עבור לתוכן

כרטיס טלויזיה

Featured Replies

פורסם

אוקי אני מתכנן ליקנות כרטיס טלויזיה בישביל לצפות ולהקליט

הבנתי שיש כרטיסים שמשתמשים במעדבים של המחשב ויש כאלה שמשתמשים במעבד שלהם המליצו לי על WinTV-PVR-150 Hauppauge

השאלה שלי אם מתי שאני מקליט באיזה פורמט הוא מקליט כי אמרו לי שיש כרטיסים שמקליטים

חצי שעה ויוצא בסוף גודל קובף של 3GB אז אני רוצה כרטיס איכותי וטוב שיקליט לי בפורמטים טובים לא בגודל גדול מידי

תודה רבה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

בבקשה תענו זה נורא חשוב

פורסם

הכרטיס שהציעו לך הוא סבבה - תלוי כמובן שתקציב

הוא יקליט לך שעה של תוכנית על פני 1-2 GB.- כתלות באיכות.

כמו כל הכרטיסים יש לו קידוד חומרתי MPEG2 שלאחר מכן אתה יכול לקודד את הסרט לMEPG4 -

פורסם

זה הכל קשור איך אתה מקודד את הקובץ שמוקלט...

בכל מקרה, את המודע לזה שדאבל פוסט בפורום אסור. פעם הפעה תקבל אזהרה. אחרי 3 תורחק מן הפורום.

פורסם

עזוב אותך מהמלצות ,תריץ חיפוש אחרי tv wonder elite ati ------ כרטיס הרבה יותר טוב ולא עולה הרבה יותר

שווה גם להזמין אותו מחו"ל במידה והוא לא מיובא לארץ --------תאמין לי שהטירחה ותוספת ה-50$ שווה את זה .

כל שאר הכרטיסים שיש בשוק מאכזבים ,שמע ראיתי הרבה כרטיסים ואף אחד לא מיתקרב לקרסוליים של tv wonder elite ati . אל תיתן למוכרים הרמאים בארץ לדחוף לך את הזבל הסיני שיש להם במלאי ושהם הביאו מסין בשני שקל .

מניסיון מר, קבל המלצה חמה :אם בכל זאת החלטת ללכת על הזבל הסיני בארץ ,אל תעז לשים כסף על השולחן לפני שאתה רואה על המסך את הכרטיס מחובר ועובד.

אל תאמין להמלצות כאלה ואחרות ,תאמין רק לעינים שלך ,הן לא משקרות , כל השאר כן.

הכרטיס שהציעו לך הוא סבבה - תלוי כמובן שתקציב

הוא יקליט לך שעה של תוכנית על פני 1-2 GB.- כתלות באיכות.

כמו כל הכרטיסים יש לו קידוד חומרתי MPEG2 שלאחר מכן אתה יכול לקודד את הסרט לMEPG4 -

שטויות במיץ עגבניות.

הקלטה ל-mpeg -2 היא לא מעשית בגלל הנפחים האדירים .

המרה ל- mpeg4 מ-mpeg2 פוגעת בצורה קריטית באיכות .

דברים שימחקו אחרי הצפייה עדיף להקליט ישירות ל-xvid (נפח 400mb לשעה באיכות טובה ).

דברים שאתה מיתכוון לשמור ולצרוב עדיף להקליט לפורמט לא דחוס באופן יחסי ששומר על איכות המקור (looseless) ולאחר מכן להמיר אותו ל-xvid או divx .

פורסם

Hauppauge חברה גרועה? על מה אתה מדבר???

יודע מה? עזוב אותך מהדיעות פה - כנס לפורום מיוחד לכרטיסי טלויזיה

http://www.tv-cards.com/messageboard/

אלה עם כל הכבוד אנשים שעוסקים רק בנושא הזה.

תשאל אותם ותראה מה הכי משתלם לך במסגרת התקציב

פורסם
  • מחבר

עזוב אותך מהמלצות ,תריץ חיפוש אחרי tv wonder elite ati ------ כרטיס הרבה יותר טוב ולא עולה הרבה יותר

שווה גם להזמין אותו מחו"ל במידה והוא לא מיובא לארץ --------תאמין לי שהטירחה ותוספת ה-50$ שווה את זה .

כל שאר הכרטיסים שיש בשוק מאכזבים ,שמע ראיתי הרבה כרטיסים ואף אחד לא מיתקרב לקרסוליים של tv wonder elite ati . אל תיתן למוכרים הרמאים בארץ לדחוף לך את הזבל הסיני שיש להם במלאי ושהם הביאו מסין בשני שקל .

מניסיון מר, קבל המלצה חמה :אם בכל זאת החלטת ללכת על הזבל הסיני בארץ ,אל תעז לשים כסף על השולחן לפני שאתה רואה על המסך את הכרטיס מחובר ועובד.

אל תאמין להמלצות כאלה ואחרות ,תאמין רק לעינים שלך ,הן לא משקרות , כל השאר כן.שטויות במיץ עגבניות.

הקלטה ל-mpeg -2 היא לא מעשית בגלל הנפחים האדירים .

המרה ל- mpeg4 מ-mpeg2 פוגעת בצורה קריטית באיכות .

דברים שימחקו אחרי הצפייה עדיף להקליט ישירות ל-xvid (נפח 400mb לשעה באיכות טובה ).

דברים שאתה מיתכוון לשמור ולצרוב עדיף להקליט לפורמט לא דחוס באופן יחסי ששומר על איכות המקור (looseless) ולאחר מכן להמיר אותו ל-xvid או divx .

בקיצור אני צריך כרטיס טלויזיה שיקליט לי בפורמט MP4 או AVI

כמו הכרטיס הזה

http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=30679&ref=12

אבל אני לא יודע יש כל מיני סוגים אתה יכול להמליץ לי על אחד טוב שמקליט בפורמטים נורמלים ולא בפורמטים ענקיים שחצי שעה זה 2GB

פורסם

Hauppauge חברה גרועה? על מה אתה מדבר???

יודע מה? עזוב אותך מהדיעות פה - כנס לפורום מיוחד לכרטיסי טלויזיה

http://www.tv-cards.com/messageboard/

אלה עם כל הכבוד אנשים שעוסקים רק בנושא הזה.

תשאל אותם ותראה מה הכי משתלם לך במסגרת התקציב

לא אמרתי ש-Hauppauge חברה גרועה ,להיפך היא השנייה הכי טובה אחרי tv wonder elite.

אני רק חוזר ואומר שבארץ יש כמות שלא תיאמן של זבל סיני חסר ערך שהמוכרים מנסים לדחוף לך ככול יכולתם.

ולפותח ה-thread אני ממליץ בראש ובראשונה על tv wonder elite ואחריו על

WinTV-PVR-150 Hauppauge

ואם אתה הולך על משהו אחר אל תעיז לקנות ולשים את כסף על השולחן לפני שאתה רואה על המסך את הכרטיס מחובר ועובד.

אני לא חושב שיש עוד תחום בחומרת מחשבים שיש בו פערים כל כך גדולים כמו בכרטיסי טלוויזיה.

אני חותם לך, שהסיכוי שתתאכזב אחרי שתראה כרטיס של 200 שח בפעולה הוא 99%.

אין ארוחות חינם.

פורסם
  • מחבר

אחי לא עניתי לי על שאלה איזה כרטיס טוב יש שמקליט ל MP4 או AVI או פורמט כזה שהוא לא גדול מידי

פורסם

אני לא חושב שיש כרטיס שמקליט ישירות ב MPEG4

לפחות לא אחד שאני מכיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים