עבור לתוכן

E6600 @ 3333Mhz לא עובר S&M L1 Cache Check

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את המערכת החדשה שלי לפני כמה ימים , והתחלתי לשחק איתה קצת ..

המפרט -

Asus P5W DH Delux

E6600 (מקורר ע'י Scythe Ninja Plus)

OCz Platinum Rev 2 800Mhz 2x1024

Sapphire R1900XT

המעבד יושב על 1.35V , הזכרונות על 2.2V (תזמונים נוראיים, מחלק 1:1), והבאס הוא 380. המעבד לא עובר את ה 38 מעלות אחרי חצי שעה של S&M, ולוח האם יושב על 34 במאמץ. לא משנה מה אני עושה , אני לא מצליח לעבור את ה L1 Cache Check ב S&M ..

תודה מראש , תום .

פורסם

תנסה לבדוק אם אתה עובר SP2004.

כמו כן, תבטל את המבחן של ה-L1 ותנסה להריץ את התוכנה במלואה על Long לבדיקת יציבות.

ניסית לשחק קצת עם המתח למעבד?

פורסם
  • מחבר

אני אנסה להריץ SP2004, נראה איך זה מתקדם.

כשאני מריץ S&M על Medium (חצי שעה, 100%) הוא משלים את הבדיקה כמו שצריך חוץ מבדיקת ה L1 Cache . כשהייתי על באס קצת נמוך יותר (משהו באיזור ה 370), רק ליבה אחת נכשלה בבדיקה הזו עד שנתתי למעבד מתח באיזור של 1.425V ..

סך הכל המערכת די יציבה , יש טעם לתת למעבד עוד מתח?

פורסם

עוד מתח יכול לעזור

פורסם

גם לי זה לא עבר לגם לאנשים אחרים אני מתערב איתך שגם בסטוק זה לא עובר

ניראה לי שזה בעיה בתוכנה

פורסם

עוד מתח יכול לעזור

או שלא.

כמו שאמרו לפני, לאף אחד זה לא עובר. גם לא לי, וגם לעוד 2 מהפורום חוץ מעלי. עוד לא שמעתי מישהו עם קונרו שעובר לו=בעיה בתוכנה

פורסם
  • מחבר

שיחקתי קצת עם ההגדרות של המעבד, ונתתי עוד טיפה מתח, ועכשיו הוא רץ יציב לחלוטין על באס 380. יציב אחרי S&M של שעה ..

בקרוב באס 400 וקצת תמונות =)

עריכה :

עידכנתי את הביוס לגירסה 1305, והיא הרבה יותר יציבה. באס 380 על 0.25V פחות .

פורסם

יאללה תן לו ב400.. זה שטויות במיץ בשביל הלוח הזה.. אני אומר תתן בברירת מחדל ככה 2.4V לזיכרונות על תיזמונים 15-5-5-5 כדי לוודא שהם לא יגבילו אותך(לא אמורים להגביל אותך עד 450 לפחות לדעתי) ותן בראש למעבד וללוח! שיהיה ברור שמעל באס 400(וגם בבאס זה) המעבד אמור כבר לדרוש עוד מתח ככה שאם אתה רואה שהוא לא יציב הדבר הראשון שתחשוב עליו זה לתת מתח למעבד לאט לאט.. הגבול לקירור אוויר זה סביבות ה1.6 ככה אבל במקרה שלך הייתי גם נותן 1.65 אם היה צריך (הקירור שלך יחזיק את זה כמו חמודי)

פורסם
  • מחבר

מה שמטריד אותי יותר מהכל הוא הלוח שמתחמם ממש ..

אני עכשיו על באס 390, אבל הוא קורס בלולאה 15 של Super Pi 32M או אחרי 20 דקות של S&M. ניתן לו עוד קצת מתח ונראה. הזכרונות יושבים על 2.2V, תזמונים 5-5-5-12, ככה שהם בטוח לא הבעיה בשום מקרה.

מה הטמפרטורות המקסימליות למעבד\לוח במאמץ ובמנוחה?

פורסם

מה שמטריד אותי יותר מהכל הוא הלוח שמתחמם ממש ..

אני עכשיו על באס 390, אבל הוא קורס בלולאה 15 של Super Pi 32M או אחרי 20 דקות של S&M. ניתן לו עוד קצת מתח ונראה. הזכרונות יושבים על 2.2V, תזמונים 5-5-5-12, ככה שהם בטוח לא הבעיה בשום מקרה.

מה הטמפרטורות המקסימליות למעבד\לוח במאמץ ובמנוחה?

אתה חייב עוד מתח למעבד , כדיי שהמערכת תעבוד יציב

לדוגמה הרצתי את Super Pi 32M

אני עובד קבוע על באס של 400 , טמפרטורת הלוח 45-48 מעלות והמעבד 35-66 מעלות

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

ברגע שיהיה לי קצת זמן וכוח אני אשב על זה כמו שצריך .. על איזה מתח אתה יושב?

למה אתה לא משתמש בגירסא 1.5 של Super PI?

פורסם

ברגע שיהיה לי קצת זמן וכוח אני אשב על זה כמו שצריך .. על איזה מתח אתה יושב?

למה אתה לא משתמש בגירסא 1.5 של Super PI?

CPU Vcore Voltage :1.575V

בקשר ל-Super PI לא שמתי-לב שיש גירסה 1.5 , אני עכשיו יוריד אותה

פורסם

lipa 1.575 זה יחסית דיי גבוהה בשביל 3600MHZ... אבל מכובד.. תנסה למשוך עוד.. הלוח בטח שלא מגביל אותך..

פורסם

lipa 1.575 זה יחסית דיי גבוהה בשביל 3600MHZ... אבל מכובד.. תנסה למשוך עוד.. הלוח בטח שלא מגביל אותך..

ניסיתי FSB=420 (3800MHZ אבל זה לא היה יציב אז ויתרתי

אני מאוד מרוצה מ-3600MHZ , הסוליטר עובד חלק ;)

פורסם

מה נכשלת אחרי שנתת לו 1.5 וBUS 420?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים