פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים שלום,אני מפתח אתר מסויים מבוסס על קריאות httpRequest, הבעיה שלי שכל הנתונים יושבים על הבסיס נתוניםשמקרה הזה הוא mySQL 4.0.12-nt, וכל ה encoding מוגדר בלטינית. אי אפשר לשנות זה לא תומך.עכשיו, מי שמכם יודע, AJAX עובד רק ב unicode utf-8 ולא בשום דבר אחר.אני מזמן את המידע דרך PHP שהקובץ PHP נקרא דרך ה AJAX.הבעיה היא שהמידע מוצג בקישקושים מן הסתם כי זה לא ב encoding המתאים.מישהו התנסה בדבר, או שיש לו פתרון ?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר לא משנה תודה, הצלחנו (וחבר שלי)..ה SQL היה מכוון לעיברית, ובגלל שהוא ישן אין לו תמיכה ב UTF-8, אבל מסתבר שגם לאטינית זה איכשהו בסדר,למרות שכביכול כל תו תופס יותר מקום.חחחח ומה קשור דפדפן..
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אם ה RESPONSE ב UNICODE ןהאתר מוצג ב GIBRISHאז אולי הדפדפן שלך CHARSET לא מכוון לשפה הנכונה ....זה מה הקשר ..
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים לא משנה תודה, הצלחנו (וחבר שלי)..ה SQL היה מכוון לעיברית, ובגלל שהוא ישן אין לו תמיכה ב UTF-8, אבל מסתבר שגם לאטינית זה איכשהו בסדר,למרות שכביכול כל תו תופס יותר מקום.חחחח ומה קשור דפדפן..עברית לא זקוקה ל- UTF-8 , משתנים מסוג varchar יכולים להכיל עברית כאשר כל תו תופס בייט אחדכלומר אם אתה רואה עברית כאשר אתה מסתכל על הנתונים ישירות ב- DB אז אין בעיה ב- DBהצורך לשנות את ה- collation של שדה מסוים כדי שיתמוך בעברית נובע רק מדרייבר לא מעודכן שקורא מה- DB ,כלומר הדרייברים של OLE DB ו- Odbc למינהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.