עבור לתוכן

מפרט חלקי 1500שח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אל תגיד לי שאתה תתן לאחיך הקטן מערך CROSSFIRE עם X1950XT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o

אם לחקות זה תלוי בך, ובמה שיש לך עכשיו? הכרטיסים נדחו כמה פעמים ולא נראה לי כך סתם, ואני כן רוצה לשחק את CRYSIS עם DX10 ולא DX9 MODE!

אם לא הכרטיסים האלה, אז אלו שאחריהם יתנו הפרש ביצועים אדיר, פשוט כי הם חיבים לסגור את הפער עם ה XBOX360 וה PS3, אם לא עכשיו אז בעוד שנה יהי לנו כרטיסי מסך יותר חזקים מה PS3 וה XBOX.

פורסם

אל תגיד לי שאתה תתן לאחיך הקטן מערך CROSSFIRE עם X1950XT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o

אם לחקות זה תלוי בך, ובמה שיש לך עכשיו? הכרטיסים נדחו כמה פעמים ולא נראה לי כך סתם, ואני כן רוצה לשחק את CRYSIS עם DX10 ולא DX9 MODE!

אם לא הכרטיסים האלה, אז אלו שאחריהם יתנו הפרש ביצועים אדיר, פשוט כי הם חיבים לסגור את הפער עם ה XBOX360 וה PS3, אם לא עכשיו אז בעוד שנה יהי לנו כרטיסי מסך יותר חזקים מה PS3 וה XBOX.

אחי מקבל כל פעם את המחשב שאני מחליף או כל חלק אחר שאני מחליף לצורך העניין.

בכל מקרה לחכות שנה זה לא פרקטי. מקסימום חכה ל R600 לא יותר אבל ה 1950 זו סיבה טובה לשדרג מה X850 שלא לדבר על ה X600 בכל מקרה אם אתה מחליט לחכות שהוא יצא אני מציא לך לקנות אותו ולא לחכות יותר כי זה פשוט לא יגמר ואני דיי בטוח שהכרטיס מסך דיי מבאס לך את המחשב.

פורסם
  • מחבר

אני לא יחקה יותר מדי, כשיש לי את הכסף אני יקנה מקווה R600 או G80 הטוב מביניהם.

פורסם

אני לא יחקה יותר מדי, כשיש לי את הכסף אני יקנה מקווה R600 או G80 הטוב מביניהם.

כמו שזה נראה עכשיו הR600 אמור להיות יותר טוב הוא יעבוד ב 64 pixel/vertex shader לעומת ה48 שהוא עובד היום ויתמוך בויסטה ובדירק איקס 10. בכל מקרה מעניין יהיה לראות את הביצועים שלו מול ה1950. ואם הוא מצדיק את השידרוג.

פורסם
  • מחבר

נחיה ונראה. נחזור לענין שלנו לדעתך ה PD 805 ולוח ה ASROCK וזכרון DDRII יהיו יותר טובים מ SEMPRON2800 עם NF4 6100 עם DDR????

פורסם

תכלס אני לא אוהב את ה NF4 יותר מידי בעיות שהם עושים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים