עבור לתוכן

הזמנתי היום מחשב ב-4700, מה אתם אומרים עליו?

Featured Replies

פורסם

זה המפרט:

מעבדי אינטל? Price Units Total

Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1140 1 1140

לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total

965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 790 1 790

זכרונות? DDR II 667 Price Units Total

1GB TwinMOS 570 1 570

כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total

7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 720 1 720

דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total

160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 360 1 360

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total

Teac/SONY 1.44 (Black) 40 1 40

צורבים? DVD Recorders Price Units Total

NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 195 1 195

ציוד רשתות? מודם / פקס Price Units Total

56k V92 PCI 50 1 50

מארזים? Price Units Total

HEC Compucase CI-6A21 black and silver (No PSU) 240 1 240

ספקי כוח? Enermax Price Units Total

Liberty ELT400AWT 400W 490 1 490

אני יכולה לשנות את ההזמנה ביום ראשון בבוקר אז יש לי שאלות קטנות למקרה שאצטרך לשנות/להוסיף משהו:

* לקחתי בסוף את ה-S3 של GIGABYTE במקום האסרוק. כרגע אני לא מתכננת OC אבל אולי בעתיד...

קראתי שהציפסט בלוח אם מתחמם מאוד ושצריך קרור נוסף- הכוונה רק אם עושים OC או שבכל מקרה הלוח הזה מצריך קרור נוסף?

* לגבי הצורב- קראתי דברים לא הכי טובים על הצורב של nec האם כדאי להחליף אותו לפיוניר 111D או למשהו אחר?

איך המפרט באופן כללי?

פורסם

אני סבור שהבחירה שלך הייתה נכונה :xyxthumbs:

פורסם

1.תמיד כדאי שהמחשב יהיה כמה שיותר קר

2. nec לפי דעתי זה סבבה גם לי יש

3. המפרט סבבה

פורסם

לקחת סטיק אחד של 1 ג'יגה אם אני לא טועה.

הייתי משנה את זה לשניים של 512

פורסם

אין בעיות רציניות עם הצ'יפסט הזה, ולהפך, הוא מיועד לOC בתקציבי ביניים כך שהוא מתאים לך.

כמו שאמרו כבר, מומלץ עם לקחת שתי סטיקים במקום אחד ולעבוד בDC, משפר את הביצועים...

הצורב בסדר גמור אבל מסדרה קצת ישנה, אני הייתי הולך עם ה-LG-H10 באותו מחיר.

והערה אחרונה, הספק מיותר לחלוטין (!), אין לך שום שימוש בכזה ספק גם אחרי OC... ידוע שבKSP יש מחסור בספקם אבל יש את הSPIRE או הJSP, שניהם בגירסת 400W ועולים פחות מ200 ש"ח. הם לא מהטובים שיש אבל במערכת כזו הם יעשו את העבודה. אבל בכל מקרה צוצלץ לבדוק טלפונית אם קיימים במלאי ספקים אחרים (של HEC או FSP לדוגמא) שלא נמצאים באתר, שזו לדעתי האופציה המועדפת...

פורסם

עם המחשב למשחקים תנסה לשנות ל7600GT

עם לא אז לא ;)

פורסם

דבר ראשון זו בת עד כמה שההבנתי....

דבר שני אין צורך לשנות ל7600 כי זה יבוא על חשבון רכיבים אחרים..המפרט מעולה ומאוזן....רק כמו שאמרו קחי 2 סטיקים של 512...יעבדו בDC ויהיה נהדר!

לוח M מצויין...

אליאור-אני מתפלא עלייך,אתה ממליץ על ספקים ג'נריים....

בשום פנים ואופן לא לקחת אותם! אני מסכים שזה יקר ושזה יותר מדי למחשב..אבל אם האופציה השניה זה ג'נרי היתי נשאר עם זה...זה ישאר איתך למחשב הבא ולא תהיה שום בעיה!

פורסם

טוב,

1. תחליפי זכרונות ל-2 סטיקים של 512 שיעבדו ב- DUAL CHANELL

2. תנסי לקחת את ה-7600GS של EVGA, נראה לי הוא יותר זול, ואין הבדל משמעותי.

3. אל תקני צורב של NEC, יש עליו הרבה ביקורות לא מי יודע מה טובות, לא זוכר איפה ראיתי, אבל ראיתי.

4. מבין הספקים שיש לKSP להציע, אל תתפשרי על פחות מהספק הזה, למרות שהוא יקר, אין מה לעשות, הוא הכי נורמלי שם.

פורסם

מודם 56k כונן דיסקטים? חשבתי שהם כבר עברו מהעולם

פורסם

תתפלא אבל יש אנשים שיש להם דיסקטים משנים עברו ועדיין צריכים...זה יעלם אוטוטו...

מודם-היא בטח שולחת פקסים ולכן המודם...אם לא אז זה באמת מיותר....

אני מסכים ד"א עם AviBsH,תקחי את הכ.מסך של EVGA..אין הבדלים והוא יותר זול!

כל השאר כולם אמרו...2*512 וכו' וכו'...

תתחדשי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם על התגובות!

לקחתי בכוונה סטיק אחד של ג'יגה בגלל שאני מתכוונת עוד חודשיים בערך לקנות עוד סטיק של ג'יגה.

המחשב נועד בין היתר למשחקים קלים כמו 2 sims ו-age of empires 3 כך שה- 7600gs יספיק .

הכרטיס מסך של EVGA עולה 30 שקל יותר, אני בכל מקרה מעדיפה של GIGABYTE.

אני אכן צריכה מודם וכונן דיסקטים מהסיבות ש- XTRACT1 ציין.

פורסם

אם כך,תתחדשי :xyxthumbs:

פורסם

אליאור-אני מתפלא עלייך,אתה ממליץ על ספקים ג'נריים....

בשום פנים ואופן לא לקחת אותם! אני מסכים שזה יקר ושזה יותר מדי למחשב..אבל אם האופציה השניה זה ג'נרי היתי נשאר עם זה...זה ישאר איתך למחשב הבא ולא תהיה שום בעיה!

קודם כל אני רק אומר שהליברטי 400 הוא בזבוז אחד ענקי!! זה ספק שיכול להחזיק כרטיסי DX10 שזוללים וואטים אז לקחת אותו עם 7600GS זה פשוט מגוחך, לא חב על הכסף?!

ולגבי זה שהספקים שהמלצתי לכאורה ג'נריים, על זה יש ספק הJSP הוא עם 420W (לא אמיתיים אבל עדיין, לא ג'נרי), זה ספק סביר ואם תבדוק אז ראיתי אותו במומלצים שבאתר... עוד הוכחה קטנה, אבל בכל מקרה, אם תשים לב המלצתי קודם לבדוק אם קיימים אצלהם במלאי ספקי HEC או FSP שיהיו מעולים ויחסכו 200-250 ש"ח בקלות, שזה יהיה הכי מומלץ במקרה הזה, אבל כך או כך הליברטי כאן מיותר לחלוטין והכסף שנחסך יכול לשמש להרבה דברים אחרים שיועילו למחשב.

פורסם

אז הליברטי ישאר לו לשידרוגים עתיידים לDX10 מה הבעיה?

לגבי HEC אין לKSP...אולי רק 580 וואט..לא כדאי..

FSP אפשר לקנות מנועה...השאלה היא לגבי האחריות....החלטה שלך אבל או לקנות ליברטי ואז לא לשדרג כשיצאו הכ.מסך החדשים..

או לקנות FSP 350 או משהו ואז לשדרג שוב

פורסם

אני מאוד בספק אם היא משתרד מ76GS לDX10 אימתני שצורך 200W, זו קפיצה קצת יומרנית מדי...

וגם אם היא כן תשדרג לDX10 בעתיד אז נראה הגיוני שזה יהיה לכרטיס מיד ריינג' ולא יותר מזה, בזה ספקי הכוח הנ"ל יכולים בהחלט לעמוד... כולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים