פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים שלום לכם.בן דוד שלי מעוניין לרכוש מחשב נייד.המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, שמיעת שירים וכו'.המליצו לו על המחשב הבא (מהחנות אייבורי):MSiמעבד Intel Core Duo T2050 1.6GHzזיכרון 512 DDRדיסק קשיח 80GB 5400RPMצורב DVD Dual Layerכ.רשט אלחוטי Intel WI-FI 802. l b/gכ.מסך ATi Radeon Express 200Mמסך קריסטלי רחב 14.1" WXGAמערכת הפעלה Windows XP Home Editionמשקל - 2 ק"ג.מחיר- 4890 ש"ח.מה דעתכם?אמיר.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים נראה מפרט יותר מסביר.בגדול אני מעדיף חברות קצת יותר טובות מ MSI אבל הרבה כאן זנ פונקציה של כסף.המחשב הנ"ל מגיע עם שנה או שלוש שנים אחריות?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר קודם כל, תודה על התגובה המהירה :].לשאלתך - על המחשב הנ"ל יש שנתיים אחריות, שנה אחריות בינלאומית.לגבי ההעדפה של חברות - זה משנה גם לפי השימוש של המחשב?כי כמו שאמרתי למעלה - המחשב לא לשימושים כבדים מדי.אמיר.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים זה לא קשור לשימושים זה קשור למידת האמינות שלו ולאיכות שלו , לטיב השירות עבורו בארץ ,לא בהכרח לשימושים, אם הם כאלה או אחרים.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר בהחלט משורר P:.נו, אז מה הסיכום? שווה את כספי היקר? או שיש המלצות למחשב טוב יותר באיזור המחיר הזה (5000¤ מקסימום)?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים ל-MSI ערך טוב לכסף.לא תמצא עוד מחשב בעל מפרט כזה במשקל כל כך נמוך במחיר כזה.מצד שני, אין על הניידים של MSI הרבה מידע ברשת והתרשמויות, ובנוסף אישית מעולם לא החזקתי אחד כזה ביד.לכן אני לא יכול לא להמליץ עליו, וגם לא להשמיץ אותו.יש נייד של HP בעל מעבד עם ליבה כפולה קצת מתחת ל-5000 ש"ח. הוא כבד יותר ומגיע עם שנת אחריות בלבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.