פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים זה התחביב של הבנאדם, מה לעזאזל אתה רוצה ממנו?!יש אחד שהתחביב שלו מכוניות, קונה מכונית יקרה. אחד התחביב שלו גננות, קונה מכסחת דשא יקרה.הוא אוהב מחשבים. מה הבעיה שלך? פשוט תגיד שאתה מקנא וזהו?מוסרי-תתחדש! אחלה מחשב, תהנה ממנו!
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים כן, אנשים לא מבינים שזה בכלל לא נחמד שכל הזמן אומרים למישהו שהוא לא עושה עם הכסף שלו דבר טוב רק בגלל שזה לא מה שנמצא אצליהם בראש כרגעשהכסף יהיה שלכם תעשו איתו מה שאתם רוציםתתחדש
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים בדיוק... זכותו של מוסרי לעשות מה שבא לו עם מה שהוא מרוויח. אין מקום לכל ההערות הצדקניות האלה.ואגב, אני הייתי בוחר בדיוק כמוהו ;D
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אני לא חושב ככה הוא קנה הרבה דברים די מיותרים כיוון שלא חסר ולא כואב לו אז מה אכפת לו לקבל קצת יותר בהרבה יותר כמו כרטיס קול שזה הוא צריך לרמקולים שלו הוא קנה הרבה דברים מיותרים בוא נאמר ככה אבל אין לי זכות לאמר לו מה לעשות תיתחדש אני היתי עושה אותו דבר רק חוסך מיותרים
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אנחנו צריכים להגיד תודה שיש מישהו בפורום שלנו שיש לו מחשב כזה חיה, קיים פה מישהו עם משהו יותר חזק?
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר תיראו איזה קטע התקנתי וינדוס מחדש התקנתי את כל הדריברים והמחשב עדיין מראה לי שיש התקן PCI שלא הותקן הכנסתי את כל הדיסקים שקיבלתי ועשיתי ישחפש בעצמו והוא לא מוצא לי כלום מה אפשר לעשות איך אפשר לזהות מזה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים תפתח תמחשב ותראה איזה כרטיסים שם מחוברים ל PCI, ואז תדע מה הכרטיס הלא מזוהה.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מחבר תפתח תמחשב ותראה איזה כרטיסים שם מחוברים ל PCI, ואז תדע מה הכרטיס הלא מזוהה.אבל יש רק אחד והוא מותקן שזה הכרטיס קול זה מה שמשגע אותי והשני כרטיס מסך שהוא גם מותקן עכשיו גם אני מוחק את התקן הלא ידוע הזה מהרשימה הוא חוזר לי עשיתי לו התקן באופן אוטומטי דרך הוינדוס והוא לא מוצא דריברים הכנסתי לו את כל הדריברים וגם בדיסקים הוא לא מצא התקנה תואמת...מזה יכול להיות?
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים [ U S A lR ][/\][ link=topic=204400.msg1807893#msg1807893 date=1158922231]אבל יש רק אחד והוא מותקן שזה הכרטיס קול זה מה שמשגע אותי והשני כרטיס מסך שהוא גם מותקן עכשיו גם אני מוחק את התקן הלא ידוע הזה מהרשימה הוא חוזר לי עשיתי לו התקן באופן אוטומטי דרך הוינדוס והוא לא מוצא דריברים הכנסתי לו את כל הדריברים וגם בדיסקים הוא לא מצא התקנה תואמת...מזה יכול להיות? אם כל מה שמחובר ל PCI מחובר ועובד אז פשוט תתעלם מהסימן הזה. (זה לפחות לא הסימן של ה WGA )
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים זה כנראה הכרטיס קול ONBOARD שלךבלוחות החדשים הוא מופיע בתור PCI DEVICEכיבית אותו בביוס?
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מחבר בטח אחי,תגידו יש מצב זה הרייד? או משו בסיגנון ההתקנים הלא מועילים האילו
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים מוסרי, תשתדל שהדיון הזה יצמד לנושא של כרטיסי המסך.אם יש בעיות תפנה לפורום "תמיכה טכנית".
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים הייתי אומר שנסחספת קצת עם המחשב שלך.. אבל אולי זה רק אני.מה לעזאזל אתה הולך להריץ על שני כרטיסי מסך כאלו ?? אחד לא היה מספיק? לא קיים היום משחק בשוק שלא היה רץ מושלם על כרטיס אחד. ואם אתה חושב קדימה קצת אז זה בכלל נראה לי דבר שגוי בהתחשב בכך שאוטוטו יוצא DX10 - שגם ארבע כרטיסים לא יתמכו בו.אבל שוב , אולי זה רק אני חושב ככה.
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים די כבר!מוסרי עשה את ההחלטות שלו ואני חושב שהוא מספיק גדול בשביל להחליט לבדאין מקום יותר להערות האלה על "זה ככה וזה אחרת" ו"אני הייתי עושה אחרת"... זה לא מטרת הת'רדאז מעכשיו- די עם זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.