עבור לתוכן

הוכרזו הIPODים החדשים!

Featured Replies

פורסם

טוב הבנת לאן אני חותר והתחמקת מזה.

אז תבין לבד גם למה הדברים שלך לא במקום :-*

• תגובות 137
  • צפיות 15.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Electric Boom,

לא, אני לא שונא כל חברה גדולה או מפורסמת...

פורסם

לא משנה כל מה שתגידו אבל שוב אפל עושה משהו שאין לאף אחד אחר שזה 80G בנגן (קומפקטי)

וגם הנאנו והשפל נראים לא רע בכלל במיוחד עם 8G שוב יותר מלכולם (גם הסנסה עם 8 אבל לא בגודל של האיפוד)

סתם תיקון קטן.

הסנסה ניתן להרחבה. אז אמנם זה עולה יותר (להוסיף כרטיס זיכרון MicroSD), אבל הנגן Flash בעל הנפח הגדול ביותר (פוטנציאלית) הוא הסנסה 8 ג"ב.

פורסם

דרך אגב שמתם לב לפונקציה של הוספת הARTWORK לשירים בITUNES החדש? אצלי זה עובד רק ידנית אבל עדיין ממש נחמד!

צריך להיות מנוי לחנות (גם לא לישראלים, וגם בתשלום, אפילו אם לא תקנה שירים) ב-iTunes כדי שהתוכנה תעדכן אוטומטית artwork מהמאגר שלה.

ובגלל זה אתה יכול לעשות את זה רק ידנית.

פורסם

חסרות לכם תוכנות חופשיות לartworkים?

פורסם
  • מחבר

צריך להיות מנוי לחנות (גם לא לישראלים, וגם בתשלום, אפילו אם לא תקנה שירים) ב-iTunes כדי שהתוכנה תעדכן אוטומטית artwork מהמאגר שלה.

ובגלל זה אתה יכול לעשות את זה רק ידנית.

כמו שאמרתי, זה לא נכון. לי יש מנוי.

פורסם

סתם תיקון קטן.

הסנסה ניתן להרחבה. אז אמנם זה עולה יותר (להוסיף כרטיס זיכרון MicroSD), אבל הנגן Flash בעל הנפח הגדול ביותר (פוטנציאלית) הוא הסנסה 8 ג"ב.

ואם תשאל אותי הוא הנגן פלאש הטוב בשוק.

ופיקה אל תקפוץ עם ה-M6 הזה שלך ::)

פורסם

קרפד אתה לא מבין שהנגן החדש לא נחות מאף נגן בשום צורה

וזה לכל הפחות

למעשה הוא טוב יותר בחלק נכבד מהאגפים

תן לי לשאול אותך שאלה כדי לשחק על הראציונל שאתה נוקט בו - מה דעתך על סוני?

אתה מתכוון לסוני כיצרנית נגני מוזיקה/PMP (אני לא חושב שיש להם PMP), היא ממש גרועה בתחום ורוב הנגנים שלה סבירים מינוס.

ולאלה ששאלו באיזה מדינות אפשר לעשות מנוי לאייטונס, ראו תמונות למטה.

ועמרי, איך יש לך חשבון, איך הצלחת לעשות את זה? כמה משלמים (לא מפרטים בעמוד שם, או שלא ראיתי)?

[attachment deleted by admin]

פורסם

הדרך הכי פשוטה זה שמישהו יקנה לך כרטיס גירוד במדינות האלה (באירופה אפשר ב15 יורו מינימום), או שכאשר יש מבצע בחול שמחלקים שירים חינם (כמו פפסי), אז לבקש ממישהו יתן לך קוד.

פורסם

ואם תשאל אותי הוא הנגן פלאש הטוב בשוק.

ופיקה אל תקפוץ עם ה-M6 הזה שלך ::)

אפשר לדעת מה לא בסדר ב M6? נגן מעולה o_O וגם זול. ועם מסך גדול מאוד, ומנגן וידאו, ועוד ועוד ועוד. והוא גם קטן ויפה D:

אבל אני לא טוען שהוא נגן הפלאש הטוב ביותר בשוק o_o

לכל נגן יש את היתרונות והחסרונות שלו.

ולזה שאמר "תראה לי נגן יותר טוב מהנאנו שהוא קטן באותו תחום מחירים ובעל איכות סאונד":

Creative Zen V החדש. פצפון, איכות סאונד טובה משל השאפל, סוללה שמחזיקה 3 שעות יותר, יש לו מסך (!!), לא דורש אייטונס, יש רדיו, מגיע עם אוזניות טובות מאוד (קריאטיב EP480)

פורסם

ולזה שאמר "תראה לי נגן יותר טוב מהנאנו שהוא קטן באותו תחום מחירים ובעל איכות סאונד":

Creative Zen V החדש. פצפון, איכות סאונד טובה משל השאפל, סוללה שמחזיקה 3 שעות יותר, יש לו מסך (!!), לא דורש אייטונס, יש רדיו, מגיע עם אוזניות טובות מאוד (קריאטיב EP480)

פה דפקת את האמינות שלך...איכות סאונד טובה יותר? מאיפה אתה מביא את זה? רק לידיעתך, לשאפל יש את איכות הסאונד הטובה ביותר בסידרת האייפודים, זה למה הוא פורח כל כך בקהיליות האודיופילים.

פורסם

אפשר לדעת מה לא בסדר ב M6? נגן מעולה o_O וגם זול. ועם מסך גדול מאוד, ומנגן וידאו, ועוד ועוד ועוד. והוא גם קטן ויפה D:

:bash: צפוי :bash:

אני לא אמרתי שיש בו משהו רע אבל הוא לעולם לא יתפוס, כי הוא עלום שם...(יש לי גם צפי לתגובה שלך על זה)

איכות סאונד טובה משל השאפל

מה אתה מבלבל את המוח? :nixweiss:

פורסם

פרט זה איננו נכון לגרסת הפלוס יש רדיו

פורסם

טעות שלי, צודק.

ולשאפל יש את איכות הסאונד הכי טובה בסדרת האייפודים?

what a load of crap

הוא משתמש באותו DSP בדיוק שנמצא בנאנו, מרגע זה אני מפסיק להגיב. פשוט אין סיבה.

ולגבי ה Meizu- כן, בינתיים הוא עלום שם. חברה לא בדיוק ותיקה, אבל Mysticriver הם הייבואנים שלה בארה"ב, ככה שכנראה שיווק טוב כן יהיה להם.

www.miniplayer.com

אתר שמוקדש כולו ל M6, אתה מוזמן לבקר.

פורסם

מסכים בקשר לאיכות האוזניות(הדיי בינונית של אפל). הן לא רעות כששומעים פופ, טראנס ורוק קל(כל מה שנכנס בקטגוריית מוסיקת הנקבות) אבל ממאטל ומעלה הן מזייפות :\

עריכה: אה... איכות סאונד נטו? לא בדקתי את זה האמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים