פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים שלום לכם חברה... אני זקוק לעזרה שלכם בקשר לנתב EDIMAX יש לי נתב אידימאקס חוטי ואני מחובר לNETVISION הנתב שלי כל כמה חודשים מאבד את ההגדרה שלו ואז אני נאלץ לתקשר לספק בכדי להגדיר אותו מחדש והם מחיביים אותו 40 שקל בכל פעם וכבר אני עשיתי את זה אולי 6 פעמים 6*40 240 שקל חבל על כסף נסיתי להגדיר אותו כמה פעמים ולא הצלחתי אז אני מבקש ממכף להדריך אותי איך להגדיר אותו מ 0 % עד 100% אם אפשר לצרף תמונות -- למה לא גם טןב ויפה תודה! :-[ :nixweiss:
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים סתם שאלה -למה אף פעם לא טרחת לרשום לעצמך את השלבים שעושים איתך בתמיכת הרשתות שלהם ?ככה הכל יהיה לך על דף... ולא תצטרך להתקשר יותרבכל מקרה, איך אתה מחובר, בכבלים או ב ADSL ?
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים תעזר במדריך התצורה של הנתב שיבואן שו פיקוק הכין:http://www.pikok.co.il/word/BR61.pdfבהצלחה.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר שלום לכם...תודה לכם על תגובתכםאני מחובר דרך הכבלים והספק NETVISIONובקשר לרישום התהליכים אני רשמתי אותם אבל לא עזרו לי תודה!
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים תסתכל ב PDF ש the_cool קישר אליובשלב 9, מה כתובת ה IP שאתה מקבל שם ?כלומר, היא מתחילה ב 172, אבל מה ההמשך שרשום לך ? 172 נקודה מה בדיוק ?
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים אתה בטוח שאתה רואה את זה בראוטר ?? כי זה אומר שאתה מחובר... בעקרון זה אומר שיש לך חיבור ללא חייגן, אבל זה מוזר לי, כי אייפי בנטויז'ן של חיבור ללא חייגן, אמור להתחיל ב 199.203יש מצב שאתה מחובר עם חייגן (PPTP) ואתה פשוט רואה את זה אחרי שהתחברת. (וזה בסדר, אתה גולש)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.