עבור לתוכן

הודעה מבזק בינלאומי על משלוח דואר בלתי ראוי/מוזמן

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה קבלתי הודעה מבזק בינל' שנשלח מחיבור האינטרנט שלי הודעות ספאם(מעולם לא שלחתי ספאם).

יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר עם פירוול.

האם פירמוט המחשב (המחשב השני פורמט לא מזמן), ייפתור את הבעיה?

הנה תוכן ההודעה:

לקוח/ה נכבד/ה,

הנדון: משלוח דואר בלתי ראוי/מוזמן

לאחרונה התקבלו אצלנו תלונות ממשתמשי אינטרנט על קבלת דברי דואר לא רצויים ו/או לא מוזמנים (unsolicited mail, spam).

מהתלונות עולה כי ה- spam (דואר זבל) נשלח באמצעות חיבור האינטרנט שברשותכם .

עלינו לציין שכיום, ידוע שרוב הודעות ה- spam (דואר זבל) מופצות בשיטה דומה לזו שדרכה מופצות הודעות המכילות וירוסים.

כלומר, יתכן שמשלוח ה- spam יצא ממחשבכם באמצעות מנגנון שליחה עצמאי (ולא דרך תוכנת דואר כגון אאוטלוק) וללא ידיעתכם.

ישנם ספאמרים (שולחי דואר זבל מקצועיים) אשר מנצלים חיבור אינטרנט לא מוגן לצורך אותה הפצת הודעות.

לידיעתכם, ישנו גידול מתמיד בתפוצת ה spam (דואר זבל) ברשת האינטרנט והדבר נחשב בגדר מגפה של ממש ופעולות רבות נעשות בארץ ובעולם ע"י מכלול שלם של גופים לשם מניעת התופעה.

להן מידע חיוני שיכול להסביר את התופעה לחץ כאן מידע נוסף ניתן למצוא גם כאן (באנגלית)

לידיעתך פעולות מסוג זה, המתבצעות משרתינו, גורמות נזק רב לחברת בזק בינלאומי ולמשתמשים בארץ ובעולם. מלבד המשאבים שאנו נאלצים להשקיע בכדי לטפל בתלונות, אנו מסתכנים בכך שספקים בארץ ובעולם יחסמו את השרתים שלנו מלבצע תקשורת אליהם, דבר העלול לפגוע קשות בחברה ובלקוחותינו (ובכללם בך).

משלוח ה spam (דואר זבל ), גם אם לא נעשה באופן יזום על ידך אלא מפני שחיבור האינטרנט שברשותך נוצל לרעה, מהווה הפרה בוטה של הסכם ההתקשרות לשירותי אינטרנט של בזק בינלאומי אליו אתה מחויב.

לאור האמור לעיל, הנך נדרש לנקוט בכל אמצעי דרוש על מנת למנוע הישנות מקרה זה בעתיד.

כמו כן נבקשך לנהוג כאמור להלן: במידה ונעשה שימוש לרעה במחשבך וללא ידיעתך

(אי הידיעה אינה פוטרת אותך מאחריות לנעשה מחשבון האינטרנט אשר ברשותך),

כנראה וקיימת בעיית אבטחה כלשהי במחשב\ים מהם אתה מתחבר לאינטרנט.

במקרה כזה אנו ממליצים לך להגן על מחשביך

למידע נוסף אודות דרכי ההתגוננות יש ללחוץ כאן

במידה והנך לקוח עסקי המחובר באמצעות רשת מחשבים, מומלץ להתייעץ ללא דיחוי עם מאבטח רשתות / מנהל רשת.

שאלות בנושא זה ניתן להפנות אלינו, לכתובת: abuse@bezeqint.net

לתשומת לבך: הנך נושא באחריות מלאה לשימוש שנעשה בחשבונך. היה ונאתר בעתיד וירוסים\הודעות ספאם אשר נשלחו מחשבונך, אנו נאלץ לפעול עפ"י זכויותינו לשם הגנה עלינו ועל משתמשים אחרים ברשת. פעולות הגנה ראשוניות עשויות להיות חסימת גישה לאינטרנט עד לפתרון הבעיה.

אין במכתב זה כדי לגרוע מכל זכות העומדת לבזק בינלאומי על פי כל דין או הסכם.

תודה על שיתוף הפעולה,

צוות ABUSE

בזק בינלאומי

פורסם

תתקין אנטיוירוס ואנטי ספייור.

פורסם

וגם תתקשר לתמיכה. הסיבה לבדוק זבל במחשב, היא שאולי מישהו השתמש במחשב שלך בתור ZOMBIE.

פורסם

כל מה שיגידו לו בתמיכה זה לסרוק עם אנטי וירוס ואנטי ספיוור, זה לא נושאים כ"כ נתמכים ע"י תמיכה טכנית של ספקית

פורסם

אז שיתקשר ישירות לABUSE.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאם היה לזה פתרון מבחינתם, הם לא היו שולחים לי את ההודעה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים