פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אז תשפר את זרימת האוויר במארז...ותשנה את הכותרת שלך לאחת אינפורמטיבית יותר.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אני לא יודע אם זה קשור אבל יכול להיות שבגלל שאתה משחק משחקי רשת יש לך את התקיעות הללו ולא בגלל הכרטיס או המחשב שלך אלא בגלל החיבור או השרת... (יכול להיות שאני טועה- אבל הוא אומר שדווקא ב PREY יש לו תוצאות מצויינות וגם הציונים שלו ב3Dmark בסדר גמור)
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אני חושב שזה פסיכלוגי, ציפית לכרטיס סופר על שמריץ הכל בFPS 100.הריי 3DMARK05,06 סבירים,אין לך ארטיפקטים-הכרטיס לא פגום.הכרטיס מגיע במאמץ ל 90 כמו שציינת וזה הגיוני בכרטיסי ATI.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים לא אמרתי שזרימת אוויר תפתור את הבעיה כולה, פשוט כבר 11 עמודים הנושא נטחן לחלוטין...דבר עם החנות.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר מה קשור פסיכולוגי???אני התחלתי את הדייון בכך ששאלתי אם ככה כרטיס צריך להפעיל משחק כזה או אחר...ואתם עניתים בחיוב אז הבנתי מכך שהכרטיס לא טובאתם אומרים לי שאתם מפעילים תמשחק בקלות וכו וכו וכו...ולמה הוא צריך להגיע ל90??? זה המון!!
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים כי כרטיסי ATI הם כאילו חמים, כמו הפרסקוטים.במונחה 60+- למה שבמאמץ לא יגיע ל 90?תנסה לעשות הגדרות כמו בהשוואות באתרים ותראה כמה FPS אתה מקבל ע"י FRAPS וכמה בהשוואה רשום. וכך תידע אם הכרטיס פועל כראוי..
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים לפי דעתי אתה צריך הרבה צבע כחול....בגלל הטמפרטורה?רק לידע כללי, בסדרת ה-6800 של אנווידיה הכרטיס יכול להגיע אפילו ל130 מעלות (תיאורטית - הדרייבר מאט את הליבה רק אם היא מתחממת למעל 135 מעלות צלזיוס))
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים משהו לא בסדר אולי בקירור, שאל את הקהילה ב פורום החביב "קירור ואוברקלוקינג".
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים לצבוע בכחול ולזרוק לים?זה מה זה בדיחה לא הגיונית, כי למה צריך לצבוע בכחול? הרי קודם כל מי הים לא באמת שקופים, ודבר שני המחשב לא צף, הוא שוקע. דבר שלישי מה פתאום צריך להסוות את המחשב בשביל לשים אותו בים? שגרין פיס לא יעלו עליך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.