עבור לתוכן

נהרס המעבד

Featured Replies

פורסם

פעם היה לי דיון עם ליאור, פה בפורום והוא טען שהמעבד מוריד מתח עד כדי הפסקת עבודה, משהו כזה זכור לי.

וזאת כדי למנוע מהמעבד להישרף או להינזק.

אני בטוח שהוא יכול להסביר את זה טוב יותר.

אתה מדבר על SPEEDSTEP? זה גורם למעבד במנוחה להוריד את המהירות בשביל לחסוך במתח , או שאולי אתה מדבר על THERMAL THROTTLING שזה במצב שהמעבד חם מדיי אז הוא עושה מחזורי שעון סרק כדיי להוריד חום

פורסם

טכנאי מוסמך? =\

טכנאי מוסמך אמר שה A64 3200 שלי משתווה ל P4 1.8 מבחינת ביצועים.

אם התעקמו הרגליים אפשר ליישר אותן.

פורסם

טכנאי מוסמך? =\

טכנאי מוסמך אמר שה A64 3200 שלי משתווה ל P4 1.8 מבחינת ביצועים.

אם התעקמו הרגליים אפשר ליישר אותן.

בטח על מה אתה מדבר אני מכיר מישהו שנעקם לו כול הרגליים והוא ישר אותם ועובד ;D :yelclap:

פורסם

פעם היה לי דיון עם ליאור, פה בפורום והוא טען שהמעבד מוריד מתח עד כדי הפסקת עבודה, משהו כזה זכור לי.

וזאת כדי למנוע מהמעבד להישרף או להינזק.

אני בטוח שהוא יכול להסביר את זה טוב יותר.

למעבד יש מערכות הגנה (לא EIST ולא C1E ולא Cool n Quiet)

בטמפ' גבוהות (למשל 68 מעלות באינטל) המעבד עושה פעולות סרק עד לירידת טמפ'

אם הטמפ' ממשיכה לעלות, אז בסביבות 90 מעלות הוא יתכבה מעצמו

אגב מעבד נשרף ב-128 מעלות ולפעמים יותר

רגליים עקומות יכולות לגרום לקצר שישרוף את המעבד במקום

כמובן בהנחה שהכנסת את המעבד עם הרגליים העקומות בחזרה לסוקט והדלקת את המחשב

פורסם

ומשום מה אני מאמין שזה מה שהוא עשה ;)

פורסם

זה האמת לא כל כך משנה , כמה שזה מצחיק או עצוב , המעבד מת וצריך לקנות חדש, קודם כל , איזה לוח יש לבחור? הוא תומך PENTIUM D או שנצטרך להסתפק ב4? כל דגמיי 4 ו-d הוזלו עם יציאת הCORE 2 אז בכלל זמן טוב עכשיו לשדרג מ-4 ל-d ...

פורסם

זה האמת לא כל כך משנה , כמה שזה מצחיק או עצוב , המעבד מת וצריך לקנות חדש, קודם כל , איזה לוח יש לבחור? הוא תומך PENTIUM D או שנצטרך להסתפק ב4? כל דגמיי 4 ו-d הוזלו עם יציאת הCORE 2 אז בכלל זמן טוב עכשיו לשדרג מ-4 ל-d ...

כן הוא תומך פנטיום D

אתה צריך רק לצרוב ללוח BIOS ;D :yelclap:

פורסם

לוח עם תושבת 478 לא תמך לא תומך ולא יתמוך אף פעם ב פנטיום D - ה D עובד בכלל בתושבת 775 שהיא שונה לחלוטין, תנסה לקנות מעבד משומש פנטיום 4 נורטווד או פרסקוט מה שבא ליד, יש פה ושם כמה כאלה משומשים במחיר זול.

פורסם

סליחה, אבל אני חשבתי שאם מעבד נשרף מסיבה כל שהיא

ישנה אחריות.

פורסם

פינים עקומים זה נקרא נזק פיזי

זה לא באחריות

פורסם

לוח עם תושבת 478 לא תמך לא תומך ולא יתמוך אף פעם ב פנטיום D - ה D עובד בכלל בתושבת 775 שהיא שונה לחלוטין, תנסה לקנות מעבד משומש פנטיום 4 נורטווד או פרסקוט מה שבא ליד, יש פה ושם כמה כאלה משומשים במחיר זול.

אם מוכרים משומש מניסיון יש לזה סיבה , מעבד עדיף לקנות חדש מהאריזה כי אתה לא יודע מה הבעלים הקודם שלו העביר אותו , קנה חדש וגמרנו , תחסוך הרבה כאב ראש

פינים עקומים זה נקרא נזק פיזי

זה לא באחריות

אם פינים עקומים אתה אפילו לא יכול לסרק איתו את השער , וזה אכן לא באחריות , האחריות תקפה רק במקרה שהמעבד נשרף מבלי שעשית בו שינוי ידני (אוברקלוק למשל) , שוב אני אומר , קח מעבד לתושבת שיש לך על הלוח (כתוב איזה בחוברת שלו , שם אתה אמור לחפש אחריי שתמצא או לא תמצא את החוברת , במקרה שלא , בטח יש גירסא דיגיטלית שלה באתר היצרן ) , עדיף PENTIUM D אבל אם הלוח לא תומך עדיף 4 או פשוט לשדרג כבר את המערכת כולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים