פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים מחבר לא יודע למה אבל אני מאמין לך כנראה שאני יקנה אותו אז.. אפילו שמתי לב שיצא לו עדכון קשוחה בתחילת החודש..
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים תודה על האמון כן - יצא עידכון קושחה מצויין לפני כמה שבועות. צרבתי איתו כמה דיסקים דו שכבתיים במהירות 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - יצאו צריבות מוצלחות מאוד.
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים מחבר אני שם לב שבהרבה מקומות הוא מצוין כ-DVR-111 ולא 111D יש הבדל? משהו שאני צריך לדעת שלא יעבדו עליי בחנות..?
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים מחבר אתה עובד אצלם או משהו :-) ?..תגיד ההבדל בין הלבן לשחור הוא רק בצבע עצמו נכון? חוץ מזה בדיוק אותו הצורב ? כי שמתי לב שההבדל הוא כולה 5 שקלים.. מה שלא עוזר לי להחליט.. בדרך כלל השחורים עולים הרבה יותר ואז קל להחליט לא לקנות אותם ;D
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים לא עובד אצלם ולא בטיחפשוט שם הכי זול בארץ - עד כמה שאני יודעאין שום הבדל בין הלבן לשחור
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים יש הבדל עצום בן השחור והלבן !!!הלבן עשוי מפלסטיק השחור עשוי פלסטיקוס-אמק על ה 5 שקל תוספת שדורשים עליו !!
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים יש הבדל עצום בן השחור והלבן !!! הלבן עשוי מפלסטיק השחור עשוי פלסטיקוס-אמק על ה 5 שקל תוספת שדורשים עליו !! חחחחחחחחחחח הרגת אותי ואללה צודק - לא יכולתי להגדיר את זה טוב יותר
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים מחבר כמו שאמרתי בדרך כלל ההבדל הזה בצבעים מלווה בהפרש הרבה הרבה יותר גדול מ5 שקל ככה שאין מה להיות עצבניים :-)
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים חברה יש הבדל בין pioneer111d /pioneer 111 הראשון (d יש לי אותו צורב מעולה) אכן לא תומך בצריבת ראם אבל קורא אותו .השני תומך אך כל ההבדל הוא בתוכנה ובעזרת אדכון קושחה לא רשמית ניתן להפוך אותו גם ל pioneer111 וגם לpioneer 111L שתומך גם בלייטסקרייב.
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים קח את 111d בלב שקט .גם אני קניתי מהם לפני חודש וחצי והצורב משהו משהו!אם אי פעם תיצתרך לצרוב ראם או לייטסקרייב (LS)תיהיה בידך האפשרות לעשות .crosflashing
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.