פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים [ltr]System Shock 2, a bit oldie, but highly addictive and with the Rebirth Beta 01 and SHTUP Beta 5 mods the graphics are pretty decent.[/ltr]
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים אם לא שיחקת בMAFIA אז זה ההזדמנות, גם משחק תותח גם גרפיקה יפה וגם יעבוד לך על המחשב
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים קודם כל El Matador בכלל לא יצא אז זה לא יעזור לא.שנית, אתם לא קוראים את ההודעה שלו? לא מספיק שבאחת מהתגובות שלו כתבו שיש לו כרטיס מסך חלש, אתם גם לא קוראים את ההודעה הראשית? יש לו ג'יפורס 4 למען השם, אין מצב שזה יעבוד לו!!!
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים יש גם את OFP:GOTY שזה המשחק הכי טוב שיצא אי פעם לדעתי ב-100 שקל ויעבוד לך סבבה על המחשב
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים קודם כל El Matador בכלל לא יצא אז זה לא יעזור לא.שנית, אתם לא קוראים את ההודעה שלו? לא מספיק שבאחת מהתגובות שלו כתבו שיש לו כרטיס מסך חלש, אתם גם לא קוראים את ההודעה הראשית? יש לו ג'יפורס 4 למען השם, אין מצב שזה יעבוד לו!!!El Matadot יצא ואני כבר כמעט סיימתי אותו, ואין מה לדבר משחק דיי כבד. [יחסית...].
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים קודם כל, סליחה על הטעות ו- מה יצא? בגיימספוט כתוב שהוא יצא רק שבוע הבא, לא?
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים טוב אני ילך בגישה שונה אמולטור טוב יריץ לך את זה-http://www.gamespot.com/gba/rpg/marioandluigi/review.htmlואת זה-http://www.gamespot.com/gba/action/thelegendofzeldatheminishcap/review.htmlולמרות שמימבט ראשון הם ניראים ילדותים שאתה מתחיל ליכנס למישחק אתה מבין תציון הגבוה חוץ מיזה יש הרבה מישחקים טובים שאפשר להריץ אם אמולטורים
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים המשחק יצא לרשת. [אני מקווה שזה לא ווראז כי לא הבאתי קישורים או דיברתי על איפה להוריד או איך להתקין....].
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים אל תגזימו, היה לי מחשב כזה עוד לפני חודש וחצי בערך (עם מעבד 2.4, אבל גם עם 256 זכרון וג'יפורס 4) ו-HL2 עבד בכיף, אומנם על 800X600, אך בכלל בלי לאגים. יש את הגרסאות היותר ישנות של splinter cell ו-soldier of fortune 2 אם עוד לא שיחקתה, מאוד כיף.
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים המשחק יצא לרשת. [אני מקווה שזה לא ווראז כי לא הבאתי קישורים או דיברתי על איפה להוריד או איך להתקין....].אה, אבל לחנויות לא, כן?וזה שמעליי צודק, גם אני לפני כשנה וחצי בערך, לפני שהיה לי את המחשב שלי, שיחקתי אצל אח שלי שגם לו יש ג'יפורס 4 עם מעבד פנטיום 4 2.2 ב-HL2, כמובן על הגדרות נמוכות אבל זה עבד חלק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.