עבור לתוכן

מתלבט דחוף לגבי נייד בסביבות 8,000- 15.4'' בעייתי במשחקים?מסך מבריק באמת מרגיז?

Featured Replies

פורסם

היי אנשים,

אחרי הרבה התייעצויות שלי איתכם הגעתי להחלטה על רכישה של ACER 5672:

מעבד- Intel® Core Duo Processor T2250

1.73GHz Clock Speed

2MB L2 Cache

533MHz Front Side Bus

65nm Architecture

31W POWER

Dual Core

945PM -Chipset

מסך רחב קריסטלי- "15.4 WXGA Acer 1280X800 CrystalBrite color TFT

מצלמה 1.3Megapixel CMOS מובנת במסך

כרטיס מסך - ATI® New Mobility Radeon® X1600 512MB PCI express

(128MB Dedicated+384MB Shared)

זיכרון- 1GB DDR2 533MHz, (2x512) Dual Channel Support, Up to 4GB

דיסק קשיח- SATA 120GB/5400RPM

צורב - Super Multi Dual Layer DVD-R/RW+ R/RW,RAM

כרטיס קול- 3D S.B STEREO

סוללה- 8Cell Li-Ion

?משקל נשיאה כולל- 2.89 ק"ג כולל סוללה

עכשיו יש לי כמה שאלות חשובות שיכולות להפיל את הרכישה.

איך אייסר באחריות? מישהו מכיר אותם?

אני יודע שאייסר לא גדולים בארץ אבל הייתי בחו"ל וראיתי כמה הם ענקיים, השאלה אם למישהו היו בעיות רציניות איתו?

מה אתם אומרים על המסך המבריק הזה? ראיתי אותו והוא נראה נחמד אבל בפועל הוא עושה בעיות? שמעתי משהו על השתקפויות...זה

יכול ממש לחרפן? אפשר לנטרל אופצייה זו בדרך כלשהי בהגדרות התכנה?באיזה תנאים זה בעייתי?

יש מה להמתין עד אמצע אוקטובר(התאריך שאני צריך את המחשב) אולי ליציאה מפתיעה של דגם חדש וירידת מחירים רצינית?וכמה יכולה להיות ירידה

בתקופה הזאת???

מחכה בקוצר רוח לתגובות.

תודה מראש, עפר

פורסם

ה acer לא רעים והמפרט של המחשב שבחרת בהחלט מכובד וטוב.

השוק ממתין ליציאתם של הניידים עם מעבדי ה Core 2 Duo כשהם יצאו ויגיעו לארץ אז סביר להניח שהכן תיהיה ירידת מחירים כל שהיא.

להגיד לך שבאמצע אוקטובר זה יקרה לא שאני יודע אבל אולי אחרים כאן יודעים.

בכל אופן תוודה שהאחריות על הנייד היא ל 3 שנים.

ולגבי ניופאן בהחלט חברה גדולה ומכובדת אבל בנוגע לניסיון שלהם בתחום המיחשוב אני לא יודע עד כמה יש להם אך מיצד שני לא נראה לי שהם ירשו לעצמם לפקשקש.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה חשובה.... יש בעיה להריץ משחקים על 15.4????

יש באמת סיכוי לבעיה כלשהי??? זה מאוד חשוב לי... נא תגובתכם...

פורסם

1. פותח השרשור, הכותרת שלך לא מקובלת, שנה אותה בבקשה כך שתתאים לחוקי הפורום.

2. כידוע לכם, אסור לדבר על חנויות/יבואנים/נותני שירות אלא בנושא השוואת מחירים. ערכו בבקשה את ההודעות שלכם מיד.

פורסם
  • מחבר

סבבה נמסיס, שניתי את הכותרות וערכתי את ההודעה...

אפשר לקבל תגובה עניינית ממך בנושא? זה מאוד חשוב לי...

תודה מראש, עפר

פורסם

1. נותן השירות של אייסר בארץ הוא ניופאן. לגבי טיב השירות לא ניתן לדון בפורום, תוכל לברר בעצמך במקומות אחרים.

2. המסך המבריק הוא נחמד מאוד לסרטים, אין איתו בעיה למשחקים, אולם לעבודה משרדית הוא מציק. זה עניין אישי מאוד, אך ברגע שאורות מתחילים להשתקף לי במסך זה מעייף לי את העין ומסיח את הדעת. לא ניתן לבטל את האפשרות כי זהו ציפוי שנמצא על גבי המסך.

3. נסה לקנות את המחשב בסמוך לתאריך בו אתה צריך את המחשב (קח בחשבון זמן אספקה). אולי תוכל לקבל מחשב דומה עם מעבד Core 2 Duo במקום Core Duo, או לחסוך כמה שקלים (לא הרבה). בלי שום קשר לא מומלץ לקנות מחשב נייד לפני שיש לו שימוש. המחירים שלהם לעיתים נדירות מאוד עולים. חבל על תקופת האחריות שאתה מפסיד (מתי שתצטרך את המחשב), על המחיר, וסתם להוציא את הכסף קודם כאשר הוא יכול לשבת בבנק :)

פורסם

אני לא חושב שיש טעם להתאפק ולחכות לCORE 2 DUO... בסך הכל שני המעבדים מבוססים על אותה הארכטיקטורה, וחוץ מהבדל של 10 אחוז ביצועים באותו התדר ותמיכה ב64 ביט(מה שכרגע גימיק בלבד), אין לו יתרונות לפי סקירות ובנצ'מרקים. אם תקח למשל T2400 לאומת CORE 2 DUO במהירות 1.66, יהיו לך אותם הביצועים.

פורסם

הבדל של כ-20% בביצועים לפי בדיקות עדכניות.

פורסם

לא הצלחתי למצוא בנצ'מארקים שמראים על כך... תוכל בבקשה להפנות אותי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים