פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים המפרט הוא :PD-820לוח של גיגהבייט 8I945PL-G2 גיגה זכרון 160 גיגה SATA הרדיסק7600GT כרטיס מסךנ.ב.מה הרכו המשוער
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר הייתי רוצה להפוך אותו למערכת קולנוע ביתי שיתאים גם למשחקיםמה השאלה?ואולי התכוונת מה ערכו?גם
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים הוא בסדר גמור למשחקים! אני לא מבין מה אתה רוצה...הערך שלו? את החלקים שהצגת אפשר למכור אולי ב2500 משהו כזה...תלוי בספק ובמארז כמובן
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים אחי, תקשיב, תנסח שאלה כמו בנאדם, אחנו לא צריכים לנחש מה אתה רוצה לעשות,מה אתה דורש ממנו כמערכת קולנוע ביתי, יש לך יציאת DVI בכרטיס מסך,יש לך מעבד טוב, מה אתה צריך ??
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר הוא בסדר גמור למשחקים! אני לא מבין מה אתה רוצה...הערך שלו? את החלקים שהצגת אפשר למכור אולי ב2500 משהו כזה...תלוי בספק ובמארז כמובןמארז ATX וספק 550 צורב DVD + כונן DVD הייתי רוצה לדעת בכמה הייתי משלם עליו בחנותאחי, תקשיב, תנסח שאלה כמו בנאדם, אחנו לא צריכים לנחש מה אתה רוצה לעשות,מה אתה דורש ממנו כמערכת קולנוע ביתי, יש לך יציאת DVI בכרטיס מסך,יש לך מעבד טוב, מה אתה צריך ??שיעבוד כמו TIVO בעיניין מערכת קולנוע ביתית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.