עבור לתוכן

מסך 19" למשחקים, עד 2400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות LCD, ובשבוע האחרון נצבר לי מספיק כסף בשביל שאני אוכל לקנות אחד.

מאז שחשבתי על לקנות אחד, תמיד היית סגור על סדרת ה-VX של ViewSonic.

המסך שאני מעוניין בו הוא ה- VX922.

כמה לינקים:

ב-K.S.P (המחיר הכי זול בארץ): http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3208

האתר הרשמי: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/

בזאפ: http://zap.co.il/model.asp?model_id=375239

הייעוד העיקרי של המסך הוא למשחקים (הרבה), סרטים ועבודה רגילה במחשב (אינטרנט וכולי).

עכשיו, יש לי כמה שאלות:

1. האם המחיר ב-K.S.P זה לא איזו מזימה, כלומר יש לי אחריות מלאה של היבואן (אמוניטק?)?

2. האם למסך יש אפשרות של PIVOT?

3. הנתון על החיבורים מאתר היצרן: 15-pin mini D-sub and DVI-D , זאת אומרת שכן יש לי חיבור דיגיטלי?

האם יש חיבורים יותר חדשים?

ראיתי למשל באתר של Samsung, מתוך דף המוצר של המסך L1970HR-BF את הנתון הבא: Analog 15-Pin D-sub / Digital(DVD-D):

http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_f-engine_L1970HR-BF.jhtml

האם זה איזה תקן חדש, ואם זה כן, אז האם זה שאין אותו ב-VX922 זה חסרון משמעותי? (התכוונתי ל-DVI-D של ה-VX922 מול DVD-D של המסך של Samsung).

4. האם יש מסכים יותר כדאיים מה-VX922 בתקציב ולייעוד שלי?

5. האם יש במסך מספיק Contrast? כי מול המסכים של סמסונג יש לו פחות (2000 בסמסונג (במסך שכמה אנשים בפורום קנו) מול ה-650 של ViewSonic).

לא עולות לי עוד שאלות (אבל כנראה שיעלו בהמשך), אז כל תגובה, הארה והסבר כלשהו יתקבלו בחום ואהבה :D. לגבי כל אספקט של הקנייה (אחריות, פיקסלים שרופים, איכות מסך, חנות וכולי).

תודה, איתי. :xyxthumbs:

• תגובות 47
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חפש פה בפורום ת'רדים שמתייחסים לנושא האחריות ב-KSP.

פורסם

אם אתה שואל אותי אל תלך על ה VX922 אתה מקבל זמן תגובה טובה על חשבון האיכות אם אתה סגור כל VS

תלך על ה VP930 עולה 2500 אבל האיכות הרבה יותר טובה והזמן תגובה לא יפריע לך.

אם חסכת תקופה מסויימת חבל לך ללכת על ה 922

קבל תיקון

עכשיו רק ראיתי את הסמסוג שדיברת עליו ה 931BF. ואני חייב לומר שהנתונים נראים מרשימים ביותר חיפשתי ביקורות עליו אבל לא מצאתי כלום המחיר שלו גם מאוד מאוד זול בארץ בחול הוא עולה בסביבות ה 2000 . הוא גם יותר יקר מהVS משניהם. הייתי ממליץ עליו אם הייתי רואה אותו או מוצא ביקורות עליו. במקומך הייתי ממתין לביקורות עליו או הולך לבדוק אותו בעצמי 1:2000 זה מטורף ועוד 2MS.

אבל אם לא הסמסנג אז חד משמעית הVP930

פורסם

זמן תגובה של 2MS וניגודיות של 1:2000 יש גם ל-LG 1970HR, שנמכר בסביבות 1700 ש"ח. על סדרת BF של סמסונג התפרסמו כאן ביקורות קטלניות לפני מספר חודשים - אני לא יודע אם זה חל גם על 931BF (ההתייחסות שם היתה בעיקר לסמסונג 960BF).

פורסם

אני חושב מביקורות רבות שקראתי שה VX922 הוא הטוב ביותר בטטוח מחירים שלו

נכנסתי ל NEWEGG קראתי המון ביקורות חיוביות של אנשים שקנו אותו .

אני הולך עליו כאשר יהיה לי כרטיס מסך נורמלי ...

פורסם

ה-VP930 מוביל מבין המסכים כאן מבחינת איכות תמונה וארגונומיקה, אני אישית הייתי מעדיף אותו מאשר מסך שמהיר ממנו במעט כמו ה-VX922 אך לא נותן איכות תמונה כמוהו.

פורסם
  • מחבר

עכשיו הבחירה היא בין ה-VX922 ל-VP930B (ה-B מסמלת צבע שחור), שניהם של ViewSonic.

יש עוד מסכים מומלצים בתקציב והייעוד שלי?

פורסם

ביקורות קטלניות = ביקורות טובות או רעות?

אם תלך לחנויות ותשאל מוכרים(כמו שאני עשיתי) ימליצו לך על הסאמסונג 931BF למרות שפה יותר מתלהבים מהL.G ו VS...

אם יש לך כסף, אל תתפשר...

אני הייתי מעדיף איכות תמונה על זמן תגובה.

פורסם

יש הבדל מחירים לא קטן בין שניהם אל תשכח..

פורסם
  • מחבר

כן, שמתי לב.

זו ממש בחירה קשה, ואם יתווספו עוד מסכים (שיומלצו על ידכם) אז בכלל...

פורסם

העיקר לא להתלבט יותר מדיי.. אל תשכח, ההבדלים שאומרים פה, הם לא שמים וארץ.. כל המסכים שיציעו לך כאן טובים מאוד...

מקסימום תקנה אחד שפחות מתאים\טוב בשבילך, לא סוף העולם, אני בטוח שתיהיה מרוצה גם ממנו !

פורסם
  • מחבר

העיקר לא להתלבט יותר מדיי.. אל תשכח, ההבדלים שאומרים פה, הם לא שמים וארץ.. כל המסכים שיציעו לך כאן טובים מאוד...

מקסימום תקנה אחד שפחות מתאים\טוב בשבילך, לא סוף העולם, אני בטוח שתיהיה מרוצה גם ממנו !

צודק ;)

פורסם

צודק ;)

כן, גם זה קורה לי כאן לפעמים...

תהנה אחי ! ואל תשכח לפרסם מה קנית ואיך אתה מתרשם, ותמונות וכאלה

פורסם
  • מחבר

כן, גם זה קורה לי כאן לפעמים...

תהנה אחי ! ואל תשכח לפרסם מה קנית ואיך אתה מתרשם, ותמונות וכאלה

תהיה בטוח בזה.

יהיו גם תמונות השוואה של המסך הישן מול החדש.

וחבר'ה, עוד דעות בבקשה על המסכים, או עוד מסכים שאפשר לצרף לרשימת אפשרויות.

תודה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים