עבור לתוכן

מה אתה חושבים על המפרט? תיקונים אחרונים לפני הזמנה מחר . תודה.

Featured Replies

פורסם

Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb

GIGABYTE GA-965P-S3

G.Skill DDR II PC6400 1GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 GBHZ

CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO

WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII

ANTEC TX1050B 500W

LG GSA-H10LK DVD-RW LightScribe black

Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler

Arctic-Cooling Accelero X2

LG L1970HR 2ms DVI

תגידו מה אתם חושבים, לדעתי זה מפרט חזק יחסית, המחיר הסופי עומד על 8700, ( המחיר אינו מייצג )

לגבי כל החלקים אני סגור , הדילמה המרכזית שלי היא סביב נושא המארז והספק ...

שאלה לגבי הספק כוח, בכמה ביקורות שקראתי באתרים בחול הם רשמו , הספק אגב הוא Sp 500 , שיש איזה בעיה בריילים של ה12 V ושהם הצליחו להגיע רק ל 18 A , ככאשר כל ההמלצות עומדות על 22 A ... מישהו נתקל בבעיה כזאת? ועד כמה זה יכול להשפיע על OC ?

http://www.extremeoverclocking.com/articles/guides/Power_Supply_Testing_5.html

חשבתי אולי ללכת לכיוון של ליברטי 400 יחד עם ה 6a-19 ...

פורסם

Since ur plannig to OC why to get E6400??? take the E6300 and u can get to E6400 easly, save the 300 NIS or spend them on X1900XT or the PSU and The CASE

פורסם

לדעתי ה 6300 יותר מיספיק. אם כבר קפיצה, קפוץ ל 6600.

הפתרון של הליברטי יהיה טוב יותר, אולי יחד עם המארז הזה:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5914

או אחד הגיגבייטים.

הציפסט על הלוח מתחמם. כדאי להוסיף קרור יותר טוב סטייל הספיריט 2 של TT.

פורסם
  • מחבר

אפרופו המארז שנתת אליו לינק , לא יודע אם אתה זוכר לפני כמה שנים היו קונים אותו הרבה , ואז משום מה הפסיקו להביא אותו לארץ... עכשיו חידשו את הייבוא שלו.... כן אפשרות טובה ...

פורסם

כן, אני זוכר. אני זוכר גם שהפלסטיקים עליו לא מדהימים לכן חשבתי על הגיגבייט. אפילו ה TRITON.

פורסם

עם כל הכבוד לליברטי וליכולות שלו לסחוב מעבר להספק שלו הוא בכל זאת 400W... אני מניח שהגבול שלו יותר קרוב לאיזור ה-400 מאשר ל-500...

והמערכת הזאת נראה לי צריכה ספק יותר חזק, במיוחד אם הוא מתכנן OC רציני ואם הוא מתכוון לשדרג את הכ.מסך (בהתייחס לכל הידיעות על הדרישות הגבוהות של הכרטיסים העתידיים לDX10).

חוצמזה אם חושבים על יכולת OC מקסימלית אז ה-E6400 יותר טוב בגלל שהמכפלה שלו יותר גבוהה....

במארז של אנטק גם יש יותר אופציות קירור מה-HEC.

סה"כ מפרט מצויין לפי דעתי. :xyxthumbs:

אגב, גם אני חושב על הספק הזה SP-500 למחשב שלי... מישהו מכיר את הבעייה שצויינה לגבי הA של הריילים 12V?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים