עבור לתוכן

מפרט עם אופציית שדרוג חוות דעת 4500 שקל

Featured Replies

פורסם

המפרט הוא בעיקר להורדות עם אופציית שדרוג לקונרו שהמחיר יירד הכוונה לe6600 או משהו יותר חזק שיתאים ללוח במידה וייצא ויהיה מחיר סביר

ואופצייה להחליף לכרטיס מסך יותר מתקדם

במידה ואני יחליט שאני חייב ממש חייב להחליף את הכרטיס וזה יקרה בקרוב מאוד עם כרטיס כזה מקווה שכבר הd3d10 כבר ייצא

אז בכוונה הלכתי על הכי זול כל שאר המפרט השארתי ברמה גבוהה

ויכול להיות שאני יחליף גם את זה

COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU :מארז

ויוסיף

Thermaltake Extreme Spirit II /ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler : קרור לציפסט אחד מהם

תודה לכל העוזרים

[attachment deleted by admin]

פורסם

המחירים של ה C2D גם ככה זולים ספק שהמחירים ירדו אלא אם אינטל יוציאו סוג חדש של מעבדים. בכל מקרה חבל לך על הכסף לקנות מעבד זמני לא ממש משתלם או שתחכה שיהיה לך כסף ואז תקנה או שתקנה עכשיו את הרכיבים שאתה רוצה.

לגבי הכרטיס מסך ה R600 אמור לצאת לקראת כריסמס השנה עם דגש על אמור. בגדול השיטה של לחכות לא תביא אותך רחוק.

פורסם

א. למה העלת תמונה ??, היית פשוט יכול להעתיק לפה את תצוגת ההדפסה שבאתר של החנות.

ב. מה השימושים של מחשב ??

ג. אם זה משחקים, אז אתה לא תוכל לעשות כלום עם הכרטיס הזה וחבל על הכסף שלך, וזה אומר שעדיף שבכלל תדחה את הקניה.

ג. אי-אפשר לנבא מתי ה6600 ירד בצורה כזו שהוא יייכנס לך לתקציב ועוד עם כרטיס מסך למשחקים.

ד. עצה שלי, אם המחשב לא כל כך דחוף עדיף שתחכה, כי אם הדרישות שלך כל כך גבוהות והתקציב שלך מאד מגביל, לא יהיה לך משתלם עכשיו סתם לבזבז 1000 ש"ח (מעבד + כ.מ), אם תשדרג אותם עוד פחות משנה.

ה. אפשר בתקציב הזה לשים לך קונרו עם עם כרטיס ברמה של 1950P +- .

פורסם

אחי זה דבילי לזרוק 900 שקל כדי שיהיה לך מחשב עכשיו ויהיה אפשר לשדרג אותו מעתיד 900 זה המון כסף תחסוך אותו או שתשתמש בו כדי ליקנות מחשב יותר חזק עכשיו (900=מעבד+כרטיס מסך)

פורסם

אני תמיד ממליץ לאנשים את המפרט שלי בתקציב הזה

כל עוד המחשב הוא לא למשחקים

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על העזרה ועל חוות הדעת המקצועית

חשבתי כבר תאחלס מה אני עושה עם המחשב ועקב כך שקניתי את הטלוויזיה הזאת

http://halalit.co.il/products/62843

ויש לי ps2 אז אמרתי אולי כבר נעשה את המחשב רק לאינטרנט והורדות

אז מה שכן אני צריך מארז htpc שוכב עם כרטיס קול טוב (עם יציאה אופטית) זיכרון טוב 250 ג'ג'ה להורדות

כרטיס מסך לא אכפת לי שיהיה OB אבל אני אצטרך יציאה לטלוויזיה

אבל שיראו טוב אחרת אני יחשוב לשים כ.מסך יותר רציני אם זה תלוי בו שיראו טוב בטלוויזיה

ראיתי את הכרטיס הזה Hauppauge WinTV-PVR-150 במפרטים המומלצים הוא לא מכביד על המעבד שמבצעים לכידה ?

שהמחשב יהיה מספיק חזק לוויסטה צורב dvd יש לי כנ"ל לגבי מקלדת ועכבר מבחינת תקציב אני אשמח לשמוע כמה אני אמור להשקיע

על כזה דבר שיהיה סבבה אז אל תסגרו על 5000 כמובן שאני יעדיף כמה שפחות

את המארז הזה איפה אני יכול להשיג וכמה הוא יעלה

http://www.nmediapc.com/htpc200a.htm

תודה לכולם פורום מספר 1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים