עבור לתוכן

מפרט חלקי 1500שח

Featured Replies

פורסם

אני משדרג קצת

היה לי SEMPRON 2800+ , DDR 400PQI , GIGABYTE K8N51GMF 6100, 80GB SATA

הזדמן לי למכור את אלו במחיר טוב ומתכוון להוסיף קצת התקציב הוא 1500 שקל ללוח אם , זכרון , מעבד ודיסק קשיח

החלקים שאני חושב עליהם הם:

Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore 660

ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 370

DDRII 533MH 512MB TWINMOS 265

Samsung 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 255

1550

אין אפשרות לחריגה למרבית הצער

אני חייב לוח שיתמוך AGP ו- PCIE בגלל שייצכן שאקבל כראיס 66GT AGP

מה דעתכם? יש מקום לשיפור?

כדאי בכלל לעזוב את ה SEMPRON?

פורסם

סה"כ נראה בסדר גמור, אבל המצב הזה עם הכרטיס מסך יוצר בעיה כי הלוח עצמו לא משהו, צ'יפסט של VIA...

אם לא תהיה חייב AGP אז יהיה הרבה יותר קל.

פורסם

למי המחשב הזה?? ראיתי שיש לך מחשב אחר לגמרי.

פורסם
  • מחבר

אחי הקטן , שימוש פשוט של אונטרנט ואופיס. אולי משחקים אם אסיג לו 66GT מחבר

בעיקר הוא ישתמש בזה כשאני נמצא בבית כי אז הוא לא יכול לעבוד על המפרט מימינה, אגב מה דעתך עליו?

פורסם

שווה להשקיע עוד מאה שקל ולקנות 3600X2...

פורסם
  • מחבר

שווה להשקיע עוד מאה שקל ולקנות 3600X2...

אבל אז תהיה לי בעיה כי יש לי כרטיס מסך AGP.

וולסוקט 939 אין את המעבד הזה.

פורסם

אחי הקטן , שימוש פשוט של אונטרנט ואופיס. אולי משחקים אם אסיג לו 66GT מחבר

בעיקר הוא ישתמש בזה כשאני נמצא בבית כי אז הוא לא יכול לעבוד על המפרט מימינה, אגב מה דעתך עליו?

אהבתי למרות שלא הבנתי איך ה X1600 נכנס לשם!!! עכשיו זה כבר יותר הגיוני התקציב והמפרט.

דרך אגב עשית OC? ואם כן על מה אתה עומד עכשיו?

פורסם
  • מחבר

ה X1600PRO היה אצלי במחשב ה SEMPRON שאני מנסה לשדרג ל P D. זה לא מקומו הטבעי אני יודע, הוא יחזיק אותי עד ל DX10 בלי בעיות.

עוד לא עשיתי OC למעבד ולזכרון. כלה 3 ימים הוא אצלי. עדיין חדש אתן לו לנוח בהתחלה שלא ישנא אותי מההתחלה.

לכרטיס מסך עשיתי OC הגעתי אתו ל 6125 ב 3DMARK05!! אני יודע שזה קלום ליד ה CROSSFIRE שלך אסל בשביל 1600PRO זה טוב

אהבתי את המפרט שלך, סבבה :xyxthumbs:

עשית OC? על כמה עומד?

פורסם

ה X1600PRO היה אצלי במחשב ה SEMPRON שאני מנסה לשדרג ל P D. זה לא מקומו הטבעי אני יודע, הוא יחזיק אותי עד ל DX10 בלי בעיות.

עוד לא עשיתי OC למעבד ולזכרון. כלה 3 ימים הוא אצלי. עדיין חדש אתן לו לנוח בהתחלה שלא ישנא אותי מההתחלה.

לכרטיס מסך עשיתי OC הגעתי אתו ל 6125 ב 3DMARK05!! אני יודע שזה קלום ליד ה CROSSFIRE שלך אסל בשביל 1600PRO זה טוב

אהבתי את המפרט שלך, סבבה :xyxthumbs:

עשית OC? על כמה עומד?

הכרטסי מסך והמארז עוד לא הגיעו (גם המסך והרמולקים והמקלדת והעכבר). אני עדיין מחכה אין לך מושג כמה אני מחכה כבר להרכיב הכל. בינתיים קיבלתי השבוע את הספק והלוח אם והכרטיס קול.

