עבור לתוכן

E6600 @ 3333Mhz לא עובר S&M L1 Cache Check

Featured Replies

פורסם

מה נכשלת אחרי שנתת לו 1.5 וBUS 420?

כן , ניסיתי את כל המתחים עם FSB=420 ולא הצלחתי להגיע ליציבות

פורסם

lipa אתה לא חושב ש-1.575 קצת גבוה מדי לטייפון?

ה-66 מעלות שציינת, באיזו בנצ'מרק זה?

כי אני עם 1.4v ומעבד 6300 בבאס 440, מגיע עם הטייפון ל-60 מעלות בבדיקת FPU של S&M (שאמורה להיות הכי מעמיסה על המעבד), הטמפ' לפי ה-Easytune.

אגב גם לי היו בעיות להריץ S&M בהתחלה, עד שהשתמשתי בגירסא ישנה יותר (1.7.1) ששמורה לי על המחשב.

פורסם

lipa אתה לא חושב ש-1.575 קצת גבוה מדי לטייפון?

ה-66 מעלות שציינת, באיזו בנצ'מרק זה?

כי אני עם 1.4v ומעבד 6300 בבאס 440, מגיע עם הטייפון ל-60 מעלות בבדיקת FPU של S&M (שאמורה להיות הכי מעמיסה על המעבד), הטמפ' לפי ה-Easytune.

אגב גם לי היו בעיות להריץ S&M בהתחלה, עד שהשתמשתי בגירסא ישנה יותר (1.7.1) ששמורה לי על המחשב.

אני מגיע למקסימום 66 מעלות רק שאני מריץ את "ORTHOS" מעל 5 דקות , או פעמיים Stress Prime

רוב הזמן הטמפרטורה במעבד בסביבות 40-45

מה הכוונה "S&M" יש איזה לינק ?

פורסם

הממ אני עם Orthos עכשיו (בינתיים רק 15 דק') והטמפ' באיזור ה-57-61 מעלות על ה-1.4V עם באס 440.

הצ'יפסט לפי החיישן החיצוני על 55 מעלות.

S&M זו תוכנה שמאוד מעמיסה על מעבד וזיכרון, בד"כ אם מחשב עובר אותה (משהו כמו 4-5 שעות) זה אומר שהוא כנראה יציב.

תחפש בגוגל בשילוב עם המילה benchmark, כמו שאמרו אבל כנראה שיש בעיה עם הגירסא האחרונה ו-Core2Duo.

מבחינת עומס על מעבד אני מניח ש-FPU ב-S&M ו-Orthos שווים פחות או יותר כי שניהם מביאים את המעבד שלי ל-60 מעלות.. למרות שב-Orthos יש יותר תנודות למטה.

אבל מבחינת עומס על הצ'יפסט, הבדיקת זכרונות של S&M יותר מבשלת אותו, הביאה אותו ל-60 מעלות (ו-66 מעלות לפני שהתחלתי לפחד וחיברתי שוב את המאוורר ששוכב עכשיו על הזכרונות).

אגב ה-threshold של הקונרו הוא לא ב-60 מעלות?

פורסם
  • מחבר

S&M זו תוכנה שמאוד מעמיסה על מעבד וזיכרון, בד"כ אם מחשב עובר אותה (משהו כמו 4-5 שעות) זה אומר שהוא כנראה יציב Core2Duo.

בדרך כלל מערכת שעברה שעה של S&M 100% Load או Super PI 32M נחשבת יציבה ..

פורסם

בדרך כלל מערכת שעברה שעה של S&M 100% Load או Super PI 32M נחשבת יציבה ..

עקרונית ככל שהבדיקה ארוכה יותר זה יותר טוב , אני הייתי ממליץ על לפחות שעתיים

פורסם

אהם, Biodome הזכיר לי משהו, הגרסה הכי חדשה של S&N עושה בעיות גם להמון חברה בפורום גדולים אחרים.

תוריד אחת ישנה יותר ותראה שזה לא יכשל לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים