פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים איך אני מעדכון את הביוס?להביא דגם של לוח?יש לי לוח אם ישן , אם צריך להוריד everst תנו בקשה קישור ותסבירו לי איך למצוא את הדגם של הלוחכי אני לא יודעתודה
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים להוריד Everest זו התחלה טובה .שם Motherboard , ושוב Motherboard , ושם הדגם יהיה כתוב שחור על גבי לבן .למה אתה רוצה לעדכן ביוס , אגב ? זה לא תמיד מומלץ .
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר הנה תמונהhttp://img241.imageshack.us/img241/5855/motherboardbq3.jpgמה צריך לעשות עכשיו?האם מומלץ לעדכן ביוס? ומהם היתרונות/חסרונות/השלכות שלו?והאם אפשר לעשות oc? בלי לצחוק בבקשה...
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מה צריך לעשות ?1. להיכנס לאתר של אסוס , ובעזרת שם הדגם למצוא את הביוס + תוכנת ה Flash שלו .2. להפעיל את תוכנת ה Flash (ווינדוס) , לפתוח את קובץ הביוס , ולאשר .האם מומלץ לעדכן ?לא , אין לך צורך בזה .אם אין בעיה מיוחדת שאתה רוצה לתקן , ושתוקנה בגרסת הביוס החדשה , האפשרות היחידה שזה יגרום רק צרות חדשות .
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים אם אין בעיה מיוחדת שאתה רוצה לתקן , ושתוקנה בגרסת הביוס החדשה , האפשרות היחידה שזה יגרום רק צרות חדשות .נכון מאוד ויותר מכך- עדכון ביוס שלא נעשה נכונה יכול לגרום להשבתת המחשב (לצערי קרה לי במחשב ישן והאופציה היחידה להציל את הלוח אם הייתה "לצרוב" ביוס או להחליף את הצ'יפ שלו...)
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים למה זה מזיק? עדכון לא?כמובן שזה עדכון וזה אמור "לשדרג" את הביוס. אך מכיוון שהביוס בוא נגיד "רגיש" ברגע שתנסה לעדכן אותו בצורה לא נכונה- עדיף להימנע מעדכונים מיותרים שלו.אם זה הכרחי ויש לך בעיה עם התקן USB לדוגמא, אז תעדכן ובזהירות.לגבי השאלה שלך על OC אני לא בטוח ב-100% אבל אני חושב שאינטל מגבילים את האופציה להמהרה... בכל מקרה לגבי זה תתייעץ בפורום המתאים.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים במקרה שלך אין טעם לעידכון BIOS - זה לא ישפר לך כלום - ולא תיקנו שום בעיה.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר טוב תודהחשבתי אולי זה ישפר את הביצועיםאבל הבנתי שלא אז תודה בכל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.