דוד שלי הסביר לי שזנ בעייתי להביא הכל בנגלה אחת. מזל שלי שיש לי גם את דוד שלי בארה"ב וגם את דודה שלי שם אז אני נופל על אחד מהם כל פעם. :lol:

מה שחסר לי שיתפסו אותם במכס :kopfpatsch:

הייתי מחלית את הכרטיס מסך במקומך ל1950XTX לא שווה לחכות לDX10 במיוחד שאין לך תאריך סופי מתי הוא יוצא. ה1950 הוא סיבה מספיק טבה לשדרג את הכרטיס פשוט תן אותה לאחיך הקטן. זה מה שאני עושה שאני משדרג נותן את המחשב קומפלט לאחי וקונה אחד חדש.

פורסם
  • מחבר

הכרטסי מסך והמארז עוד לא הגיעו (גם המסך והרמולקים והמקלדת והעכבר). אני עדיין מחכה אין לך מושג כמה אני מחכה כבר להרכיב הכל. בינתיים קיבלתי השבוע את הספק והלוח אם והכרטיס קול.

דוד שלי הסביר לי שזנ בעייתי להביא הכל בנגלה אחת. מזל שלי שיש לי גם את דוד שלי בארה"ב וגם את דודה שלי שם אז אני נופל על אחד מהם כל פעם. :lol:

מה שחסר לי שיתפסו אותם במכס :kopfpatsch:

הייתי מחלית את הכרטיס מסך במקומך ל1950XTX לא שווה לחכות לDX10 במיוחד שאין לך תאריך סופי מתי הוא יוצא. ה1950 הוא סיבה מספיק טבה לשדרג את הכרטיס פשוט תן אותה לאחיך הקטן. זה מה שאני עושה שאני משדרג נותן את המחשב קומפלט לאחי וקונה אחד חדש.

תאמין לי אני יודע מה זה לחקות, כמעט אבדתי את המוח מחקה ללוח אם!!! הלואי שהיתי יכול להביא X1950XT אז לא הייתי מהסס, אני קניתי את זה אחרי תוכנית חסכון ארוכה.!!!!! בינתים אין זמן לשחק, עבודה לימודים וכולה וכולה בינתיים הדבר שהמחשב הזה יעשה זה עריכות ויידיו , ולזה אין בעיה ל X1600 , אני עכשיו אתחיל בתכנית חסכון חדשה לכרטיס מסך, עד שיהיה לי את הכסף ואת הזמן להשתמש בכרטיס אני לא אקנה כרטיס כו יקר אם לא אחרוש עליו. בינתים מה שיש לי מספק אותי, הוא יעבור לאחי הקטן כשיהיה משהו לשים במקומו.

בהצלחה עם החלקים, מקווה שהכל יגיע במהירות גדולה ובלי בעיות בכלל, מחקה לראות בנצ'ם. :yelclap:

פורסם

תאמין לי אני יודע מה זה לחקות, כמעט אבדתי את המוח מחקה ללוח אם!!! הלואי שהיתי יכול להביא X1950XT אז לא הייתי מהסס, אני קניתי את זה אחרי תוכנית חסכון ארוכה.!!!!! בינתים אין זמן לשחק, עבודה לימודים וכולה וכולה בינתיים הדבר שהמחשב הזה יעשה זה עריכות ויידיו , ולזה אין בעיה ל X1600 , אני עכשיו אתחיל בתכנית חסכון חדשה לכרטיס מסך, עד שיהיה לי את הכסף ואת הזמן להשתמש בכרטיס אני לא אקנה כרטיס כו יקר אם לא אחרוש עליו. בינתים מה שיש לי מספק אותי, הוא יעבור לאחי הקטן כשיהיה משהו לשים במקומו.

בהצלחה עם החלקים, מקווה שהכל יגיע במהירות גדולה ובלי בעיות בכלל, מחקה לראות בנצ'ם. :yelclap:

תיפול על אנשים שנוסעים לארה"ב לא חסר כאלה אתה צריך מהם רק את ה 1950XTX והוא עולה כולה 400 $.

פורסם
  • מחבר

אולי אני אתנפל על מישהו בסופו של דבר :xyxthumbs:

פורסם

אבל אם ממש בא לך לחכות אז הבנתי שה R600 אמור לצאת לקראת דצמבר השנה אבל לא סגור על זה במאה אחוז והוא יתמוך ב DX10.

פורסם
  • מחבר

רק עכשיו קראתי על זה, ב R600 לקראת DECMBER

וה G80 בנובמבר ויש סיכוי שהו יהיה עם ספק כח חיצוניי!!!!!!!!!!

פורסם

רק עכשיו קראתי על זה, ב R600 לקראת DECMBER

וה G80 בנובמבר ויש סיכוי שהו יהיה עם ספק כח חיצוניי!!!!!!!!!!

אז אולי אני אגיד לדוד שלי שיחזיר את הכרטיסים ואני אמתין עד דצמבר?? לאאא מקסימום אם הם מספיק טובים נקנה אותם שהם יצאו :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים