עבור לתוכן

רציתי לשתף אתכם בתוכנה חשובה...

Featured Replies

פורסם

נכון יש לכם מחשב. ונאבדו לכם הדיסקים של הדרייברים שלו?? ואז אתם צריכים להפוך את כל הרשת בשביל למצוא דרייברים??

אז יש לי תוכנה בשבילכם שפשוט מראה לכם את כל החומרה של המחשב שלכם ואתם דרכה מורידים את כל הדרייברים של המחשב שלכם (כרטיס מסך,כרטיס רשת,כרטיס קול,לוח אם,וכו'...........)פשוט אתם לוחצים על חומרה כלשהי בתוכנה שצריך דרייבר נגיד ואז על הורדה והתוכנה כבר נותנת לינק ישיר של הורדה של הדרייבר וואללה אני צרבתי דיסק עם כל הדרייברים שלי אני מפרט את המחשב בכייף :xyxthumbs: בהצלחה. זה השם של התוכנה...

Driver Genius Professional Edition

פורסם

תודה!

אני אנסה אותה,סתם כי אני אוהב לנסות הכול.

פורסם

נשמע מעניין =]

פורסם

יפה מאוד רק ישנה השאלה של הביצה והתרנגולת

נניח שיש לך בעיה עם הדרייבר של כרטיס הרשת???

אין חיבור לאינטרנט ואין הורדת דרייברים..... ואז חזרנו לנקודת ההתחלה

שמע לי תשמור דיסק עם דרייברים אפילו לא מעודכנים תעדכן אחר כך....

פורסם

בזמנו ניסיתי כמה וכמה תוכנות מסוג "גיבוי דרייברים" ואף אחת מהן לא עבדה כמו שצריך. הפריסה/שחזור במחשב המחודש לא ממש גרמה לחומרה לעבוד כמו שמצופה/שצריך. בתור גיבוי (או צעד נואש לפני שמפרמטים מחשב עם חומרה ישנה/ביזארית) זה נחמד, אולם מומלץ לא לסמוך על זה יותר מדי. אישית הייתי משקיע את הזמן למצוא את הדרייברים המסודרים עוד לפני הפירמוט כשאתה עוד יודע בדיוק איזו חומרה יש לך במחשב (לפעמים יהיה קשה לדעת איזה כרטיס קול/וידאו/עכבר/מודם יש לך פנימית בלאפטופ נניח בתום התקנת ווינדוס טרייה).

פורסם
  • מחבר

אפשר להוריד את כל הדרייברים של המחשב שלך אבל רק אם יש אינטרנט אני הורדתי את כל הדרייברים של המחשב שלי וצרבתי אותם לדיסק ככה שאין לי מה לדאוג אני יודע שאם אני מפרמט יש לי דרייברים ונגיד שאין אז אני שם את האינטרנט ומוריד בשניות

פורסם

עדיף כמו שאתה אומר אבל לפעמים יש אילוצים - החומרה ישנה, קשה לאתר דרייבר, אין לך מושג בכלל מה החומרה ולא בא לך להתחיל להוציא כרטיסים מהמחשב ולחפש אותם עפ"י קוד ה-FCC שלהם וכד'. אז-- יש תועלת, אולם מאוד מאוד מוגבלת, בתוכנות גיבוי הדרייברים, מהניסיון שלי איתן לפחות.

ככל שעובר הזמן התועלת שלהם מתפוגגת כי רכיבי חומרה היום יותר ויותר דורשים תוכנה נלוות בינכה (סורקים/מדפסות/מודמים/כרטיסי מסך/כרטיסי קול/מקלדות מולטימדיה/בקיצור כמעט הכל ;D ). תוכנות גיבוי הדרייברים לא מסוגלות להתמודד עם זה. בקיצור - לא לסמוך על זה ולהשתמש רק בתור אופציה אחרונה ביותר כי זה מטנף את המערכת בזבל לא-תקין ברוב המקרים.

מה שאני עושה אישית זה תמיד מעתיק כל דיסק פיזי של דרייבר+תוכנה חיונית לרכיב חומרה כלשהו ישירות לתיקייה (שיתופית אגב) במחשב ומבצע את ההתקנה מההרד דיסק כדי לוודא שהכל הועתק כשורה והדבר אפשרי. גם כאשר אפשר להוריד באינטרנט דרייברים לפעמים הדרייבר החדש יותר לא עובד טוב (קרה לי כמה פעמים) או שמה שמוצע באינטרנט הוא רק בסיסי לגמרי בשל חיסכון ברוחב פס/ענייני רישיון תוכנה צד גימל איתה עובד רכיב החומרה.

פורסם
  • מחבר

אז בוא אני יגיד לך משהו התוכנה הזאת מצאה לי דרייברים למחשב הישן הישן שלי שהוא משנת 97 98 פשוט מאוד זה יראה לי למה צריך דרייבר לחצתי הורדה ובשנייה התחלתי להוריד את כל הדרייברים של המחשב אם זה כרטיס מסך או כרטיס קול או כרטיס רשת וכו'...... תוכנה ממש ממש שימושית לא סתם הכנסתי אותה לפה...

פורסם

תוכנה טובה .

רק יש לקחת בחשבון שאם מער' ההפעלה לא מזהה את הכרטיס רשת ללא דרייבר , אזי מומלץ לפחות לגבות את הדרייבר של הכרטיס , ע"מ שאח"כ יהיה אפשר בחיבור לרשת להוריד את כל הדרייברים מהר .

ציינו את זה כאן..רק מחדדת .

אני אגב , יוצרת IMAGE למחשב לאחר התקנה ראשונית וכל בעייה משחזרת מגיבוי ...למי שאין בעייה של מקום בכונן D או אחר , אז נראה לי שזה הכי מומלץ ..וחוסך קצת זמן .

שבוע טוב !

פורסם
  • מחבר

דרייברים לא שוקלים בכלל הרבה אז בכלל לא צריך לחשוב על מקום...

פשוט מאוד לכל מי שיש אינטרנט אני מציע לו להוריד את התוכנה להוריד את כל הדרייברים של המחשב שלו כולל את זה של הכרטיס רשת ואז לצרוב אותם או לגבות אותם איפשהו ואז אפשר לפרמט את המחשב בכייף ולדעת שלא צריך לחפש את הדיסקים של המחשב או להפוך את הרשת בשביל לחפש דרייברים...

פורסם

פותח הת'ראד, סבבה הבנו את הרעיון. מי שזה מעניין אותו יוריד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים