פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים יש לי צורב בן חצי שנה במחשב השולחני - עבד מצויין לא היתה שום בעייהפיתאום - אבל פיתאום הפסיק לעבוד...לא מזהה מדיות לצריבה - ולכן לא מתחיל ליצרובלא מבין מה קרה כאןלעומת זאת ב"נגינה" הוא מזהה הכל וידאו ומוזיקה צרוב או לאניסיתי הכל = שום דבר לא עוזר =גם הפעלתי דיסק ניקוי....למרות שהכונן מנגן מדיות מצוייןבטוח שזו לא בעייה של חומרהאז מה זה יכול להיות?....פשוט הוא מחפש מדייה לצריבה ולא מוצאקניתי עכשיו מדיות חדשות של Verbatim ....וכלום לא עוזר - הוא פשוט לא מזההמה עושים? ??? ???
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים אויש נו באמת דיי עם התגובות הטפשיות האלו, LG הוא בין צורבי ה DVD הכי טובים (והמשתלמים שיש היום).
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים טיפש מי שקונה LG שיכול להוסיף 40 ש"ח ולקנות פיוניראני לא יודע איפה אתה חי
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים וטיפש מי שונה פיוניר ולא מוסיף 200 שקל וקונה פלקסטור (זו בדיחה כמובן), אפשר להמשיך ככה לנצח, ה LG אחלה צורבים.
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים וטיפש מי שונה פיוניר ולא מוסיף 200 שקל וקונה פלקסטור (זו בדיחה כמובן), אפשר להמשיך ככה לנצח, ה LG אחלה צורבים.אני חולק עליךאתה כנראה לא התמסת עפ פיוניר - וחבלאת מכיר כולה 2 צורבים - נק ואלג'י
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מחבר העלילה מיסתבכתננתתי את הצורב היום לחנות = כדי להחליף....הם אמרו שזה יקח איזה כמה ימיםכי הם צרכים שהיבואן יחליף להםOK ביקשתי בינתיים צורב חלופי - כי יש לי כמה דברים דחופים ליצרובקיבלתי צורב DVD של LG (שלי היה כזכור CD-R )...אבל לא חדש...הם אמרו שהם חושבים שהוא בסדרבקיצור ....אותה בעייה!!! זה לא מזהה מדיות לצריבה(קיבינימט!!!)עכשיו אני כבר לא יודע מה לחשוב.....או שגם הצורב DVD המשומש הזה - מקולקל באותה תקלה?או(וזה הכי מפחיד אותי....)שזו תקלת תוכנה!!! ....שאין לי בכלל מושג איך מסדרים/פוטרים את זה?יש איזה TOOL שמתקן בעיות בצורבים(תוכנה) דרייבירים? משהו?בפעם הבאה: פיוניר!!!
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים בפעם הבאה: פיוניר!!! בנאדם - שיחקת אותה ב-KSP הצורב עולה 225 ש"ח - זיל הזול ידידי היקר רק אל תשכח לעדכן את הקושחה שלו אם תרצה לינק - אשלח לך
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים רק אל תשכח לעדכן את הקושחה שלו אם תרצה לינק - אשלח לך אתה מדבר על עדכון קושחה ל 111? ל1.29? תשלח לינק בבקשה!
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים אכן אכן הנה http://wwwbsc.pioneer.co.jp/product-e/ibs/device_e/file/DVR111D_FW129EU.EXE
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים אין בעד מהאגב - היום שידרגתי את ה-111D שלי ל-111L שעושה גם LABELFLESHוגם עושה BITSETTING ל-DVD-ROMאחלה של דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.