עבור לתוכן

האם מותר לכבות את ה ANTI VIRUS כשמשחקים???

Featured Replies

פורסם

האם מותר לכבות את ה ANTI VIRUS כשמשחקים???

תודה

פורסם

אם אתה לא עושה משהו "מסוכן" ברקע (כל דבר שיש בו הבאת קבצים חדשים למחשב), חוץ מלשחק, אין בזה סיכון משמעותי.

מצד שני, זה לא ממש יעזור לך בביצועים במשחק, אם זאת הבעיה. אז אני לא מבין את המוטיבציה...

פורסם

אם האנטיורוס שלו זה נורטון, אז זה יעזור..

אבל הפתרון של זה הוא לא לכבות אותו כשמשחקים, אלא למחוק אותו לחלוטין..

פורסם

^^

נכון, אם אתה מכבה את הAV שלך בשביל לעשות פעולות מסוימות זה כבר צריך לבטל אותו מרשימת הAV הטובים (NAV אף פעם לא היה שם)

פורסם

דווקא NAV כן היה שם כמה שנים קודם, ב 2001,2002 הוא היה בין הטובים ביותר עד כמה שזכור לי, והוא לא תפס כלכך הרבה משאבים.

ודרך אגב, ב 2007 הם הבטיחו לשפר את הביצועים שלו..סוף סוף הבינו את זה..

פורסם

אני אחשוב לחזור אליה רק אחרי מבחני ביצועים.

בינתיים zonealarm + kaspersky זה השילוב המנצח.

פורסם

נורטון בינתיים תופס בהרבה יותר משאבים מרגילים

קספרסקי וזוןאלרם ונוד 32 הם הכי טובים לפי דעתי

והכי מותר לצאת מהאנטי וירוס אם אתה יוצא מהאינטרנט

פורסם

לZONE ALARM בגרסא האחרונה אפשר להעביר למצב GAME MODE שאז מאשר (או לא מאשר) את כל האפשרויות שקופצות לפעמים במשחקים באופן אוטומטי. נחמד מאוד.

פורסם

לא מכבים\מבטלים\סוגרים\מוחקים אנטיוירוס בשום מצב שהוא, גם שאתה אופליין ומה לא... אנטיוירוס זה לא תוכנה לשחק איתה.

אם ההאטה בביצועים זה מה שמציק לך, תתקין NOD32, גם אנטיוירוס טוב וגם לא תופס הרבה משאבים (בכל אופן לא משהו שיזיז למשחקי מחשב).

בקשר לפיירוואל זה רק עניין של ההודעות הקופצות, רוב הפיירוואלים היום תופסים פלוס מינוס אותם משאבים.

פורסם

אני אחשוב לחזור אליה רק אחרי מבחני ביצועים.

בינתיים zonealarm + kaspersky זה השילוב המנצח.

KIS 6

השילוב המנצח

פורסם

ברוב הדיונים של מומחי האבטחה שנסובו סביב הנושא הזה הומלץ עדיין להשתמש בחומת אש ואנטי-וירוס מיצרנים שונים הווה אומר לא KIS, לפחות לא כרגע. לא שזה משנה כל-כך הרבה לדעתי האישית... כל המוצרים הבאים תותחיים וגנו עליך מעל ומעבר:

KIS KAV NOD32 ZA Outpost Jetico Kerio Look'n'Stop Comodo Online-Armor

כל אחת יש לה כת מומחי אבטחה שמכורים עליה (מסיבות שונות). לעומת זאת לא תראה אף "מועדון מעריצים" למוצרי Norton או McAfee (לשוק הביתי) שעד לפני כמה שנים היו שם דבר בתחום. זה אומר הרבה.

פורסם

לא מכבים\מבטלים\סוגרים\מוחקים אנטיוירוס בשום מצב שהוא, גם שאתה אופליין ומה לא... אנטיוירוס זה לא תוכנה לשחק איתה.

אם ההאטה בביצועים זה מה שמציק לך, תתקין NOD32, גם אנטיוירוס טוב וגם לא תופס הרבה משאבים (בכל אופן לא משהו שיזיז למשחקי מחשב).

בקשר לפיירוואל זה רק עניין של ההודעות הקופצות, רוב הפיירוואלים היום תופסים פלוס מינוס אותם משאבים.

דווקא הNOD32 לא כזה קליל, אבל הוא בין המומלצים אין ספק.

לפותח התרד - עדיף שלא תכבה את האנטי-וירוס, ברוב המקרים הוא לא גורם לשום בעיות ומומלץ להשאיר אותו גם בזמן משחק, לעומת זאת פיירוול די גורם לתקיעות, אבל זה בהנחה שאתה לא משתמש בחבילה, או בפיירוול עצמו..

פורסם

אני לא ממש מסכים הדעות פה.

כל עוד אתה לא פותח קבצים חדשים שהורדת בדיוק הרגע מהאינטרנט ואם המערכת שלך לא כלכך חזקה ואתה מריץ משחקים כבדים, לא יקרה שום דבר נורא אם תכבה את ה-AV, זה כן יתן שיפור כלשהו בביצועים, אולי לא משהו שבעלי מחשבים חזקים מרגישים אבל יש גם כאלה מחשבים לא אי אי אי.

תכבה את ה-AV ואל תדאג לא יפגע במחשב שלך איזה וירוס מונחה רדאר או תולעת שיוט מונחת לייזר, שמזהים בדיוק את השניה שכיבית את ה-AV.

אם אתה רוצה להרגיש יותר בטוח, אז אם אתה לא משתמש באינטרנט באותו הזמן, אפילו תתנתק.

למרות שלא צריך להיות יותר מידי היסטריים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים