עבור לתוכן

מהם המתחים שאסור לעבור עם הרכיבים הבאים?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן אוברקלוק למחשב שאני קונה בקרוב , ותהיתי איזה מתח זה בסדר ואיזה מתח כבר עלול להעלות עשן מהחומרה שלי ,הנה הרכיבים שהולכים לעבור OverClock

לוח : ASUS P5B D.E

מעבד: CORE 2 DOU E6400 2MB CACHE 2.16 (core type : ALLENDALE) tray deal + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX

זיכרונות : G.skill PC6400 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT CL5-5-5-15

אם מישהו יודע איזה מתחים פחות או יותר הם הגבול לרכיבים האלה שיגיד, כי אני ממש לא רוצה לשרוף כלום (הדבר היחיד שמסוכן בOC זה להעלות מתחים , חוץ מזה אין שום דבר מסוכן בזה) מצד שני אני רוצה OC של ג'יגה לפחות , נדמה לי שלזכרונות זה 2.4 גבול עליון , לא בטוח אבל לגביי המעבד והNORTH BRIDGE של הלוח אם

פורסם

לזיכרונות אני מאמין 2.3-2.4 זה יהיה שיא.

למעבד ראיתי גם 1.5 שעבד טוב אבל לדעתי זה גם כן השיא המומלץ.

כמובן שעדיף פשוט ללכת לאט לאט כל עוד יש POST ופשוט לא להגזים.

פורסם
  • מחבר

לזיכרונות אני מאמין 2.3-2.4 זה יהיה שיא.

למעבד ראיתי גם 1.5 שעבד טוב אבל לדעתי זה גם כן השיא המומלץ.

כמובן שעדיף פשוט ללכת לאט לאט כל עוד יש POST ופשוט לא להגזים.

אה אוקיי , טוב תודה , נראה לי שזה זה , השיא שBARAK_11 ם המעבד הזה היה על מתח של 1.46 (קישור למחפשים : http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=806) , עם אני אגיע לאחד וחצי , אני מקווה לעבור , הקרור לדעתי מסוגל לזה וגם הלוח שהוגדר ע"י LIORP23 כ"מפנק" וכמובן הזכרונות שאפשר לשחרר בהם תיזמונים ולהגיע לתדר מעבד גבוה (הדגשה : לביצועים מקסימליים , מומלץ לאזן בין תדר ותיזמונים בזיכרונות גם קצת על חשבון תדר מעבד) , כל עוד המחשב נדלק ועובר את שלב הBIOS כמו שצריך , אפשר לעלות מתחים לדעתי גם למשהו כמו 1.51 , יותר מזה זה כבר הימור שאפשר להפסיד בו המון , לפחות על קרור אוויר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים