עבור לתוכן

עקב השעמום -תביאו המלצות למשחקים מעניינים שאפשר להעביר תזמן בכייף

Featured Replies

פורסם

כבר שנים שלא שיחקתי וממש בא לי

תמליצו לי על איזה משהו מעניין לשחק שיעביר לי את הזמן בכייף

מחשב

1.5 ג'יגה הרץ

250 מגה זכרון

כרטיס מסך: גי פורס 4

כל משחק שהו העיקר שיהיה מעניין

פורסם

מממ

מה אפשר למצוא עם G4 ו256?מממ...

Star wars republic commando שהוא משחק טקטי שבו אתה שולט על פלוגה של משובטים (מצבא המשובטים בסרט השני).משחק שמשלב המון יריות עם טקטיקה בכלל לא רעה ומאוד כיפית.גמרתי אותו שוב השבוע. הוא משחק מצוין,מעניין,ומפוצץ באקשן (אני חייב לציין שלקח לי שעתיים ויום כדי לגמור אותו :cool2:)

call of duty 1 יעבוד?אני לא יודע,נסה להוריד את הדמו.

star wars lego 1\2!משחק מאוד חמוד שמתרחש בעולם מלחמת הכוכבים.משחק שמספר את הטרילוגיות (1 לטרילוגיה החדשה ו2 לישנה) דרך שלבים ממש חמודים וכיפיים (עונה על הדרישה).

ושוב אני חייב לציין,שלקח לי (ולחבר שלי עם המקשים האחרים במקלדת) שעתיים~ כדי לגמור את המשחק (וזה עוד היה ב5 בבוקר,אז אני מניח שאפשר לגמור אותו בפחות).יש עוד דברים לפתוח אבל אני מניח שזה לא יעניין אותך מאוד.

בקיצור,שני המשחקים על סטאר וורס הם המשחקים הכי טובים שתוכל להשיג בדרישות המערכת האלו.

פורסם
  • מחבר

ברור של קול אוף דיוטי עובד , זה לא מרכבה וסוס זה מחשב טוב .

שפוך עוד משחקים כל מה שיש

פורסם

GTR2

HALFLIFE 2 + EPISODE 1

Dreamfall.The.Longest.Journey

Darkstar.One

El.Matador

יש עוד מללאא

פורסם

QuAKeR_996 טוב שלא הצעת לו את FEAR, אז בכלל זה לא היה מצחיק.

פורסם

שמע,הכרטיס באמת די חלש :-X

פורסם

El Matador

משחק מומלץ ביותר, הרבה יריות, הרבה דם ואפקט הסלו מושן ממאקס פיין 8) וכמובן-גרפיקה מעולה

פורסם

El Matador

משחק מומלץ ביותר, הרבה יריות, הרבה דם ואפקט הסלו מושן ממאקס פיין 8) וכמובן-גרפיקה מעולה

אתם יודעים משו?

המשחק הזה הוא בעצם BLACK במבט שלישי

פורסם

אתה יודע משו?

המשחק הזה הוא כמו 7329578 משחקים אחרים שיצאו בגוף שלישי,וכמו 8495 משחקים שהשתמשו בbullet time.

פורסם

יש אתר שנקרא מסע אל העבר, ממש מעולה עבור מחשבים ישנים - תמצא שם משחקים ישנים וכיפיים, כמו שמשחקים צריכים להיות - מהנים ומעבירים את הזמן בכיף.

פורסם

Psychonauts, Darwinia, Commandos 2, Chaser, ONI, XIII, Red Alert 2/Generals, Area51, Jedi Academy, AlienVSPredato2, N.O.L.F/2, Beyond Good And Evil ועוד מלא... לא כולם טובים או נחשבים לטובים, אבל בהחלט כיפיים

פורסם

איפה אפשר למצוא את גרסת הדמו לMULTIPLAY של company of heroes ???

פורסם

אני לא בטוח שיש כבר אפשרות להורדה אבל אל תסמוך עליי

(מה איכפת לי יש לי תמלא ;D)

פורסם

אל תשכח את GOTHIC 1 ו-2 שהם משחקים מעולים מבחינת גרפיקה וכיף למחשב מהסוג שלך..אני הרצתי את גוטיק 1 על פנטיום 3 500MHZ רץ לי לא רע בכלל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים