עבור לתוכן

בעיה ב-half life 2

Featured Replies

פורסם

תקשיבו...

בhl2 episode one אני לא יכול להפעיל את הhdr בצורה מלא רק bloom(אין בכלל את האפשרות,לא שהיא קיימת אבל לא עובדת) וגם בכל המשחקים שקשורים אליו(cs.hl2 והדמו של דארק מסייח..)כשאני משנה את ההגדרות אחרי שהתחלתי את המשחק אז הוא נתקע ואני חייב לסגור את המשחק דרק הtask maneger (כתוב שהתוכנית לא מגיבה)מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

פורסם

מה המפרט שלך?

פורסם
  • מחבר

amd am2 3800+ dc

512mbX2 667 mhz

radeon x1900gt 256 mb

פורסם

מממ,מוזר

לא רק שRadeon תומכים בAA+HDR וNVIDIA לא,מנוע הסורס אמור לפעול טוב יותר עם כרטיסים של ATI...

בכל מקרה, נסה לעדכן דרייברים.

רגע,ניסית להפעיל\לא להפעיל AA בזמן שאתה מפעיל HDR?

פורסם
  • מחבר

כן...אבל episode one אין לי בכלל את האפשרות הזאת...וכשאני מנסה לשנות את ההגדרות אחרי שהתחלתי את המשחק זה נתקע(ככה זה גם באחרים...)

פורסם

מה זה אחרים?משחקי סורס?

בE1 אין לך אפשרות של anti anaising?איך זה יכול להיות?אולי זה בadvanced

פורסם
  • מחבר

משחקים אחרים שיש לי בסטים(hl2,cs ועוד)

ויש לי אפשרות של aa אבל לא של full hdr רק bloom וכשאני מנסה לשנות הגדרות אחרי שהתחלתי את המשחק(ולפעמים גם לפני) אז הוא נתקע(גם במשחקים האחרים של הסטים).

(בדמו של דארק מסייח אני בכלל לא יכול לשנות את ההגדרות לפני שאני מתחיל את המשחק.)

אגב עכשיו הוא בכלל לא נותן לי לשנות הגדרות ב-episode one ניסיתי לשנות את רמת הפירוט של הצל(עוד בכלל לפני שטענתי משחק)והוא נתקע :kopfpatsch:

פורסם

מאוד משונה.

תנסה למצוא וירוסים\טרויאנים\אדוור\ספייוור וכל הבא ליד.יכול מאוד להיות שזה קשור לזה.

מקסימום תפרמט :-\

פורסם
  • מחבר

אבל רק עכשיו פירמטתי :P(בגלל החלקים החדשים....)

טוב...בנתיים אני יכול להסתדר עם זה...נראה מה יהיה בהמשך...בכל מקרה תודה לכולם :)

פורסם

כנראה המנוע לא מזהה שיש לך DX9 תבדוק באופציות גראפיקה מה כתוב לך בHardware DiretcX Version אם כתוב משהו חוץ מ 9.0+ אז המשחק לא מזהה.

תכתוב בקיצור דרך/Command line

dx_level 90-

אז אמורה להופיע אופציה של HDR

מקווה שזה יפתור

או יכול להיות שפשוט שכחת להתקין DX9? :lol:

פורסם
  • מחבר

בסדר תודה אחי אני אבדוק.

למרות שלא נראה לי הגיוני כי זה נראה כמו דיירקס 9 וגם כשהתקנתי את פייר ההתקנה כללה את זה...

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל רציתי להגיד שהאנטי וירוס גילה איזה וירוס בסטים...אז הייתי צריך למחוק ולהתקין מחדש...מקווה שזאת הייתה הבעיה...

אוףףףף....עכשיו אני צריך להוריד את המשחקים מהתחלה....

פורסם

בשביל זה יש את כפתור העריכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים