פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אני מתכנן אוברקלוק למחשב שאני קונה בקרוב , ותהיתי איזה מתח זה בסדר ואיזה מתח כבר עלול להעלות עשן מהחומרה שלי ,הנה הרכיבים שהולכים לעבור OverClockלוח : ASUS P5B D.E מעבד: CORE 2 DOU E6400 2MB CACHE 2.16 (core type : ALLENDALE) tray deal + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX זיכרונות : G.skill PC6400 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT CL5-5-5-15אם מישהו יודע איזה מתחים פחות או יותר הם הגבול לרכיבים האלה שיגיד, כי אני ממש לא רוצה לשרוף כלום (הדבר היחיד שמסוכן בOC זה להעלות מתחים , חוץ מזה אין שום דבר מסוכן בזה) מצד שני אני רוצה OC של ג'יגה לפחות , נדמה לי שלזכרונות זה 2.4 גבול עליון , לא בטוח אבל לגביי המעבד והNORTH BRIDGE של הלוח אם
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים לזיכרונות אני מאמין 2.3-2.4 זה יהיה שיא.למעבד ראיתי גם 1.5 שעבד טוב אבל לדעתי זה גם כן השיא המומלץ.כמובן שעדיף פשוט ללכת לאט לאט כל עוד יש POST ופשוט לא להגזים.
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מחבר לזיכרונות אני מאמין 2.3-2.4 זה יהיה שיא.למעבד ראיתי גם 1.5 שעבד טוב אבל לדעתי זה גם כן השיא המומלץ.כמובן שעדיף פשוט ללכת לאט לאט כל עוד יש POST ופשוט לא להגזים.אה אוקיי , טוב תודה , נראה לי שזה זה , השיא שBARAK_11 ם המעבד הזה היה על מתח של 1.46 (קישור למחפשים : http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=806) , עם אני אגיע לאחד וחצי , אני מקווה לעבור , הקרור לדעתי מסוגל לזה וגם הלוח שהוגדר ע"י LIORP23 כ"מפנק" וכמובן הזכרונות שאפשר לשחרר בהם תיזמונים ולהגיע לתדר מעבד גבוה (הדגשה : לביצועים מקסימליים , מומלץ לאזן בין תדר ותיזמונים בזיכרונות גם קצת על חשבון תדר מעבד) , כל עוד המחשב נדלק ועובר את שלב הBIOS כמו שצריך , אפשר לעלות מתחים לדעתי גם למשהו כמו 1.51 , יותר מזה זה כבר הימור שאפשר להפסיד בו המון , לפחות על קרור אוויר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.