פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים היי חברהיש לי בעיה במדיה פלייר, כל פעם שאני רואה סרטונים נגיד באתרים כמו youtube, kontraband אז אני רואה את הסרטונים בצבעים של חום וקור (כחול,אדום, ירוק)אז אתם יודעים אולי מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט נורמלי?תודה רבה
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר ^^^תודה רבהועוד שאלה יש אפשרות ליראות 2 סרטונים שיורדים למחשב במדיה פלייר?
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים בזמן שהם יורדים? זה תלוי בסוג הקובץ. אם הוא מקודד בקידוד כלשהוא (כמו DIVX) אז לא, כי אתה צריך את הסוף של הקובץ בשביל הפענוח. כל סוג לא מקודד אמור להתחיל לנגן מההתחלה.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים יש לך את VLC בשביל זה. פותח כל דבר ללא שום תלות במקודדים, כולל דברים לא גמורים.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים אז לVLC יש קודקים קסומים שיודעים לקרוא הצפנת DIVX בלי הסיומת שלה, דבר שהוא בלתי אפשרי? בטח VLC משתמשים בקודקים, אולי הוא בא עם קודקים משלו, אבל הוא משתמש בהם.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים תוריד את התוכנה Quick Time בשביל לראות סרטים באינטרנט או שפשוט תוריד עדכונים של המקודדים מפהhttp://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים אז לVLC יש קודקים קסומים שיודעים לקרוא הצפנת DIVX בלי הסיומת שלה, דבר שהוא בלתי אפשרי? בטח VLC משתמשים בקודקים, אולי הוא בא עם קודקים משלו, אבל הוא משתמש בהם.טוב, לא ניסחתי את זה כראוי, התכוונתי שהוא עובד ללא תלות בקודקים של מערכת ההפעלה, וחוץ מזה, זה לא כזה משנה מבחינתך אם יש לו קודקים קסומים, או קודקים פנימיים, הוא עדיין מפעיל סרטים בלי שתתקין שום חבילת מקודדים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.