עבור לתוכן

שידרוג הפלאפון בחברת פלאפון, מי מה ומו?

Featured Replies

פורסם

שלום! :hi:

לאבא שלי יש את המוטורולה A840 שקנה אותו לפני שנה בפלאפון, הוא משלם עליו 79שח בחודש.

חשבתי על לשדרג את הפלאפון הזה לפלאפון אחר, כי המחיר שהוא משלם עליו הוא דיי מוגזם.

אני מתכוון, לקחת משם פלאפון אחר, שווה יותר, ולהמשיך לשלם את ה 79שח בחודש בשנתיים שנשארו (ככב זה עובד לא?).

האם אפשר לשדרג את הפלאפון בצורה כזאת בחברת פלאפון? כי לא מצאתי על זה כלום באתר שלהם.

אם כן, לאיזה פלאפון מומלץ לשדרג?

תודה!!

עריכה:

אוי, התבלבלתי!! :s07:

תעבירו לפורום גאג'טים.

• תגובות 32
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב שזה עובד ככה...

אולי אני טועה, אבל עפ"י מיטב הבנתי התשלומים הם לקניית המכשיר. אם אתה רוצה אחד אחר, אתה תמשיך לשלם את שאר הכסף שנשאר מהנייד הקודם ותשלם על החדש בנוסף.

פורסם

בדיוק.

כמובן שתקבל הנחה על החדש במידה ותחזיר את הישן (טרייד אין), אבל אתה תמשיך לשלם עליו כרגיל אפילו שהוא בכלל לא אצלך, כי כשקנית אותו זאת פשוט היתה קניה בתשלומים.

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי.

אם אני מחזיר את ה 840 ולוקח V3 למשל (שעולה 49.90), אני ממשיך לשלם שנתיים שנשארו לי 49.90? כלומר פחות ב 30 שח.

לא ככה?

פורסם

לא...

אתה תשלם עוד שנתיים 79.90 על A840 בנוסף ל49.90 של הV3...

פורסם

ואז אתה משלם כפול, כן-כן..

בגלל זה קניית פלאפון חדש בזמן שלא סיימת את התשלומים על הנוכחי היא פשוט גורמת לך לשלם סכום כפול - ועוד 79 ש"ח לחודש, בכלל..

הרבה אנשים חושבים שהתשלומים האלה הם לרוב רעיון טוב, אבל כשמסתכלים על זה מנקודת מבט אחרת רואים שהיא לא ממש טובה.

פורסם
  • מחבר

ואם אני מחזיר את ה A840 לפלאפון ולוקח מהם את ה V3? עדיין אני משלם כמעט כפול? אז מה הטעם בלהחזיר?

פורסם

עמרי אומר שתקבל הנחה.

אבל ממילא אין לך מה לעשות עם הנייד.. זה לא שיש לו SIM...

פורסם

אם אני זוכר נכון אז זה הנחה של 5 ש"ח כל חודש, אם אני זוכר נכון, יכול להיות שאני טועה..

פורסם

אבל מצד שני זה מעט הגיוני, הרי אם תקנה טלויזיה בתשלומים ולאחר שנה תרצה להחליף אותה, עדיין קנית את הקודמת וזה שלא בא לך עליה יותר לא אומר שאתה לא צריך לשלם עליה, זה לא אמור לשנות לחברה אם אתה רוצה לשלם על הפלאפון בבום על ההתחלה או אם בא לך לפרוס את זה לשלוש שנים, עדיין החברה צריכה לקבל את אותו המחיר הסופי.

פורסם

^^

זה נכון, אבל אתה מסכים איתי שכל שנה הפלאפונים רק מתחדשים יותר ויותר, ו3 שנים בכלל - התקדמות עצומה..

לכן אנשים נאלצים להתקע עד סוף התשלומים..

אבל כך או כך, משלמים בסופו של דבר את אותו המחיר..

פורסם

פלאפון לא יתנו לך פלאפון יותר מתקדם גם אם הוא עולה אותו דבר ככה הם עשו גם לי הם מציעים מחשירים שיצאו באותו זמן כמו הפלאפון שלך, חברה חרא.

פורסם

חלק מהאנשים פשוט לא מבינים

או יותר נכון המון אנשים מהציבור פשוט לא מבינים שלשלם בתשלומים

בסופו של דבר לשלם אותו סכום וליפעמים סכום גבוה יותר מילשלם בתשלום אחד

ולצערי חברות הסלולר מנצלות את זה ואנשים קונים פאלפונים באלפי שקלים

שבאופן רגיל זה היה יקר להם מידי

אני שאני מיסתקל על פאלפונים קודם כל עושה חישוב של כמה זה יצא לי

מבחינת התשלום הכולל

ובעינין זה שפאלפונים מיתישנים מהר

אז תיקנה מצלמה לחוד\MP3 לחוד\וכו

ופאלפון הכי פשוט וזול שיהיה ותהנה הרבה יותר מיכל המוצרים בלי צורך לשדרג כל הזמן

פורסם

לא קראת אפילו הודעה אחת בכל הדיון הזה, נכון? ::)

מי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים