עבור לתוכן

בקשה למפרט - 6K למשחקים, עם OC, ללא ציוד הקפי ומארז

Featured Replies

פורסם

כנ"ל... מפרט מצויין! :xyxthumbs:

ד"א גם אני בעד לקחת E6300 ולא E6400 סתם היה תקוע לי בראש שאתה לוקח E6400 :nixweiss:

• תגובות 33
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חייב להוציא לך איזה שטות מהראש:

אתה הולך לשלם 700 שקל יותר על כרטיס שייתן 10 פריימים יותר "לטווח ארוך". אבל "לטווח ארוך" ה10 פריימים האלה יצטמצמו, ויעלמו כמעט לחלוטין הבדלי הביצועים בין הX19XT לX195PRO במשחקים חדשים, שכלל לא יבחינו בהבדל בין כרטיסים מיושנים.

מה ההבדל בין 9800PRO ל9800XT היום? אין שום הבדל במשחקים חדשים, אז היה הבדל של 700 שקל ואולי 10 פריימים, בדיוק כמו המקרה הנוכחי.

ולפני שנתיים הוא היה פאר הטכנולוגיה.

בקיצור, אין כזה דבר "כרטיס חזק לטווח ארוך". תוך שנתיים כל כרטיס מסך הוא גרוטאה. בגלל זה זה כל כך מטומטם להשקיע בכרטיסי ULTRA HIGH END אם הכסף לא נשפך לך מכל החורים.

פורסם

לא צריך לזלזל כ"כ בזיכרון של הכרטיס מסך... בהרבה משחקים הוא מתחיל להוות גורם חשוב... (כמובן שצריך גם ליבה שתנצל אותו)

אבל ישנה גם גירסת 512MB לX1950PRO שעולה 300 ש"ח יותר מהרגיל...

עקב זה שהכרטיס לא יצא אי אפשר לדעת מה ההפרש בינו לבין הX1900XT ככה שזה נראה הימור מוצלח ללכת עליו... אבל עדיין הימור...

אם פותח התראד רוצה לחכות חודש זה יכול לצאת לו משתלם... אם לא... אני בספק אם הוא יהיה מאוכזב מהכרטיס שבחר ::)

רק עוד דבר אחד... לי יש R9800PRO כרגע והXT עלה רק 200 ש"ח יותר שקניתי (לפני שנתיים וחצי)

פורסם
  • מחבר

אין טעם לקנות 1950 PRO עם 512 MB..... הוא לא מרנדר בכזאת רמה שהוא משתמש בכל ה512

הXT לעומת זאת כן

אפשר לראות בבנצ'ים של משחקים כשמפעילים הכל על AA +AF שיש ברוב המקרים הפרש לא קטן של פריימים....

בכל מקרה מיצינו את הוויכוח הזה לדעתי

אני חושב אני הולך על המפרט הזה וזהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים