עבור לתוכן

חן חן על הביקורת "הבית הדיגיטלי של ASUS"

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לכם X6800 ES לא? למה לא הורדתם את המכפלה כדי לבדוק באס מקסימלי?

לפי דעתי זה דבר שאי אפשר להתעלם ממנו בעשיית ביקורת על לוח אם ובמיוחד על לוח אם כזה.

יש אנשים שלא מרוצים ,איפה ראית ביקורת על לוח אם שהצליחו לעשות OC יותר גבוה מאנשים פרטיים ?

חוץ מזה , כמו שנאמר מספר פעמים , מי ש-OC זה הדבר הכי חשוב , שיקנה לוח אחר

פורסם

יש לכם X6800 ES לא? למה לא הורדתם את המכפלה כדי לבדוק באס מקסימלי?

לפי דעתי זה דבר שאי אפשר להתעלם ממנו בעשיית ביקורת על לוח אם ובמיוחד על לוח אם כזה.

נו באמת תקרא לפני בחייאת?

חוצמזה שהבדיקה של הבאס כבר הגענו למסקנה שהיא לא רלוונטית

פורסם

חוצמזה שהבדיקה של הבאס כבר הגענו למסקנה שהיא לא רלוונטית

למה?

פורסם

כי אף אחד לא עושה OC עם מכפלה נמוכה

99.9% מהפורום עושים OC על קירור אוויר, במקרה כזה לא הבאס מפריע אלא המעבד

פורסם

גם במעבד כמו 6300 עם מכפלה 7?

:P

פורסם

עוד לא עשינו ביקורות על לוחות C2D למעט ה-P5W DH אז זה לא רלוונטי

פורסם

אני מתכנן לקנות את הלוח אם P5W DH DELUX ולעשות עליו OC מקסימלי עד עכשיו חשבתי שהו הכי מתאים לזה אבל אני מתחיל לשמוע שהP5B DELUX יותר טוב,

משהו יכול לעשות לזה סוף ולתת לי תשובה ברורה מי יותר טוב לOC?

פורסם

הP5B DELUXE טוב יותר לOC

פורסם

הבחירה תלויה באיזה Overclock מדובר.

פורסם

את אף אחד לא מטריד העניין שבביקורת אומרים שהוא לא מנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך? :-\ (ואף מדגישים את זה בחסרונות)

זאת אומרת בדרך כלל אנשים שקונים לוח כזה יקר הם או גיימרים או אוברקלוקרים (למרות שהוא אמור להיות עמדת מדיה סלונית אבל זה ממש לא מה שקורה :P)

הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע יותר על הניצול הלא טוב הזה של הכרטיס מסך כי זה בהחלט מעניין לפני רכישה של לוח יוקרה כזה.

ובכלל מה הקטע עם הזוג 8X לכרטיס מסך? אי אפשר לעבוד על אחד עם 16X? זה בכלל יהווה חוסר כדאיות ללוח.

פורסם
  • מחבר

את אף אחד לא מטריד העניין שבביקורת אומרים שהוא לא מנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך? :-\ (ואף מדגישים את זה בחסרונות)

זאת אומרת בדרך כלל אנשים שקונים לוח כזה יקר הם או גיימרים או אוברקלוקרים (למרות שהוא אמור להיות עמדת מדיה סלונית אבל זה ממש לא מה שקורה :P)

הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע יותר על הניצול הלא טוב הזה של הכרטיס מסך כי זה בהחלט מעניין לפני רכישה של לוח יוקרה כזה.

ובכלל מה הקטע עם הזוג 8X לכרטיס מסך? אי אפשר לעבוד על אחד עם 16X? זה בכלל יהווה חוסר כדאיות ללוח.

אין שום בעייה בלוח עם כרטיסי מסך , יש אין סוף ביקורות ברשת על הלוח ואין שום התייחסות לבעייה כזאת או אחרת בלוח

רוב שיאי העולם ב-3D MARK הם על הלוח הזה !

כרטיס בודד עובד על PCI X16 ושני כרטיסים עובדים על PCI X8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים