פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים הבהרה: דבר ראשון קראתי את ה FAQ קניתי מחשב חדש עם הרדיסק 250GB SATAII ולוח אם 945 של Gigabyte יש לי בבית הרדיסק יחסית ישן ATA100 שאני רוצה לחבר אותו בנוסף כי יש תוכנות שמעדיפות לעבוד עם קבצים שמאוחסנים על כונן אחר מאיפה שהן מותקנות... השאלה היא האם לא תהיה ירידה בביצועים של המערכת כולה מכיוון שאני משתמש בהרדיסק ישן יחסית כMASTER של המערכת.... ההרדיסק החדש הוא עם 16 MB והישן עם 8 או אולי אפילו 2..:\. מה אומרים המומחים?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים אין שום סיבה שהדיסק הקשיח הישן ישפיע על מהירות המחשב, אם תעביר קבצים בין הדיסק הישן והחדש אז כמובן המהירות תהיה של הדיסק הישן.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר לא הבנתם... הכוונה היא להתקין את המערכת הפעלה על כונן אחד ואת כל השאר על כונן אחר..לכן בהכרח מדובר בכונן הקטן יותר והאיטי יותר...אז נניח שהוינדוס כן מותקן על ההרדיסק הישן- כמה זה ישפיע על המהירות? ובאיזה אופן?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר הישן הוא :QUANTUM FIREBALLP AS30.0חיבור ATA10030 ג'יגה (שזה מספיק לי למערכת הפעלה)
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים זה כנראה כונן עם 2 מגה זיכרון, לגבי המהירות אני לא בטוח, אבל עדיף שתתקין את מערכת ההפעלה על הכונן החדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.