוד לך סבבה על המחשב

פורסם

קודם כל El Matador בכלל לא יצא אז זה לא יעזור לא.

שנית, אתם לא קוראים את ההודעה שלו? לא מספיק שבאחת מהתגובות שלו כתבו שיש לו כרטיס מסך חלש, אתם גם לא קוראים את ההודעה הראשית? יש לו ג'יפורס 4 למען השם, אין מצב שזה יעבוד לו!!!

El Matadot יצא ואני כבר כמעט סיימתי אותו, ואין מה לדבר משחק דיי כבד. [יחסית...].

פורסם

קודם כל, סליחה על הטעות ;)

ו- מה יצא? בגיימספוט כתוב שהוא יצא רק שבוע הבא, לא?

פורסם

טוב אני ילך בגישה שונה

אמולטור טוב יריץ לך את זה-

http://www.gamespot.com/gba/rpg/marioandluigi/review.html

ואת זה-

http://www.gamespot.com/gba/action/thelegendofzeldatheminishcap/review.html

ולמרות שמימבט ראשון הם ניראים ילדותים

שאתה מתחיל ליכנס למישחק אתה מבין תציון הגבוה

חוץ מיזה יש הרבה מישחקים טובים שאפשר להריץ אם אמולטורים

פורסם

המשחק יצא לרשת. [אני מקווה שזה לא ווראז כי לא הבאתי קישורים או דיברתי על איפה להוריד או איך להתקין....].

פורסם

אל תגזימו, היה לי מחשב כזה עוד לפני חודש וחצי בערך (עם מעבד 2.4, אבל גם עם 256 זכרון וג'יפורס 4) ו-HL2 עבד בכיף, אומנם על 800X600, אך בכלל בלי לאגים. יש את הגרסאות היותר ישנות של splinter cell ו-soldier of fortune 2 אם עוד לא שיחקתה, מאוד כיף.

פורסם

המשחק יצא לרשת. [אני מקווה שזה לא ווראז כי לא הבאתי קישורים או דיברתי על איפה להוריד או איך להתקין....].

אה, אבל לחנויות לא, כן?

וזה שמעליי צודק, גם אני לפני כשנה וחצי בערך, לפני שהיה לי את המחשב שלי, שיחקתי אצל אח שלי שגם לו יש ג'יפורס 4 עם מעבד פנטיום 4 2.2 ב-HL2, כמובן על הגדרות נמוכות אבל זה עבד חלק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים