פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים היום חבר הביא לי את המשחק F.E.A.R מקורי כשאני בא להתקין אותו אז זה מבקש מימני קוד , מישהו יכול להביא לי את הקוד הזה?
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים I used to have faith, i used to belive that NO one can be THAT stupid, i was wrong.
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים שכחתם להגיד לו משהו מהתחלהלמה חבר שלך לא הביא לך את הסיריאל שלו? תבקש ממנו
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים נכוןהקוד התקנה הוא הוכחה שקנית את המשחק והרשאה בשבילך לשחק בשרתים חוקייםככה שאם ניתן לך קוד אנחנו עושים דברים לא חוקיים ואז הד ארצי וחבריהם יתבעו לנו את התחת
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים בחיי שזה פוסט הזוי... אין לי אפילו רחמים לתקן אותו. אני פשוט מתגלגל פה מצחוק ניסית פעם להתקשר לספקית האינטרנט ולבקש קוד ל-WinXPי, scofield?
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים אלא אם הוא ממש... חסר ידע.. אם נגיד את זה בעברית פשוטה.בן אדם שלא יודע מה זה סידיקי.. לאן הגענו...
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים 1. תוכן הודעות: אין לשלוח הודעות לא חוקיות על גבי הפורום. ווארז, פריצות, והורדה לא חוקית הם לא נושא לדיון פה.לקוח מחוקי הפורום
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים :kopfpatsch: לאן הגענו? התוכנה אמנם מקורית, אבל אם אין לך סידיקי משלך היא לא. הסידיקי שנתנו לך הוא לא חוקי, ולכן הדיון הזה הוא ווארז. This thread will selflock in: 10 9...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.