פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מישהו שמע אולי על איזשהו פגם בפס ייצור של מעבדי pentium D של intel?משהו בקשר שבין מעבד ללוח אם שגורם למסכים כחולים?תודה למי שעונה
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מחבר הבעיה שלי היא כזו... קניתי מחשב לפני כחודש וחצי ומההתחלה הוא עושה מסכים כחולים ללא סיבה הגיונית.נתתי אותו כבר פעמיים לתיקון בחנות שמננה קניתי אותו (LOGIC) ובשני הפעמים הם מחזירים לי את המחשב כמו שהוא ואומרים שאין שום בעיה.אני מנסה להעלות השערות מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה טכנאי שאני מכיר אמר שהוא שמע על בעיות בפס ייצור של intel.תהיתי אם באמת יכול להיות מצב שכזה.
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מחבר הרצתי ולא מצא שום בעיות.... וגם הטכנאים הריצו המון בדיקות על כל החלקים ולא מצאו בעיות.... זה מוזר ביותר
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים טוב זה כבר גולש לתמיכה טכניתבדקת את הכרטיס מסך ב-3DMark? והוא נשאר חי?התקנת את כל הדרייברים?תנסה לפרמט אולי הבעיה בוינדוס
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מחבר מה לא ניסיתי... פירמטתי כמה וכמה פעמים עם גרסאות שונות של וינדוז ...ניסיתי להתקין דרייברים של כרטיס מסך שוב ושוב.... טכנאי בדק את המחשב כבר פעמיים ואמר שאין איתו שום בעיה בכלל.....ניסיתי גם להתייעץ כמה פעמים בפורום תמיכה טכנית באתר הזה אבל לא הצליחו לעזור ליit is all very very dipressing
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.