פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים אהבתי! קצת מפריע לי מה שעשית לשמשה הקדמית בצד. אתה יכול גם לעבוד קצת על הבודי אבל בכללי זה ממש יפה!
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר אהבתי! קצת מפריע לי מה שעשית לשמשה הקדמית בצד. אתה יכול גם לעבוד קצת על הבודי אבל בכללי זה ממש יפה! הנמכתי את הגג, קיצרתי את הרכב, הרמתי לו את התחת וקצת ניפחתי אותו, הקטנתי את המראות, קיצרתי את החלון האחורי ועיצבתי את הדלת...זה לא מספיק בודי ?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים לא יודע... אני מרגיש שיש לו עוד פוטנציאל אבל עשית עבודה מעולה! מאוד נקייה ויפה!
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים [ltr]your version will not pass euroncap testing. the A pillar will just crumble under the slightest pressure.but it looks great even though it's a bit too aggressive IMHO, don't you have a version more in the middle? I like the front, the back and what you did to the door, but you flared the arches too much, the tires are too big and the roof is iffy.[/ltr]
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים יפיפיההרבה יותר מהמקורית..היתי שולח את זה לפיאט לראות מה הם אומרים על העיצוב P:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.