עבור לתוכן

תוכנת ביטורנט נוחה וקלה

Featured Replies

פורסם

אני משתמש כבר כמה שנים בתוכנה AZUEREUS שמבוססת על ג'אוה, התוכנה מאוד נוחה באופן השימוש שלה אבל מכבידה מאוד על הזכרון והמעבד. האם קיימות כבר כיום (די הייתי מקובע על התוכנה הזאת כבר זמן מכובד) שעושות עבודה טובה אבל יותר קלילות על המחשב?

פורסם

בטח

יש את utorrent

אחלה אחלה תוכנה -קובץ EXE בלי התקנה., ממש נוחה ומהירה

פורסם

BitComet

פורסם

לדעתי uTorrent הכי טוב, הוא גם בא אם התקנה וגם אם קובץ EXE יחיד, איך שבא לך.

פורסם

uTorrent , פרוסס קליל של 6MB , וכמעט חוסר של שימוש ב CPU (ברגע שההאשינג נגמר) .

פורסם

לא אוהב לחזור על מה שאחרים אמרו, אבל בהחלט אני ממליץ על utorrent, קליל, מהיר, לא לוקח הרבה משאבים.... פשוט כיפי.

פורסם

לא אוהב לחזור על מה שאחרים אמרו, אבל בהחלט אני ממליץ על utorrent, קליל, מהיר, לא לוקח הרבה משאבים.... פשוט כיפי.

;D

פורסם
  • מחבר

מדהים

הייתי רגיל שביטורנט פועל זה גם 50MB בזכרון, עוד כמות מכובדת בזכרון הווירטואלי ולפעמים סתם בשביל הכיף גם קצת רצח של המעבד

יוטורנט עובדת טוב גם בלי זה. חבל רק שהיא מציגה את הקבצים שאתה רק מעלה ואלה שאתה מוריד באותו עמוד אבל בהפרדה

פורסם

אתה יכול להשתמש בה ולראות ברשימה אחת את כל הקבצים .. יש אפשרות בחירה כזאת בצד שמאל .

פורסם
  • מחבר

ברור, אבל ההפרדה הפשוטה של

למעלה-הורדות

למטה-דברים שמשותפים

הרבה יותר נוחה :D , אבל נתפשר

[attachment deleted by admin]

פורסם

אבל מה ההגיון להסתבך עם כל ההרחבות, תוספות, מדריכים ובלאגנים שאפשר להוריד קובץ EXE אחד של פחות מ-200KB ולהתחיל להוריד?

פורסם

אבל מה ההגיון להסתבך עם כל ההרחבות, תוספות, מדריכים ובלאגנים שאפשר להוריד קובץ EXE אחד של פחות מ-200KB ולהתחיל להוריד?

Right on, mon

וד"א ביטקומט אולי תוכנה קצת יותר קלילה לפי דעתי מיוטורנט חלק מהאתרים לא מאפשרים את השימוש בה. אז אם לא ביטקומט-יוטורנט.

פורסם

אני אישית ממליץ על BITTORNADO, תוכנה מצויינת ולא תופסת כמעט משאבים.

פורסם

אחרי כמעט שנתיים עם אוזרוס אני החלפתי ל utorrent ואני מרוצה עד השמיים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים