פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים בהגדרות תצוגה במשחק מסוים היה לי אפשרות של ANTI ALIAING מה זה?היה שלא יהיה בכלל או 1 או 2 או 3מה לבחור?ומה זה בכלל?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים בפשטות זה פילטר שמשפר את איכות התמונה, הנה מה הוא עושה בדיוק: Anti Aliasing) AA): התצוגה על המסך מורכבת ממספר סופי של נקודות. כאשר מנסים לצייר קווים שהם לא מאונכים או מאוזנים באמצעות מספר סופי של נקודות מקבלים צורה של מדרגות. פותח אמצעי שנקרא Anti Aliasing שתפקידו לנסות להחליק את המדרגות ולהפוך אותן למשהו יותר קרוב לקו. אמצעים אלה דורשים חישוב של יותר פיקסלים, דבר שדורש זמן רב יותר והעברה של יותר נתונים בזיכרון של הכרטיס מסך. כתוצאה מכך הביצועים קטנים. מכאן. אם תצטרכי הסבר מפורט יותר תבקשי
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר אז כמה שאני מעלה זה יותר טוב לדוגמא אם יהיה לי 2 זה עדיף מאשר 1 או על OFF?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים אז כמה שאני מעלה זה יותר טוב לדוגמא אם יהיה לי 2 זה עדיף מאשר 1 או על OFF?תלוי מה מפרט המחשב שלך, אולי המחשב שלך לא יוכל לסחוב את המשחק בaax2, לכן, זה די חשוב לקבל ממך את המפרט של המחשב.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים תלוי באיזה משחק ועל אילו הגדרות.בכל אופן, לדעתי אין שום צורך מעל AA*2, כי מעל זה כבר לא רואים הבדל גדול אבל שמים לב שיש פחות ביצועים.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר על הגדרות הכי גבוהות כמובן ב1 זה בסדר ב2 ו3 זה מתחיל לקפוץ לי ולא כיף לשחק בכרטיס 7600GT זה לא היה קורה?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים את מרגישה את ההבדל בים עם AA לבין בלי? אם כן, ומצאת שזה חשוב לך, אז את יכולה לרדת מעט בהגדרות ולשים AA, אם לא אז לא
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר בתצוגת המשחק לא הרגשתי שום שנוי ששמתי על 1 לא הרגשתי איטיותאבל בAA2 וAA3 היה איטיות רצינית
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים תעשה כל מספר רק לא על OFF, ככל שהמספר עולה כך רמת הקוויות של הגיאומטריה במשחק תהיה יותר מדויקת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.