עבור לתוכן

לוח תקציבי ל-Conroe

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לוח סביר ל-E6300 לעבודה משרדית ועיבוד וידיאו ביתי. משחקים לא בכיוון ולכן כמעט כל כרטיס מסך עם יציאת DVI מתאים לי. ההתלבטות שלי היא לגבי לוח אם. ברוב המפרטים הזולים לוח האם המוצא הוא Asrock ConRoexFire-eSata, כ-550 ש"ח. היתרון שלו יחסית למחיר הוא CrossFire, תמיכה ב-Raid, פורט Firewire ו-eSATA. החסרון שהוא מבוסס על 945P ולכן תומך רק ב-DDR667. כמו כן יכולות ה-OC שלו פחות מבסיסיות (אין שליטה אמיתית על המתחים).

יש לי זיכרון Crucial Ballstix 2x512 DDR2-800 4-4-4-12 (נקנה ב-$87 ב-eBay, כולל משלוח...). חשבתי לעלות ללוח חזק יותר מבוסס P965 כדי לנצל את הזיכרון כיוון שנראה לי שבעבודה עם וידיאו צריך רוחב סרט גבוה אבל כל הלוחות מתחילים ב-800 ש"ח, כמו GA-965P-S3, שאין לו Firewire (אני צריך) ולא eSATA (לא צריך אבל נחמד לעתיד). האם לדעתכם התוספת שווה את ה-300 ש"ח (לוח אם + כרטיס firewire נתקע)?

יש לי אופציה נוספת פחות מקובלת. ניתן כבר לרכוש בארץ לוח Foxconn P9657AA-8KS2H המבוסס על 965P במחיר של 704 ש"ח כרגע רק בחנות אחת אבל אני מניח שבימים הקרובים יופיע בעוד חנויות. החסרון של raid ו-CrossFire לא משמעותי לי ובשביל ה-firewire אקנה כרטיס, ומצד שני יש לו תמיכה ב-DDR2-800 ויכולות OC מפותחות אפילו ב-online ע"י תוכנה. אני מתלבט האם זה שווה את המחיר עבור לוח של חברה שלוחות אם אינם ההתמחות שלהם.

http://www.foxconnchannel.com/Product/motherboard_detail.aspx?ID=en-us0000171

פורסם

Foxconn P9657AA-8KS2H

יש לו תמיכה בזכרונות 800mhz

ואתה יכול לקנות בקר פיירוויר ב 50-100 ש"ח ולהתקין בכל לוח אם

פורסם

לך על Gigabyte 945P-S3

יאפשר OC יותר ממכובד (הרבה יותר ממכובד) וב-OC גם יפעיל זכרונות על DDR2-800 (ואולי גם יותר, תלוי איזה OC אתה עושה)

המחיר שלו יותר נמוך משל ה-965P-S3

אגב לוחות OCerים זה לא התחום של Foxconn

אבל לוחות אם זה בהחלט התחום שלהם

Foxconn היא החברה הגדולה ביותר בעולם לייצור לוחות אם

היא מייצרת את כל לוחות האם למחשבי ה-OEM (ז"א Dell, HP ושות'), שהם אחוז יותר גדול מאשר ה-Retail (שנפוצים בארץ, קניית מחשב בחלקים)

פורסם
  • מחבר

עד כמה להערכתכם תהיה השפעה בעיבוד וידיאו ל-DDR2-667 לעומת DDR2-800 כאשר לא מבוצע OC?

פורסם

כמעט ולא קיימת

פורסם

ליאור ה 945p-s3 אוברקלוקר ?

לאיזה באס הגיעו איתו ?

פורסם

כמו ה-965P-S3

פורסם

אפשר לינק ללוח של FOXCONN לחנות שבה הוא נמכר בארץ ? הוא נשמע לי מעניין.

פורסם

כמו ה-965P-S3

אתה בטוח בזה? הוא מגיע ל500 FSB?

פורסם

בביקורת שראיתי הוא הגיע ל-360x10, בדיוק כמו ה-965P-S3

פורסם
  • מחבר

לגבי קישור בארץ ל-Foxconn, אפשר למצוא אותו ב-http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3729. הגעתי לשם מ-ZAP.

כמו כן בשיחה טלפונית ניתן להשיג אותו גם ב-.Silkway.com. המחיר כמעט זהה בשניהם עם הבדל קטן במשלוח.

אני עדיין מתלבט מה לקחת. חשבתי בעקבות ההמלצה של ליאור ללכת בכיוון של Gigabyte אבל לקחת דוקא GA-945G-S3 בכמה עשרות שקלים יותר ולחסוך לעצמי את כרטיס המסך עד שיהיה לי כסף לכרטיס טוב. אמנם אין לו DVI אבל זה לא קריטי . אני פשוט לא בטוח האם היכולות שלו זהות ל-945P-S3. על הנייר זה נראה זהה.

פורסם

אותו הדבר חוץ מיכולות OC שהן שונות

אבל אם כבר מובנה למה לא ללכת על 965G כלשהו?

פורסם
  • מחבר

רק מחיר!

מצאתי רק שלושה לוחות: Asus P5B-V (החל מ-1050 ש"ח), Asus P5B-VM (החל מ-950 ש"ח) ו-GA-965G-DS3 במחיר צנוע של 969 ש"ח.

יש גם לוחות של אינטל במחיר זול יותר אבל ללא שום יכולת OC.

פורסם

האם ה - 965G-DS3 של GIGABYTE הוא אוברקלוקר פחות טוב מחברו ה - 965P DS3 שבא ללא כ"מ מובנה ?

פורסם

אין תוצאות שיכולות להצביע לכאן או לכאן

בכל מקרה אין לסמוך על יכולות OC של לוחות GB עם כרטיס מסך מובנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים