עבור לתוכן

בקשה למפרט - 6K למשחקים, עם OC, ללא ציוד הקפי ומארז

Featured Replies

פורסם

יש הרבה במה שאתה אומר. אתה רק מתעלם לחלוטין מזה שה1900GT הוא חרא של כרטיס שלא הומלץ ע"י אף אחד מקצועי מעולם, ושיש הייפ די רציני סביב הכרטיס הזה (1950PRO) באתרי חומרה, וביותר ממקום בודד מצויין כי הוא חזק יותר מה7900GT. חודש זה הרבה זמן לחכות, אבל מי אמר שיש זמינות מיידית של X1900XT 256? הרי הוא גם כרטיס חדש יחסית.

• תגובות 33
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1900GT כרטיס מצוין שהומלץ פה בפורום רבות

חבר שלי קנה - הכרטיס באמת תותח

העניין הוא שחבר שלי קנה אותו במחיר הזול בקיי אס פי

היום כשהוא עולה 1390... ברור שעדיף ה 1900XT 256

תשמע, אין ספק שה - X1950 אמור להיות הכרטיס הכי משתלם... אבל זה בלשון עתיד.. וזה מניח שהמחיר לא יעלה ואולי אפילו ירד... ומניח שהוא יהיה טוב כמו שאומרים..

לפי מה שאני יודע ה - 1900XT זמין, מצוין, ומומלץ

פורסם

1. אם זה היה חשוב לי אז הייתי מחכה חודש... אבל זה כבר דבר שתלוי בפותח התראד...

2. מה זה מינימלי בשבילך? בהמשך לכתבה ששמת רואים שברגע ששמים פילטרים מתחיל להיות הפרש דיי מכובד בין ה512MB לבין ה256MB... מה גם שלפי הצפי כרגע יותר ויותר משחקים עתידיים "לזלול" את הזיכרון של הכרטיס מסך... זה בידיוק על אותו ערך של ההבדלים בין הX1950PRO לX1900XT 256MB מכיוון שלפי הצפי כרגע הX1950PRO אמור להיות "לא רע בכלל" (בלשון המעטה)

3. המקרה שהיה בKSP לא קורה בד"כ... ברוב המקרים ככול שעובר זמן המחיר יורד...

עריכה:

וואי אתם מגיבים מהר! :silly:

שאלה לofsher, התקשרת לנועה והם אמרו לך שהכרטיס כבר זמין?

פורסם
  • מחבר

צ'מעו חבר'ה אתם מתווכחים סתם

אני יקח את הכרטיס שיש לו את היחס עלות/תועלת הכי טוב ושנכנס לי בתקציב

ת'אמת אני חשבתי גם לקחת את ה1950 PRO אבל הקטע הוא שאני לא הולך להחליף כרטיס לD3D10 והכרטיס שאני יקנה עכשיו ישמש אותי להרבה זמן

וגם כמו Ofsher נראה לי אמר, המחשב מיועד למשחקים אז למה לא ללכת על הטוב ביותר? (האפשרי)

אגב מישהו אמר פה שהXT 512 עולה 2400 שקל..... אז קבלו חדשה - בnoacomp הוא עולה עכשיו 2000 ש"ח (בלי הקירור של זלמן.... אבל זה בקטנה מקסימום אני יקנה את הקירור משכורת אחרי או משהו)

ואני מסכים איתכם ב100% שכרגע הXT 256 יותר משתלם אבל אני חושב על העתיד, כי איך שזה נראה עכשיו משחקים הולכים לדרוש הרבה מאוד זיכרון גרפי זה הכל.

אני לא נעול 100% על הקניה שלי פשוט אני רוצה להבין למה לקנות את ה256 כשה512 יכול לחסוך לי טרחה וכאב ראש בעתיד

אם יש משהו אחר במפרט שאפשר להשקיע בו את ה350 שקל הפרש (בין ה XT 256 ל512) אז אני ישמח אם תעזרו לי למצוא

כי אחרי הכל המחשב באמת מיועד למשחקים

פורסם

אם אתה אכן מתכוון להישאר עם הכרטיס הרבה זמן הX1900XT 512MB הוא באמת בחירה מוצלחת... השאלה האם הוא באמת נכנס בתקציב...

חבל לוותר על 2GB זיכרון או על לוח אם טוב (בהתחשב בזה שאתה מתכנן OC)...

פורסם
  • מחבר

אם אתה אכן מתכוון להישאר עם הכרטיס הרבה זמן הX1900XT 512MB הוא באמת בחירה מוצלת... השאלה האם הוא באמת נכנס בתקציב...

חבל לוותר על 2GB זיכרון או על לוח אם טוב (בהתחשב בזה שאתה מתכנן OC)...

זיכרון טוב ולוח אם טוב לOC כבר יש לי(DS3 וOCZ Gold)

להוסיף זיכרון זה לא כזה יקר כמו להחליף כרטיס מסך ככה שמקסימום כשיהיה טעם להחליף לוויסטה אני יוסיף עוד 1GB זיכרון, עד אז אני לא רואה טעם לשים 2GB זיכרון במערכת.

הXT 512 נכנס בתקציב, כי זה יוצא בערך 4200 לכל המחשב בלי כרטיס מסך, +2000 ש"ח לכרטיס מסך עצמו, סה"כ 6200.

אבל שוב אם יש משהו אחר להשקיע בו את ההפרש בין שני הכרטיסים אז אני ישקיע, רק מה?

פורסם

כמה OC אתה מתכנן בכלל?

פורסם
  • מחבר

כמה OC אתה מתכנן בכלל?

אני אנסה להגיע בערך לבאס של 400 MHZ... כמה שהזכרונות יאפשרו

פורסם

אז אתה לא מתכוון לעשות OC לזכרונות? צריכים להיות 2GB של זיכרונות במהירות 800MHZ ב1300 ואפילו פחות... תחפש... ככה תוכל לקחת לוח אם S3 לעלות ל2 גיגה וזה יעלה לך איזה 200-300 יותר... וספק תוכל להסתדר טוב גם עם FSP 400W שעולה עוד 100 ש"ח פחות...

פורסם
  • מחבר

רק שחוץ מוויסטה אני לא רוצה למה נחוץ 2 GB זיכרון, וההיסטוריה אומרת שיקח קצת זמן עד שהווינדוס הזה יתפוס, ככה שאני לא רואה טעם

אגב, כמה נראה לך OC אפשר לעשות לזכרונות האלה?

פורסם

וואלה לא יודע אם רק לוויסטה צריך 2GB... מרגישים את זה בריבוי משימות... אם אתה לא עושה את זה הרבה אז לא נורא רק גיגה...

סידרת OCZ GOLD 800MHZ נכון? ראיתי אנשים שהעלו אותם מעל 1000... אבל אני לא זוכר כמה זה השפיע על התיזמונים...

פורסם
  • מחבר

1000MHZ זה גדול עלי...

מספיק לי להגיע איתם ל860 MHZ, רק בשביל להגיע עם המעבד ל3000MHZ

נראה לך אפשרי? אין לי ממש ניסיון עם אוברקלוק לזכרונות.....

פורסם

למה להגיע עם המעבד ל3000MHZ? זה באס 375... (אני מדבר על מעבד E6400)

תעלה את הבאס ל400 שיהיה יחס של 1:1 עם הזכרונות ואתה בכלל לא צריך לעשות להם OC... (המעבד יהיה על 3,200MHZ בערך)

אבל ממה שהבנתי (מתוצאות של אנשים בחו"ל, לצערי אני לא מוצא את התראד עכשיו :-X) הזכרונות אמורים לעשות 860 בלי בעיה (שוב, אתה לא צריך)

עריכה:

טעות שלי! חשבתי שיש לך E6400 ועכשיו ראיתי שיש לך E6300...

במקרה כזה באמת תצטרך OC לזכרונות כמו שאמרת...

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי טעם לקנות 6400, בגלל שעם OC קטן ל6300 אתה יכול לעבור את ה6400....

אם הייתי מתכוון לקנות 6400 הייתי חוסך עוד קצת וקונה 6600 בשביל ה4MB cach

אבל לעניינו

המפרט בסדר? יש אישור? 1900XT 512 במקרה שלי זה בסדר?

פורסם

לוח DS3 אחלה ל - OC

זכרון 800 סבבה גם ותוכל להשאר עם 1:1 מול המעבד ב 400 FSB

ולדעתי אתה לא תצטער על 1900XT 512 ב - 2000 מנועה... אם יש לך כסף ואתה מאוד אוהב לשחק במחשב... זה אחלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים