עבור לתוכן

נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, אני צריך נייד לאוניברסיטה, משמע אני הולך להזיז אותו קצת, אז תחליף שולחני של 3 קילו+ לא מתאים לי.

אני חושב שאני מעדיף נייד של 14.1 אינץ' רחב מאשר 15.4, ודרישות מינמליות הן CORE DUO וג'יגה זכרון.

אפשר חריגה של עד 200 ש"ח גג.

חשבתי על הנייד הבא:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410498

אילו עוד אופציות ראויות יש לדעתכם?

פורסם
  • מחבר

חוץ מתוכנות כמו C\MATLAB\MATHEMATIC הוא הולך לשימושים של ישומים משרדים וקצת למשחקים(אבל מאד קצת :) לא רוצה שזה יפגע לי בלימודים :) ) אז כרטיס מסך פחות חשוב מפרמטרים אחרים, למרות שנחמד אם יהיה בחבילה. די חשוב לי גם ניידות לכן אני לא מעוניין במסך גדול כמו 15.4 אינץ'. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק בשביל שהוא יוכל להחזיק לכמה שנים טובות, אני יודע שנייד חלש הרבה יותר גם יספיק לי. אבל אני לא רוצה לזרוק אותו אם אני ארצה להתקין VISTA עליו למשל...

פורסם

אם כך הבחירה שלך היא טובה. המחשב מאובזר להפליא וחזק למחירו, ואפילו כולל כרטיס מסך בסיסי.

תשקול הרחבת אחריות.

פורסם
  • מחבר

לדעתך זה שווה את ה500-700 ש"ח הנוספים? וכמה עולה ביטוח נגד גניבה אם אתה יודע?

פורסם

שווה כל גרוש בכל זאת מדובר במחשב המכיל בתוכו רכיבים עדינים ורצוי שיהיה לך עליו אחריות מורחבת כמה שניתן למה אחר כך כל תיקון אם חס וחלילה תזדקק עשוי יהיה ליהיות יקר.

לכן באמת כדאי להשקיע עוד טיפה ושיהיה לך את השקט הזה.

לגבי הביטוח דבר עם סוכנת הביטוח או החברה שבה בית שלך או של ההורים מבוטח לערכתי זה עשוי ליהיות תלוי גם בשווי המחשב עצמו.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני גר גם בבית וגם בב"ש במעונות, יכול להיות שבמקרה כזה זה מייקר את הביטוח.. אבל זה עניין אחר, אני צריך לבדוק לבד באמת.

לגבי האחריות, איך אני יכול לבדוק מי היבואן של ACER שמספק את האחריות, והאם השירות שלהם טוב?

פורסם

אין לדבר על גבי הפורום לגבי שירות של חנות/יבואן כזה או אחר. ערוך בבקשה את ההודעה שלך.

היבואן הרשמי/נותן השירות של אייסר היום בישראל הוא ניופאן.

פורסם
  • מחבר

אם תקרא שוב פעם את ההודעה שלי, אתה תשים לב שלא הזכרתי שם של שום חנות או יבואן. אז אני לא יודע מה בדיוק אתה רוצה שאני אערוך, אתה מוזמן לערוך אם אתה רוצה

פורסם
  • מחבר

יש לי כמה בעיות איתו.

קודם כל המעבד, שניסיתי למצוא עליו מידע, וכל מה שמצאתי זה שהוא יותר זול מהדגם הרגיל של ה2300T, ושהמהירות זהה אך ההבדל שהBUS יותר נמוך והמכפלה יותר גבוהה. אני לא יודע על מה זה משפיע, אבל זה קצת מפריע לי שזה מעבד קצת שונה, ולא מצאתי לו מבחני ביצועים.

ב. מהירות הזכרון יותר נמוכה.

ג. אין כרטיס מסך

ד. אם אני לא טועה אז הכרטיס קול פחות טוב, בACER הוא HD, אבל אני לא בטוח.

ה. אין לו DVI

ו. הוא קצת יותר כבד(100 גרם)

ז. זה HP, וכפי שהבנתי אסור לי להסביר למה אני מעדיף שזה לא יהיה HP.

עכשיו, היתרון היחיד של הHP שאני רואה, זה שהוא יותר זול ב600 ש"ח. קשה לי להגיד אם כל היתרונות של הACER שווים 600 ש"ח...

מה אתם חושבים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים