עבור לתוכן

מפרט למשחקים עד 5.7 אלף

Featured Replies

פורסם

המפרט הזה יהיה עדיף:

שם מוצר כמות מחיר מחק

Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case 1 240 ¤

Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1 1475 ¤

Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 368 ¤

Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P Motherboard 1 671 ¤

Hynix 512MB DDR-II DDR 667 Memory 2 588 ¤

17" MAG AH778 Monitor 1 620 ¤

Leadtek PX7900GT TDH PCI-e 256MB Retail Video Card 1 1710 ¤

סה''כ: 8 5672 ¤

חסרים חלקים.

פורסם

^^

והספק לא יסחוב את כרטיס המסך (או בקושי, או שיסחוב תלוי איזה FSP40W אבל אני לא חושב שזה אחד חזק לפי המחיר), מסך זבל של MAG (ואפילו בשביל שימושי בצפר הם גרועים), וכרטיס מסך לא משתלם, שיש לך X1900XT256MB בפחות כסף :P

פורסם

ושווה גם לרדת ל E6300 ולחסוך עוד 300 שקל שיאפשרו לשפר קצת במקומות אחרים

פורסם
  • מחבר

חחח חברים אני לא מבין כל כך בתחום אז מי שיכול אני יודה לו מאוד לתת לי מפרט סופי אני מעדיף אינטל השאר לא חשוב אבל שהמחשב יהיה + מסך crt וציוד הקפי חוץ מרמקוליםם חח חפרתי אבל אני חייב לא ליפול במחשב החדש כמו בישןן :kopfpatsch:

אז תודה לכם מעריך אותכם מאוד

פורסם
  • מחבר

http://hwzone.co.il/specslist/view/2/ האם כדאי ללכת על המחשב הבא + מסך של מאג 17 crt ? או שאפשר להוציא משו יותר טוב בסכום של 5.7 אלף ?

תודה מראש

פורסם

המפרט מצויין (כנראה שלא סתם הוא במפרטים מומלצים :) )

המסך לא משהו בכלל. אני אישית הייתי מעדיף מפרט פחות טוב ומסך LCD נורמלי. קח בחשבון שמסך 17" LCD טוב עולה קצת יותר מאלף שקל ככה שתצטרך לקצץ בדברים אחרים או להגדיל את התקציב.

לדעתי זה שווה להשקיע במסך נורמלי אבל זה שיקול שלך.

פורסם
  • מחבר

וואלה תאמת אני מעדיף מסך דק אבל השאלה אם זה טוב או שזה סתם חירטוט

פורסם

זהו שזה לא רק עניין של דק או עבה ושל כמה מקום הוא תופס לך על השולחן :) למרות שגם זה שיקול. זאת טכנולוגיה אחרת , ובניגוד למסך CRT שהוא כל הזמן מהבהב בקצב מהיר מסך LCD מורכב מגבישים שנשארים דלוקים כל הזמן ומסך LCD טוב ייתן לך איכות גבוהה וגם יותר בריא לעיניים.

אבל בשורה התחתונה זה הכל עניין של תקציב. תחפש מה מציעים במומלצים ב5000, 6000 שקל + LCD ואולי זה יתאים לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים