פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מחבר Gamer4Life תביא לי את האייסי או המסנג'ר שלך, נדבר כבר שם, לא בפורום.... אני מעדיף ככך
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים אני צריך להוריד :lol: בכל מקרה אני כבר אמצא אותך אם יהיה שרת ישראלי נפגש בו...
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים בשביל זה נועד הסרטון : לגרום לפאנבויז לקנות :-X ^^ חחח, סרטון חמוד, בתור אחד ששיחק (גם על HIGH) נראה לי אני לא הולך לבזבז ת'כסף שלי על זה.... משום מה עברתי מז'אנר הFPS המטורף לז'אנר האסטרטגיה המתוחכם נראה לי אני אשמור ת'כסף ל COH או CNC3:TW....
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים kfirlion בפורום שלנו לא מקפיציםפעם הבאה היעזר בבקשה בכפתור העריכהואנא קרא את חוקי הפורוםhttp://hwzone.co.il/community/index.php?action=showagreement
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים נראה ממש טוב!!אין... המשחק הזה מפתיע כל פעם מחדש!!אבל אני נראה לי אשאר לביינתים עם הבאטלפילד2 ..
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים שמעתי בפורומים מחו"ל שהמשחק יש לו הרבה פחות באגים מאשר BF2 ועוד זה בטא, ההיתכן?חשבתי שהוא יהיה BF2 רק יותר גרוע(מבחינת באגים)
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים Terjen אין לך מה לדאוגאם לא יהיה באגים הם ידאגו להכניס אותם עם כל פאץ' שייצא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.