עבור לתוכן

מה דעתכם על הכרטיס:1950XTX?

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם עליו?

הוא שווה יותר מה-7950GX2?

פורסם

הוא חלש יותר, אבל זול יותר.

היו על זה דיונים, בצע חיפוש.

פורסם

איך אתם יודעים שהוא פחות טוב אם הוא עוד לא יצא?

פורסם

כי כבר היו באנצ'ים.

אגב, ככרטיס בודד הוא מעט חלש יותר (עם דגש על מעט, וגם זה מתבטל ברזולוציות גבוהות), אבל מאחר ו7950 זה בעצם שני כרטיסים - ככה צריך לעשות עם ה-X1950XTX וליצור מערך CF שלו כדי להשוות אותם באמת.

פורסם

כי כבר היו באנצ'ים.

אגב, ככרטיס בודד הוא מעט חלש יותר (עם דגש על מעט, וגם זה מתבטל ברזולוציות גבוהות), אבל מאחר ו7950 זה בעצם שני כרטיסים - ככה צריך לעשות עם ה-X1950XTX וליצור מערך CF שלו כדי להשוות אותם באמת.

אין מה להשוות את ה1950XTX CF לGX2 כי אין ממש תחרות. אפשר להשוות אותו לשני GX@ בקווד וגם אז לרוב ה CF לוקח.

לגבי ההשאוות בין ה 1950 לבין ה GX2 לרוב ה GX2 לוקח אבל לא תמיד וההפרש לא כזה גדול אם אתה לא משחק ברזולוציות של מעל 1200 על 1600 אתה לא תרגיש בהבדל.

GX2 ביזבוז של כסף

פורסם

יש בנצ'ים של X1950XTX VS 7950GX2 כאשר יש QUAD SLI של GX2 וCF של X1950?

פורסם

אני אל מסכים איתך RealG.

אמנם הGX2 הוא בעל 2 ליבות והX1950XTX הוא בעל ליבה אחת אבל עדיין אלו ספינות הדגל של 2 החברות על בסיס PCB אחד.

וההבדל בין הGX2 לX1950XTX הוא די גדול. הוא יכול להגיע אף ל30 FPS הבדל לטובת הNVIDIA...

למרות הכל הייתי לוקח X1950XTX כי הוא יותר זול אבל אם יש למישהו כסף והוא רוצה מקסימום ביצועים - שיקח את הGX2 (אם אננו מדברים על PCB אחד כמובן). למקסימום ביצועים בלי התחשבות בכסף - CF של 2 X1950XTX (על ש2*GX2 לא יוכיחו אחרת).

פורסם

יש בנצ'ים של X1950XTX VS 7950GX2 כאשר יש QUAD SLI של GX2 וCF של X1950?

כן אח שלי הראשונים שראיתי היו לפני שבועיים.

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE0NCw1LCxoZW50aHVzaWFzdA==

אני אל מסכים איתך RealG.

אמנם הGX2 הוא בעל 2 ליבות והX1950XTX הוא בעל ליבה אחת אבל עדיין אלו ספינות הדגל של 2 החברות על בסיס PCB אחד.

וההבדל בין הGX2 לX1950XTX הוא די גדול. הוא יכול להגיע אף ל30 FPS הבדל לטובת הNVIDIA...

למרות הכל הייתי לוקח X1950XTX כי הוא יותר זול אבל אם יש למישהו כסף והוא רוצה מקסימום ביצועים - שיקח את הGX2 (אם אננו מדברים על PCB אחד כמובן). למקסימום ביצועים בלי התחשבות בכסף - CF של 2 X1950XTX (על ש2*GX2 לא יוכיחו אחרת).

אין לי מושג איפה ראית הפרשים של 30 FPS אבל המקסימום שראיתי היה בסביבות ה 20. בכל מקרה לרוב התוצאות שלהם דיי קרובות עם יתרון לGX2 אבל לא משהו שהוא ירגיש תוך כדי משחק. ה GX2 פשוט לא שווה את ה570$ עדיף כבר להוסיף 200 דולר וללכת על CF.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים